Sam & Jack Shippers
Rozpoczęty przez
rexus
, 24.08.2003 - |12:41|
548 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 14.04.2006 - |08:58|
No ja z utęsknieniem czekam na 10-ty sezon, w którym może moje marzenia się wreszcie spełnią i O'neill i Carter będą razem w końcu
Napisano 04.05.2006 - |15:01|
mam nadzieje że w 10 sezonie będą razem bo odejście Jacka w 9 sezonie zostało jakby nie zauważone i mam nadzieje że w 10 to naprawią
Napisano 04.05.2006 - |15:08|
Mam nadzieje ze tez cos z tego bedzie. W 9x07 podczas rozmowy z czlonkiem NID, ktory chcial sie z Sam wczesniej spotkac. Powiedziala mu ze nie jest do konca sama ;]. Mam nadzieje ze Jack wroci.
Napisano 08.09.2006 - |20:39|
Ja sadzicie czyw koncu na sam koniec doczekamy sie slubu tej pary?
Pamietam 1 scene w hmm 9 czy 10 sezonie kiedy Samanta zapytana czy jest samotna odpowiedziala niekonkretnie ze sie spotyka z kims - sadzice ze z Jackiem?
Pamietam 1 scene w hmm 9 czy 10 sezonie kiedy Samanta zapytana czy jest samotna odpowiedziala niekonkretnie ze sie spotyka z kims - sadzice ze z Jackiem?
A kiedy podniosł sie z kaluzy krwi jego serce ogarnol gniew.
Napisano 12.09.2006 - |10:16|
swego czasu byłam zagorzałą shiperką tej pary, szkoda że skończyło się na pocałunkach tylko w halucynacjach,albo marzeniach,albo wizjach...albo alternatywnych rzeczywistościach. Chociaż mam cichą nadzieję jeszcze na ich większe zbliżenie do siebie, to coś mi się widzi,że nie ma szans. Choć... jak Jack poszedłby sobie na emeryturkę,to kto wie?wtedy bliżej niż dalej do takiego shipu...))
Marines nie umierają nigdy, jedynie idą do piekła się przegrupować!
Napisano 12.09.2006 - |17:31|
Tak, tak, drodzy bracia i siostry... Zgadzam się z wami.
Jednak...
Taki temat już istnieje! Jeśli chcecie sobie porozmawiać o miłości Jacka i Sam, to zapraszam
TU
Wybaczcie, że "skaczę" to wyższych od siebie stopniem , ale mam takie przyzwyczajenie z innych forek, gdzie jestem moderatorem .
Na przyszłość nie róbcie nowych tematów przed przejrzeniem jakiegoś działu. Nie przesadzajcie, są tylko dwie strony subforów w dziale "Bohaterowie"
Hadde! (po norwesku - do widzenia)
Jednak...
Taki temat już istnieje! Jeśli chcecie sobie porozmawiać o miłości Jacka i Sam, to zapraszam
TU
Wybaczcie, że "skaczę" to wyższych od siebie stopniem , ale mam takie przyzwyczajenie z innych forek, gdzie jestem moderatorem .
Na przyszłość nie róbcie nowych tematów przed przejrzeniem jakiegoś działu. Nie przesadzajcie, są tylko dwie strony subforów w dziale "Bohaterowie"
Hadde! (po norwesku - do widzenia)
Napisano 21.09.2006 - |14:02|
Ehh ...
Uwazam ze nawet duplikowanie tamatow ma w sobie duzo pozytywow. :
*odswiezanie tematow
*komu sie chce udzielic odpowiedzi na temat ktory ma np 5stron...konczy sie tym ze w najlepszym wypadku sie daje wlasna odpowiedz nie majac pojecia o przebiegu tematu - dlatego najbardziej aktywne sa nowe tematy.....
Tu zas panuje przekonanie typu ze jak sie chce porozmawiac o P90 trzeba napisac o tym w masowym poscie typu technologia Sg w ktorym ejst mowa o superwrotach stadkach i wyzutnaich jonowych ;]
A co do Jack & Samantha w odcinku 200 byla zartobliwac scena malzenstwa J&S co daje do myslenia ze rezystezy nie zapomnieli,...
Uwazam ze nawet duplikowanie tamatow ma w sobie duzo pozytywow. :
*odswiezanie tematow
*komu sie chce udzielic odpowiedzi na temat ktory ma np 5stron...konczy sie tym ze w najlepszym wypadku sie daje wlasna odpowiedz nie majac pojecia o przebiegu tematu - dlatego najbardziej aktywne sa nowe tematy.....
Tu zas panuje przekonanie typu ze jak sie chce porozmawiac o P90 trzeba napisac o tym w masowym poscie typu technologia Sg w ktorym ejst mowa o superwrotach stadkach i wyzutnaich jonowych ;]
A co do Jack & Samantha w odcinku 200 byla zartobliwac scena malzenstwa J&S co daje do myslenia ze rezystezy nie zapomnieli,...
A kiedy podniosł sie z kaluzy krwi jego serce ogarnol gniew.
Napisano 25.09.2006 - |18:39|
Czy ja wiem? No dobra, przecież nie będziemy się kłócić o to, czy lepiej zakładać nowe czy też nie Ale myślę, że jeden temat na jeden temat (no, dość kulawo wyszło - wiecie o co chodzi ) w zupełności wystarczy. Dla Sam i Jacka chyba nie trzeba robić wyjątku!
Ech, smutne jest to, że jak okazują sobie "miłość", to tylko w alternatywnych rzeczywistościach, albo ich kopie (Moebius), albo też w zapętleniach czasowych, a nigdy tak "na serio". Kto jest tu tchórzem - Jack czy Sam? No nie wiem...
Ech, smutne jest to, że jak okazują sobie "miłość", to tylko w alternatywnych rzeczywistościach, albo ich kopie (Moebius), albo też w zapętleniach czasowych, a nigdy tak "na serio". Kto jest tu tchórzem - Jack czy Sam? No nie wiem...
Napisano 02.11.2006 - |16:15|
No nie wiem w koncu Jack poszedł na emeryture z jej powodu ale pozniej było o tym cicho. Pozniej Sam powiedziała cos ze sie z kims spotyka i tyle. Moze slub bedzie na zakocznenie 10 sezonu??
Ori zniszczeni, Replikatory sie niepojawiaja, Bal dołaczył do SG-1(HEHE) a klony zostaly zniszczone, Ślub Sam z Jackiem i Daniela z Vala:D, A potem Sg-1(Cam,Sam,Daniel,Teal'c,Vala,Jack) leca na Atlantis(Miesiac miodowy a Cam i teal'c jako towarzysze:D
Ori zniszczeni, Replikatory sie niepojawiaja, Bal dołaczył do SG-1(HEHE) a klony zostaly zniszczone, Ślub Sam z Jackiem i Daniela z Vala:D, A potem Sg-1(Cam,Sam,Daniel,Teal'c,Vala,Jack) leca na Atlantis(Miesiac miodowy a Cam i teal'c jako towarzysze:D
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych