Skocz do zawartości

Zdjęcie

Prison Break w Polsce na DVD

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
23 odpowiedzi w tym temacie

#21 seven of nine

seven of nine

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 652 postów
  • MiastoVilla Soprano USA- Sopot

Napisano 04.06.2007 - |16:16|

Co do Milennium,to rzeczywiscie natknlam sie na takowa ulotke ,ktora byla zamieszcona w dvd PB. Niestety jednak nie zwrocilam uwagi co bylo dokladnie w nim napisane.
A swoja droga zobaczcie,nie uwazacie ,iz po woli zaczyna do nas przyplywac moda na wydawanie seriali na dvd. Mamy juz odcinek po odcinku PB, X files.Calosc Desperate Houswifes itp. :aniolek:
  • 0

#22 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 05.06.2007 - |19:29|

A swoja droga zobaczcie,nie uwazacie ,iz po woli zaczyna do nas przyplywac moda na wydawanie seriali na dvd. Mamy juz odcinek po odcinku PB, X files.Calosc Desperate Houswifes itp. :aniolek:

Wciąż za mało :( a sytuacja na rynku dystrybutorów w tym roku dosyć się zmieniła.
Nie wiadomo do końca jak to teraz będzie z nowym dystrybutorem zasobów WB z którego ukazywało się sporo seriali.
Do tego Imperial zmienił się w Imperial-Cinepix i dopiero się okaże co też się zmieniło czy też nic w jego polityce.
A z DH wyszedł 1 sezon brakuje 2 i 3. :P

W każdym razie coraz bliżej wydania całego pierwszego sezonu PB i dopiero wtedy się okaże czy warto było czekać na box czy lepiej kupować po płytce.
Mam nadzieję,że dobrze zrobiłem na razie czekając . ;P

Użytkownik biku1 edytował ten post 17.08.2007 - |15:46|

Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#23 seven of nine

seven of nine

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 652 postów
  • MiastoVilla Soprano USA- Sopot

Napisano 05.06.2007 - |19:57|

Bikuśiu,ty moj najslodszy :look: ,ja nigdy nie zaprzeczylam,zes ty madry facet jest :sma1:
Rzeczywiscie,moze czasami lepiej zaczekac az wydadza caly sezon w boxsetcie :huh: ...choc ja dokladnie mowiac to w tej chwili sama zaprzeczam swojej teorii. :sam6: zaczelam kupowac przeciez X Files.... :sam7: :afro:
  • 0

#24 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 05.06.2007 - |20:05|

Rzeczywiscie,moze czasami lepiej zaczekac az wydadza caly sezon w boxsetcie :huh: ...choc ja dokladnie mowiac to w tej chwili sama zaprzeczam swojej teorii. :sam6: zaczelam kupowac przeciez X Files....

Siódemko :D tak tylko X-files [które sam kupiłem] może będzie box może nie a PB będzie więc .... :D
Do tego wydaje mi się,że pudełko będzie u mnie obok innych boxów ładniej wyglądał na półce niż pojedyncze płyty.:P
A ich zawartość będzie taka sama jak tych w wydaniu zbiorczym więc dla mnie osobiście przesłanka do poczekania jest tylko to co napisałem powyżej.

Użytkownik biku1 edytował ten post 05.06.2007 - |20:06|

Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych