Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 104 - S05E22 - Swan Song

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
46 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Ocena odcinka (41 użytkowników oddało głos)

Ocena

1. 10 (28 głosów [71.79%])

Procent z głosów: 71.79%

2. 9 (7 głosów [17.95%])

Procent z głosów: 17.95%

3. 8 (3 głosów [7.69%])

Procent z głosów: 7.69%

4. 7 (1 głosów [2.56%])

Procent z głosów: 2.56%

5. 6 (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

6. 5 (0 głosów [0.00%])

7. 4 (0 głosów [0.00%])

8. 3 (0 głosów [0.00%])

9. 2 (0 głosów [0.00%])

10. 1 (0 głosów [0.00%])

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#41 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 24.05.2010 - |22:56|

Niby mogło by być to zakończenie ale jako że zastępstwo dla Supernatural nie istnieje to nie widzę przeciwwskazań do kontynuacji byle by twórcą i aktorom chciało się dalej zabawiać nas na najwyższym poziomie.
  • 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

#42 misiokles

misiokles

Plutonowy

• Użytkownik
  • 404 postów

Napisano 25.05.2010 - |10:15|

Opis 6-tego sezonu, które wydało CW nie napawa mnie entuzjazmem. Sam uciekł z Piekła, bracia wracają do biznesu i demony sobie samowolnie latają. Czuję naciąganie...

A mnie wręcz przeciwnie. Michał i Lucek w klatce, Bóg dalej gdzieś ukryty, a więc anarchia w niebie i anarchia w piekle. Zapowiada się soczyście.
  • 0

#43 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów
  • MiastoEARTH_2.0 beta ver.

Napisano 25.05.2010 - |10:27|

Czyli co, ludziska? Ciągniemy,, jak Smallville do 10-tego sezonu :D?
  • 0

#44 misiokles

misiokles

Plutonowy

• Użytkownik
  • 404 postów

Napisano 26.05.2010 - |17:28|

To nie tak. Gdyby Supernatural miał się skończyć na 5 sezonie - Swan Song byłoby bardzo dobrym zakończeniem całego serialu. Ale będzie sezon szósty. Trochę głupie jest zakładanie, że nie można z serialu zmajstrować jakiejś fajnej historii i pociągnąć ją przez cały sezon. Ostatni odcinek 6 sezonu też może mieć wagę 5x22. Takie Babylon 5 - miał się skończyć na czwartym sezonie. Ostatni odcinek mógł uchodzić za zakończenie. Ale dorobiono (trochę na siłę) piąty sezon. I miał jeszcze lepsze zakończenie. Nie traktujmy scenarzystów jak idiotów, że bez Kripkego to tylko popłuczyny po arcyciekawym serialu.
  • 0

#45 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 26.05.2010 - |19:28|

Są podstawy do obaw, oczywiście. Ale sam jestem dobrej myśli :D. SN jeszcze w żadnym sezonie mnie nie zawiodło i szóstym też tego nie zrobi!
  • 0
Dołączona grafika

Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...

#46 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 26.05.2010 - |20:25|

Takie Babylon 5

To jest pocieszające, jednak do tej pory udało się to tylko B5 (a przynajmniej nie kojarzę, by innemu serialowi się udało) więc nadal są powody do obaw. Ale gdyby jednak powtórzono sukces B5 w tej materii...

#47 Macmax

Macmax

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 696 postów
  • MiastoWrześnia

Napisano 14.09.2010 - |21:58|

Po finale 5 sezonu nie mam słów - przepiękny odcinek, zdecydowanie 10/10. Dałbym nawet 11/10 gdyby nie ożywiono Bobbyego, jego śmierć byłaby takim jego hołdem wobec tego co nieuchronne, a tak minimalny niedosyt.
Epizod sam w sobie bardzo klimatyczny, chwytający za serce, zarazem przewinęło się całe życie Sama i Deana, cała ich walka, hart ducha i nieustanna wiara, że mimo że słabsi są w stanie dzięki swoim charakterom wygrać z o wiele silniejszymi mocami. Najlepszy serial dla mnie tego sezonu.
  • 0

6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair,  Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych