Sakramentos jak rzucasz takimi tekstami, to zrób tą łaskę i napisz o kogo/co Ci chodzi. Nawet jeśli nie jestem w grupie docelowej tego tekstu to mimo wszystko znalazłem się w jego obszarze rażenia (może mam paranoję, ale to już inna historia ). Jeszcze lepiej sprecyzuj o co Ci dokładnie chodzi, tak, żeby dało się z Tobą polemizować w razie potrzeby. W każdym bądź razie zapewniam, że z fizyką na poziomie fenomenologicznym jestem całkiem dobrze zaprzyjaźniony (nie mówię o poziomie formalizmów, bo to już jest zupełnie inna bajka), a Brainiaca oglądam średnio raz na dwa miesiące jak chcę zobaczyć jak wygląda wysadzany kibel, bo sam raczej nie mam możliwości technicznych do takiej zabawy. Podobnie zapewniam, że ENTka nie widziałem (jeśli to masz na myśli pisząc "nowy Trek"), natomiast walkę w warp można zobaczyć chociażby w DS9.Nie powinienem czytać komentarzy przed zasadzeniem własnego: banda pseudo-znawców filmów (Bo widzieli Surogatów i nowego Treka!), seriali (bo widzieli Lost i BSG!), SG-1 (bo widzieli wszystkie sezony i g*** z nich zrozumieli!)i fizyki (Bo nigdy nie otworzyli podręcznika, woleli Brainiaca!) oraz SF w ogóle (W życiu niczego nie przeczytali, a jeśli już to wikipedia entry on BSG!) skutecznie wyprowadzić może człowieka z równowagi. Dobrze, że nie jestem żadnym moderatorem, bo bym banował za głupotę i polaczkowanie.
A moderatora zapewniam, że zdaję sobie sprawę z tego, że piszę nie na temat... I z tego powodu kajam się pokornie, ale tym razem to ja zostałem wyprowadzony z równowagi.
Użytkownik graffi edytował ten post 10.10.2009 - |15:36|