NCIS LA hmm fajnie się patrzy na Chrisa O'Donnella, poza tym nie ma szału.
NCIS: Naval Criminal Investigative Service
Rozpoczęty przez
katja
, 22.02.2009 - |15:59|
48 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 11.11.2009 - |15:31|
Napisano 15.11.2009 - |16:15|
7 odc NCIS LA naprawde dobry najlepszy z dotychczasowych wyjasnili kto byl odpowiedzialni na postrzelenie G (jak dla mnie troche za szybko mogli na caly sezon rozlozyc)
do wszystkich sie juz jakos przyzwyczailem nawet do LL Cool J, ale psycholog Nate jakos mi nie pasuje
do wszystkich sie juz jakos przyzwyczailem nawet do LL Cool J, ale psycholog Nate jakos mi nie pasuje
15.05.2012 Diablo 3
Napisano 15.12.2009 - |20:38|
Ja kończę oglądać 1 sezon NCIS, drugi już mam, a trzeci się ściąga
)
Napisano 11.03.2010 - |16:19|
Dawno temu zaczęłam oglądać NCIS, ale po kilku odcinkach zrezygnowałam. Denerwowały mnie niektóre postacie.
Ostatnio z nudów zobaczyłam pierwszy odcinek NCIS:LA na AXN i "chwyciło". Jako typowo rozrywkowy serial sprawdza się bardzo dobrze. Po kilku odcinkach akcja się rozkręca, a postacie nabierają wyrazu.
Na plus chemia między bohaterami (1x13
Dodatkowy plus za nalewanie parującej kawy, która w dodatku nie stygnie w oka mgnieniu - mała rzecz, a cieszy.
Poza tym na szczęście nie opierają całego śledztwa wyłącznie na komputerach.
Tylko to tłumaczenie AXN... Pomijają większość fajnych tekstów.
Z rozpędu obejrzałam jeszcze kilka odcinków NCIS (pilotowy dla LA 6x22 i następne do 7x02) i chyba będę kontynuować, bo bardzo mi się podobały. Mimo tylu sezonów można się zorientować w głównych wątkach bez większego problemu, chociaż bez trudu uwierzę na słowo, że po drodze było dużo świetnych odcinków i trochę szkoda je pomijać.
Tony + McGee są rewelacyjni
Ostatnio z nudów zobaczyłam pierwszy odcinek NCIS:LA na AXN i "chwyciło". Jako typowo rozrywkowy serial sprawdza się bardzo dobrze. Po kilku odcinkach akcja się rozkręca, a postacie nabierają wyrazu.
Na plus chemia między bohaterami (1x13
Spoiler
), trochę akcji, trochę humoru oraz oczywiście Hetty. Dodatkowy plus za nalewanie parującej kawy, która w dodatku nie stygnie w oka mgnieniu - mała rzecz, a cieszy.
Poza tym na szczęście nie opierają całego śledztwa wyłącznie na komputerach.
Tylko to tłumaczenie AXN... Pomijają większość fajnych tekstów.
Z rozpędu obejrzałam jeszcze kilka odcinków NCIS (pilotowy dla LA 6x22 i następne do 7x02) i chyba będę kontynuować, bo bardzo mi się podobały. Mimo tylu sezonów można się zorientować w głównych wątkach bez większego problemu, chociaż bez trudu uwierzę na słowo, że po drodze było dużo świetnych odcinków i trochę szkoda je pomijać.
Tony + McGee są rewelacyjni
Użytkownik Kiara edytował ten post 11.03.2010 - |16:20|
Napisano 06.05.2012 - |13:41|
9x22
Świetny odcinek (a właściwie odcinki bo to jest podwójny wraz z 921), od początku trzymał w napieciu.
Świetnie wymyślony "nowatorski" sposób na sabotaż i no ukazanie głownego złego jako ... Amerykanina.
Scena jak Gibbs wiesza zdjęcie na tablicy też dobrze wyreżyserowana, aż mnie ciarki przeszły.
Ocena (921-22): 9,5/10
Świetny odcinek (a właściwie odcinki bo to jest podwójny wraz z 921), od początku trzymał w napieciu.
Świetnie wymyślony "nowatorski" sposób na sabotaż i no ukazanie głownego złego jako ... Amerykanina.
Scena jak Gibbs wiesza zdjęcie na tablicy też dobrze wyreżyserowana, aż mnie ciarki przeszły.
Ocena (921-22): 9,5/10
Napisano 12.05.2012 - |03:39|
Choć IMO powieszenie tego zdjjecia to takie efekciarskie zagranie pod publicznosc to jednak dobrze sie ogladalo. I tak jak wspominales fajne bylo to zetym glownym zlym jest amerykanin.
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
Napisano 15.11.2012 - |23:05|
Z racji, że nie ma tematu spin off "NCIS: LA" to tutaj napisać można.
Od 4 grudnia 2012 roku będzie można oglądać serial "Agenci NCIS: Los Angeles" w TVN! I o dziwno o normalnej porze, bo o 21:30! Emisja we wtorki o 21:30 po 2 odcinki. Ktoś oglądał? Równie dobre jak "NCIS"? Chodzi mi o sprawy, bohaterów i humor, który w "NCIS" nie raz jest świetny.
Od 4 grudnia 2012 roku będzie można oglądać serial "Agenci NCIS: Los Angeles" w TVN! I o dziwno o normalnej porze, bo o 21:30! Emisja we wtorki o 21:30 po 2 odcinki. Ktoś oglądał? Równie dobre jak "NCIS"? Chodzi mi o sprawy, bohaterów i humor, który w "NCIS" nie raz jest świetny.
Napisano 27.11.2012 - |16:58|
NCIS:LA
Rozumiem, że pierwszy sezon? Niezły mają start. W Stanach leci czwarty sezon, na AXN ciągle są powtórki pierwszych trzech, a TVN pokaże to jako super nowość i pewnie spartaczy tłumaczenie wszystkich śmiesznych momentów.
Przydałby się osobny temat, ale pewnie nikt w nim nie będzie pisał, bo i o czym.
W skrócie - trochę humoru (głównie dlatego jeszcze oglądam, aż wstyd się przyznać), trochę akcji (znacznie więcej niż w NCIS), dzielni agenci walczą z bandytami i terrorystami ku chwale USA, a poziom realizmu prawdopodobnie jest blisko zera. Na szczęście wykosili paru bohaterów z pierwszych odcinków, za to dodali nowych (z obecnych w s04 nie cierpię tylko Nell).
Serial bardziej widowiskowy i głupkowaty niż NCIS, który jest o wiele doroślejszy pod względem fabuły, ale znudził mi się jakiś czas temu (jak wszystkie proceduralne tasiemce, nawet dobre) po kilku sezonach oglądanych dość wyrywkowo.
Rozumiem, że pierwszy sezon? Niezły mają start. W Stanach leci czwarty sezon, na AXN ciągle są powtórki pierwszych trzech, a TVN pokaże to jako super nowość i pewnie spartaczy tłumaczenie wszystkich śmiesznych momentów.
Przydałby się osobny temat, ale pewnie nikt w nim nie będzie pisał, bo i o czym.
W skrócie - trochę humoru (głównie dlatego jeszcze oglądam, aż wstyd się przyznać), trochę akcji (znacznie więcej niż w NCIS), dzielni agenci walczą z bandytami i terrorystami ku chwale USA, a poziom realizmu prawdopodobnie jest blisko zera. Na szczęście wykosili paru bohaterów z pierwszych odcinków, za to dodali nowych (z obecnych w s04 nie cierpię tylko Nell).
Serial bardziej widowiskowy i głupkowaty niż NCIS, który jest o wiele doroślejszy pod względem fabuły, ale znudził mi się jakiś czas temu (jak wszystkie proceduralne tasiemce, nawet dobre) po kilku sezonach oglądanych dość wyrywkowo.
Napisano 18.12.2012 - |10:21|
NCIS 10x9
Jeden z lepszych odcinków od dłuższego czasu.
A to zasługa postaci Diany - "wspólnej" byłej żony Gibbsa i agenta FBI Fornell.
Świetne sceny i dialogi i dużo humoru.
A chyba najlepszą sceną była ta w mieszkaniu McGee, pomiędzy nim a Dianą plus kanapa.
I ten dialog:
- Naprawdę to... chcę...
- Być sama?
- Nie. Wierz mi lub nie, chcę, żeby mnie ktoś przytulił.
- Nie przytulę pani.
- Dlaczego?
- Nic z tego.
- Chodź no tu i mnie przytul, do cholery!
- Nie ma mowy.
- Co z ciebie za facet? Masz przed sobą załamaną, nieszczęśliwą koleżankę z pracy i nie potrafisz jej nawet przytulić? Twoi rodzice zawiedli.
Jeden z lepszych odcinków od dłuższego czasu.
A to zasługa postaci Diany - "wspólnej" byłej żony Gibbsa i agenta FBI Fornell.
Świetne sceny i dialogi i dużo humoru.
A chyba najlepszą sceną była ta w mieszkaniu McGee, pomiędzy nim a Dianą plus kanapa.
I ten dialog:
- Naprawdę to... chcę...
- Być sama?
- Nie. Wierz mi lub nie, chcę, żeby mnie ktoś przytulił.
- Nie przytulę pani.
- Dlaczego?
- Nic z tego.
- Chodź no tu i mnie przytul, do cholery!
- Nie ma mowy.
- Co z ciebie za facet? Masz przed sobą załamaną, nieszczęśliwą koleżankę z pracy i nie potrafisz jej nawet przytulić? Twoi rodzice zawiedli.
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »