Odcinek dobry, praktycznie nie ma co zarzucic oprucz:
1. Pradawni to debile ... po cholere umieszczac przewodu zasilajace/sterujace Hipernapedem na ostatnim pietrze budynku na samym krancu miasta? Przeciez zarowno Hipernaped jak i komora ZPM znajduja sie w wiezy.
2. Scena ze skoczkami, a wlasciwie tylko kawalek jak wylatywaly z hangaru, jakos to strasznie sztucznie wygadalo.
Co do weir to mam podobne zdanie do wiekszosci, powinna umrzec. Ale miejsmy nadzieje ze nie pozwola jej jako pol-replikatorowi dowodzic miastem.
Czekam ze zniecierpliwieniem na 402 bo kradziez ZPM to bedzie dopiero cos!!

Ocena: 8,5/10
Ps. Jakim cudem mozna uzyskac 0 w Asteroids? Przeciez ma sie 3 zycia a za kazde rozwalenie (nawet kamikadze) dostaje sie punkta

.
le roznica miedzy udezeniem sredniej ilosci duzych asteroidow, a uderzeniem duzo wiekszej ilosci malych asteroidow ( ale o podobnej masie bo poki co wydaje mi sie ze drony glownie rozrywaja tylko na kawaleczki ) jest ciekawsza tylko z ponktu widzenia widowiskowosci katastrofy i zniszczen
Mowiac opisowo: z Atlantydy zamiast sera z duzymi dziurami ( efetk duzych asteroidow ), powinno zostac sito ( duzzzzo malych ).
Wez kamien wielkosci swojej dloni i walnij sobie w glowe, potem wez sobie kupke piasku wielkosci twojej dloni i wysyp sobie ja na glowe (innymi slowy OGROMNIE sie mylisz).
A tam poruszala sie sama Atlantyda czy asteroidy ?
W kosmosie nic ... ABSOLUTNIE nic nie pozostaje w jednym miejscu. Wszystko sie porusza, planety i asteroidy wokol slonca, slonce wokol centrum galaktyki (czarna dziura), galaktyki tez sie poruszaja (np. oddalajac sie od centrum wszechswiata).
Użytkownik Modes edytował ten post 29.09.2007 - |15:16|