Skocz do zawartości

Zdjęcie

Friends

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
58 odpowiedzi w tym temacie

#21 Cholek

Cholek

Sokole Oko

• VIP
  • 494 postów
  • MiastoGrudziądz / Doncaster

Napisano 29.09.2004 - |17:48|

Ciekaw jestem czy gościnnie będą wystąpować aktorzy z Friends.

Cytat:
Matt LeBlanc poprosił pozostałe gwiazdy serialu Przyjaciele, aby nie przyjmowały ról w pierwszej serii jego nowego sitcomu Joey, ponieważ chciałby udowodnić, że potrafi poradzić sobie bez ich pomocy.

Wszyscy koledzy Matta zaproponowali mu, że zagrają gościnnie w debiutanckiej serii jego serialu, jednak aktor grzecznie podziękował im za dobre chęci.
"Wszyscy powiedzieli, że chętnie zagrają, ale uznałem, że to nie byłby dobry pomysł. Nie chcę, żeby ktoś mi pomagał" - mówi LeBlanc, który zrobił wyjątek jedynie dla Davida Schwimmera pozwalając mu wyreżyserować jeden odcinek.
Koniec cytatu. :)
*źródło: Onet Film

Pozdrawiam.
  • 0
Name:Cholek
Height/Weight:Unknown
Last seen:Wojnówko 2007, Poland
Whereabouts: Duty on Deadalus, Mission to England

Member of SG-NORTH TEAM?

#22 Promethe

Promethe

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 267 postów
  • Miasto.italy

Napisano 29.09.2004 - |18:02|

Proponuję przeniesienie posta do działy "Polecamy albo nie".
A swoja droga - serial calkiem fajny, mi sie podobal :)
  • 0
Dołączona grafika

#23 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 29.09.2004 - |18:40|

Jak widać Przyjaciele nie znikną :P Znaczy się Joey,który najwidoczniej nie dostał żadnej konkretnej oferty i postanowił wykorzystać sukces Przyjaciół w Joey.
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#24 artpi

artpi

Starszy szeregowy

• VIP
  • 135 postów
  • MiastoWarszawa -> Gocław

Napisano 03.10.2004 - |20:11|

Wszyscy koledzy Matta zaproponowali mu, że zagrają gościnnie w debiutanckiej serii jego serialu, jednak aktor grzecznie podziękował im za dobre chęci.

Albo Onet miał jakieś niesprawdzone ploty, albo LeBlanc się rozmyślił, bo już nakręcono odcinek, w którym gościnnie występowała Jennifer Aniston. Wyemitują go pewno niedługo.

Ogólnie Joey przebija wiąkszość sitcomów, ale wciąż daleko mu do Friendsów. Ale i tak myślałem, że będzie dużo gorszy.
  • 0
Kłamstwo zawsze popłaca. To kiedy prawda wyjdzie na jaw, zaczynają się problemy...

#25 Jack Gryffin

Jack Gryffin

Kapral

• Użytkownik
  • 217 postów

Napisano 22.12.2004 - |13:03|

Ogólnie Joey przebija wiąkszość sitcomów, ale wciąż daleko mu do Friendsów.

Zgadzam się serial jest zabawny, ale wydaje się być ułamkiem „FRIENDS”. Pewnie, dlatego że występuje tam sam Matt i fabuła jest oparta głównie na nim. Jeżeli jednak nie oglądać go przez pryzmat „przyjaciół” to serial może się podobać.

PS opinia po obejrzeniu pierwszych 3 odcinków.
  • 0
Mamy dokładnie tyle wolności ile jesteśmy wstanie sobie wywalczyć i dokładnie tyle ile jesteśmy w stanie obronić!!!

#26 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 27.12.2004 - |16:46|

PS opinia po obejrzeniu pierwszych 3 odcinków.

Potem jest lepiej :)

PS
Można kupić na amazon.co.uk i nie tylko Friends - Complete Series - Season 1-10 30 DVD tylko 170 funtów, chyba sam się skusze :D
  • 0
Master of possimpible ;)

#27 Avarhis

Avarhis

Kapral

• Użytkownik
  • 155 postów
  • MiastoJózefów

Napisano 01.05.2006 - |21:01|

jeden z najlepszych seriali jaki widziałem (10 sezonów leży na półce)
  • 0

#28 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 02.05.2006 - |00:20|

jestem w trakcie koncowki sezonu 9 i lada chwila zaczne 10 :)
musze przyznac ze serial jest bardzo zabawny, zwlaszcza ta ironia i inne podtexty w dow[beeep]ach chandlera, ale na dluzsza mete to mialem po prostu dosc :)
ogladalem sezon po sezonie i stanalem w polowie sezonu 8, bo juz nie mialem takiej przyjemnosci z ogladania tego. postanowilem przerwac na jakis czas i odkad ogladam ponownie to serial znowu wymiata :)
joey zaczyna dorownywac chandlerowi, ale rachel zaczyna mnie juz irytowac troche, odkad urodzila :/
mimo wszystko ten serial jest najlepszym komediowym jaki kiedykolwiek widzialem i zaluje ze musimy czekac rok, aby obejrzec kilka nowych odcinkow specjalnych z friendsami (premiera 2007) :(
  • 0

#29 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 22.08.2006 - |23:10|

Przyjaciele Wymiatają !! :D Kapitalny serial, Bardzo lubie jeszcze Skrzydła, Bill Cosbi
  • 0
Whatever happens, happens !!!

#30 seven of nine

seven of nine

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 652 postów
  • MiastoVilla Soprano USA- Sopot

Napisano 28.09.2006 - |16:38|

Ja dopiero zaczynam ten serial ogladac.Naprawde mnie ''wzielo'' :look:
  • 0

#31 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 28.09.2006 - |16:44|

No kultowy serial, dobrze że przypomnieliście o nim, trzeba będzie siąść i obejżeć całość, tymbardziej że mam wszystkie sezony po polsku :D
  • 0

#32 Wodzu

Wodzu

Sierżant

• VIP
  • 722 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 28.09.2006 - |18:02|

Obejrzalem wszytskie sezonu "Friendsów" i powiem ze wysmienity to serial :) Przeraza tylko ilosc sezonów bo gdzies od 5-6 poziom spada i robie sie to raczej telenowela :)
  • 0

...:::Son of Anarchy:::...

#33 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 30.09.2006 - |19:56|

czyli wg ciebie Stargate to tez telenowela skoro ma tyle samo sezonow co friends ?
nic z tych rzeczy :)
dla mnie oba te seriale nigdy nie byly i nie beda telenowela, poniewaz jest roznica miedzy ponad 200 odcinkami tych seriali a iloscia ponad 5000 odcinkow mody na sukces :P
  • 0

#34 Wodzu

Wodzu

Sierżant

• VIP
  • 722 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 30.09.2006 - |20:55|

Szymcio żle mnie chyba zrozumiałes :) Nie uwazam ze po kilku sezonach serial robi sie telenowela. Nie podobalo mi sie we "Friendsach" to ze po kilku sezonach relacje miedzy poszczegolnymi bohaterami sie wypalily i na sile szukano innych. Przez to Rachel byla z Joeyem a Ross z jakas siksą na przyklad. Dla mnie to rozciaganie na sile.
  • 0

...:::Son of Anarchy:::...

#35 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 30.09.2006 - |21:46|

aaa, no chyba ze tak :)
akurat z tym sie zgodze :)
chociaz czasami te "sytuacje z telenoweli" potrafily byc naprawde komiczne :)
nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo :)
  • 0

#36 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 01.10.2006 - |10:16|

A mnie sie podobal serial od poczatku do konca i ciesze sie na wiesc specjalnego odcinka Friends ktory ukarze sie na Boze narodzenia 2006 roku :).
  • 0

#37 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 02.10.2006 - |17:09|

eeeeeee ie wiedziałem że ma wyjśc jakiś specjalny odcinek. Super :)
  • 0

#38 Lulu

Lulu

Szeregowy

• Email
  • 38 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 02.01.2007 - |11:30|

oooo, temat o Friendsach :D

Serial, ktory kocham i ktory w jakis sposob stal sie czescia mojego zycia. Jako, ze nie lubie pracowac na kompie w ciszy to zawsze mam cos wlaczone w malym okienku. Po obejrzeniu wszystkich odcinkow normalnie pozniej ogladalam w kolko w malym okienku jako tlo do tego co robie. I obejrzalam to juz tyle razy, ze niektore dialogi znam na pamiec. I ciagle zachwyca.

Joey'ego sprobowalam obejrzec pare pierwszych odcinkow - nie zachwycily. Niedawno jednak nasza kabowka zaserwowala nam C+ w promocji (jednak szybko sie skonczyla i juz nie mamy :( ) i tam jeszcze obejrzalam pare nowszych odcinkow. I sa zdecydowanie lepsze od tych, ktore widzialam z pierwszej serii. Oczywiscie musi byc 'ALE'... dla mnie tym 'ale' jest to, ze jedyne co mnie tam smieszy to postac Joey'go, reszta jest mdla... i nawet jezeli przygody samego Joey'ego sa smieszne to przykro, ze reszta bohaterow raczej wkurza i przeszkadza niz tworzy z nim ten serial.

No i smutne bylo zobaczenie Friendsow z lektorem w wakcje na TVN7... naprawde smutne... az tak latwo dowcip zabic gadajacym gosciem :(
  • 0
"I mean - what have you got to lose?
You know, you come from nothing
- you're going back to nothing
What have you lost? Nothing!"
MONTY PYTHON - Brian Song

#39 kris.m

kris.m

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 112 postów

Napisano 06.01.2007 - |11:39|

Czy ukazał się ten specjalny odcinek Friends (niby na Święta 2006) ?????
  • 0

#40 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 270 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 06.01.2007 - |12:05|

Zaciekawiony tym temat też poszukałem trochę :>

http://www.friendsite.blo.pl/
Wysłał: Tim
Data: 23 stycznia 2006

Kultowy serial "Przyjaciele" powróci na ekrany telewizorów w czterech godzinnych odcinkach specjalnych, za które każda z sześciu gwiazd otrzyma kilka milionów dolarów.
Podczas sekretnego spotkania tuż przed świętami Bożego Narodzenia, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, David Schwimmer i Matthew Perry zgodzili się wziąć udział w specjalnych odcinkach sitcomu, za co dostaną podobno po 5 milionów dolarów. Scenarzyści NBC pracują już nad fabułą nowych odcinków, które zostaną wyemitowane w przyszłym roku. Jako ostatnia kontrakt podpisała Jennifer Aniston, która od zakończenia "Przyjaciół" zrobiła największą karierę filmową i wystąpiła w szeregu produkcji filmowych.
Wszystko zależało od Jennifer, która ostatecznie zgodziła się powrócić do postaci Rachel. Reaktywacja tej obsady to spełnienie marzeń telewizji, ponieważ nowe odcinki z pewnością zgromadzą rekordową widownię - mówi pracownik NBC.
Szefowie sieci zasugerowali również, że planują produkcję kolejnego serialu związanego z losami bohaterów "Przyjaciół", po tym, jak sitcom "Joey" spotkał się z raczej letnią reakcją. W nowym serialu pod tytułem "It’s A Guy Thing" mieliby zagrać trzej panowie – Perry, Schwimmer i LeBlanc.
Źródło: onet.pl

Użytkownik SGTokar edytował ten post 06.01.2007 - |12:06|

Log65: Happy camper

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych