Odcinek 087 – S05E07 – Whispers
Napisano 15.09.2008 - |16:49|
Napisano 21.09.2008 - |01:44|
co ten odcinek miał wspólnego z SGA ? obsadę aktorską ? laboratorium Michaela ? nie mógł jakiś paskudnych alienów wyhodować musiał jakieś obleśne zombole rodem z cienkiego horroru ? drużyna kobieca w normalnych okolicznościach uznał bym za fajny epizod tu jednak zupełnie mi nie pasowały już wiem czemu Teila nie grała ... pewnie to ją porwały by ząbole ...
Moja ocena może być mocno subiektywna jako że nie przepadam za horrorami 1/10 i jeden z dwóch najgorszych odcinków sezonu 5.
Napisano 18.01.2009 - |01:41|
Bardzo dobrze, że jej nie było.już wiem czemu Teila nie grała ... pewnie to ją porwały by ząbole ...
Napisano 05.03.2009 - |19:43|
Napisano 14.07.2009 - |12:04|
Ocena: 9/10.
Napisano 28.11.2009 - |18:21|
Odcinek rzeczywiście nie popycha dalej sprawy Michela mimo że na jego postaci bazuje fabuła. Szkoda, zę tego nie wykorzystali tego, bo już pora zamknać tą sprawę, bo i scenarzyści nie wiedzą chyba co z nim zrobić i już nikomu nie chce się go oglądać.
Pomimo tego odcinek jak na SGA oryginalny - głównie ze wzgledu na żeńską, jakże sympatyczną drużynę, oraz klimat horroru klasy B, który w przypadku jednego epizodu w serialu wcale nie musi być pojęciem negatywnym.
.
PS. Plus za brak Teli.
racja , bardzo oryginalny odcinek , bo był taki dosyć horrorystyczny i kilku momentach szczerze przyznaję , trochę bałam . chwilami odcinek trochę mi się dłużył .
+++++ brak Teyli
++ mina zaciekawionego do granic możliwości Rodneya ( to było bezcenne )
++ zdziwienie Johna gdy zobaczył , że zespół ten składał się wyłącznie z kobiet ( w dodatku były w wielu momentach lepsze od mężczyzn , co mnie szczerze zadowoliło )
++ mały "romansik" między Becketem i Allison , ciągle przerywany przez panią sierżant
++rozmowa Johna i pani sierżant na temat ćwiczeń i pożytku dla figury ( uśmiałam się do łez )
- był trochę nudny i sie mi dłużył
ostatecznie za cały odcinek daję 7,5/10 , bo czegoś mi tam brakowało , ale w sumie to odcinek był OK.
- Wersja z ucieczką do wrót byłaby lepszym zakończeniem.
jejku , dlaczego wszyscy piszą , ze lepsza byłaby wersja z ucieczką do wrót? A może ja lubie wybuchy i eksplozje ( zwłaszcza gdy wubucha jakiś statek , a jeszcze lepiej żeby to był statek widm ) , dlatego właśnie uwielbiam oglądać Brainiaca !
MOD: NIE PISZEMY POSTU ZA POSTEM - EDYTUJ
Użytkownik Toudi edytował ten post 28.11.2009 - |20:17|
Napisano 28.11.2009 - |23:03|
Jak byśmy korespondowali z inną planetą.
Ale do rzeczy odcinek spoko choć wolę walkę z widami i replikatorami.
dla mnie 8/10
Pozdro
Napisano 06.12.2009 - |18:47|
Śmieszna ta dyskusja, bo ludzie piszą posty co parę miesięcy:)))
Jak byśmy korespondowali z inną planetą.
Ale do rzeczy odcinek spoko choć wolę walkę z widami i replikatorami.
dla mnie 8/10
Pozdro
w galaktyce Pegaza dawno już załatwili replikatory
Użytkownik igut214 edytował ten post 06.12.2009 - |18:48|
Napisano 07.12.2009 - |16:46|
I wreszcie te stworki szkoda że w tych agresywnych innowacjach Michela zabrakło miejsca na wzrok i węch... no i zabijaja ciut za szybko, Shepard jakoś mógł stawić opór dlaczego inni komandosi nie mogli by tez walczyć o życie. Ale odcinek dobry
Zamierzam obejrzeć: Firefly, Farescape,Lexx, Supernatural,4400, heroes
Obejrzane: SG1 SGA SGU BS:Caprica BSG StarTrek:OS TNG Voyager DS9 Enterprise Earth2 Babylon2 Crusade Andromeda
Napisano 06.02.2010 - |13:45|
ludzie miotający się w ciemności i mgle, zabijający zombie... jakbym chciała obrzejrzeć horror klasy Ź, to bym wybrała coś innego. jeden wielki ziew. pierwszy raz w historii zdarzyło mi się przewijać do przodu i krążyć po necie z otwartym serialem.
kiedy ludzie się nauczą, że jak ktoś każe siedzieć i nie wychodzić, to trzeba siedzieć i nie wychodzić a nie strugać bohatera?
poza tym te zaloty z przymrużeniem oka.
męczący odcinek.
1/10
Użytkownik dr Danielle Jackson edytował ten post 06.02.2010 - |13:47|
- I think you're hugging wrong.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych