patrzac z perspektywy 3 sezonu to ten odcinek był jednym z lepszych
mnie najbardziej martwia 2 sprawy
Sucre ciagle jest przetrzymywany przez strazników i T-Bag ma ksiażeczke Whistlera
co do ksiazeczki i tych wspołrzednych pewnie da sie to jakos obejsc i zakończyc sprawe w 13 odcinku i mam nadzieje ze nie bedzie s04 pod tytułem wracamy po T-Baga do wiezienia...
a co do Sucre to szczerze mowiac nie widze tutaj wyjscia wydaje mi sie ze Sucre trafi do Sony i scenarzysci planowali ze w 2 czesci sezonu Scoffield bedzie go probował jakims cudem wyciagnac... jednak z powodu strajku nie udało sie im tego nakrecic ;]
szczerze to według mnie the best by było jak by scenarzysci zdecydowali sie na lekką autoparodie i okazalo sie ze Whistller w tej swojej ksiazeczce ma zapisane jak dostac sie na wyspe z Losta i nastepnie Scoffield popłynał by tam by ich wyciagnac ;] to byłby hit murowany ;]
Odcinek 056 - S03E12 - Hell or High Water
Rozpoczęty przez
Gość_martha_*
, 11.02.2008 - |22:40|
42 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 18.02.2008 - |15:48|
Napisano 18.02.2008 - |17:12|
szczerze to według mnie the best by było jak by scenarzysci zdecydowali sie na lekką autoparodie i okazalo sie ze Whistller w tej swojej ksiazeczce ma zapisane jak dostac sie na wyspe z Losta i nastepnie Scoffield popłynał by tam by ich wyciagnac ;] to byłby hit murowany ;]
To było dobre:P
Napisano 18.02.2008 - |17:12|
Ja myśle że 4 sezon jednak będzie a wnioskuje to z tego:
kiedy policja pytała się tego panamskiego wieśniaka o to czy rozpoznałby tego kto porwał autobus to powiedział że tak czyli myśle że Lincoln trafi jednak do Sony
- Sucre raczej też nie ucieknie z tej sytuacji i też trafi do Sony
- w więzieniu znajduje się obecnie T-Bag i Bellic + Lechero, alo on z tą raną powinien zostać przewieziony do szpitala albo coś takiego, sam nie wiem
No i to jest świetny początek na 4 sezon. Micheal nie może zbliżyć się do Sony bo ucieka, Firma chce książeczke od Teodoro. Pewnie sytuacja LJ i Sofii się zmieni i też mogą coś zdziałać w 4 sezonie, tylko jak można uciec bez geniusza Scofielda --> więc jeśli by to tak ułożyli to mogą to pociągnąć dalej CHOĆ MAM NADZIEJE ŻE TEGO NIE BĘDĄ CIĄGNĄĆ DLAJE ale jakby zrobili 4 sezon to oglądałbym na 100%
kiedy policja pytała się tego panamskiego wieśniaka o to czy rozpoznałby tego kto porwał autobus to powiedział że tak czyli myśle że Lincoln trafi jednak do Sony
- Sucre raczej też nie ucieknie z tej sytuacji i też trafi do Sony
- w więzieniu znajduje się obecnie T-Bag i Bellic + Lechero, alo on z tą raną powinien zostać przewieziony do szpitala albo coś takiego, sam nie wiem
No i to jest świetny początek na 4 sezon. Micheal nie może zbliżyć się do Sony bo ucieka, Firma chce książeczke od Teodoro. Pewnie sytuacja LJ i Sofii się zmieni i też mogą coś zdziałać w 4 sezonie, tylko jak można uciec bez geniusza Scofielda --> więc jeśli by to tak ułożyli to mogą to pociągnąć dalej CHOĆ MAM NADZIEJE ŻE TEGO NIE BĘDĄ CIĄGNĄĆ DLAJE ale jakby zrobili 4 sezon to oglądałbym na 100%
1. Supernatural, Lost
2. Stargate SG1, Stargate Atlantis
3. Prison Break, Dexter, Californication, Heroes
4. How I met your mother, The Big Bang Theory
5. inne.....
2. Stargate SG1, Stargate Atlantis
3. Prison Break, Dexter, Californication, Heroes
4. How I met your mother, The Big Bang Theory
5. inne.....
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych