Skocz do zawartości

Zdjęcie

A Dog’s Breakfest

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
39 odpowiedzi w tym temacie

#21 slide44

slide44

Szeregowy

• Użytkownik
  • 20 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 08.01.2008 - |23:09|

Teyla wypadła lepiej niź w Atlantis :P

Zgadzam się w 100%. Film może być ciekawy. I wyglada na spin offa atlantis <lol> :lol:

Już nie moge się doczekać kiedy go zobacze. Po waszych postach wnioskuje że był fajny, więc mam nadzieje żę się nie zawiodę
  • 0

#22 baloo

baloo

Plutonowy

• Użytkownik
  • 350 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 17.03.2008 - |17:32|

Właśnie obejrzałem to i jest to dziwne. Trochę humoru, trochę nudy. Właściwie dużo nie można napisać na ten temat. Pewne jest natomiast, że osoba która nie zna SG-1 i SGA uzna to za gniota. Przecież największą atrakcją jest właśnie zebranie starych znajomych i luźne docinki na temat serialu. Nawet znalazło się jakieś Indeed. Zabrakło mi Jack'a z wędką w jakiejś scenie, szkoda że nie namówili RDA chociaż na kilka sekund.
  • 0

#23 Black Smoke

Black Smoke

Szeregowy

• Użytkownik
  • 49 postów

Napisano 23.03.2008 - |12:14|

Jak dla mnie film wymiatał. Jestem co prawda fanką i SG1 i SGA, ale myślę, że nie-fanom też by się spodobał.
  • 0

#24 adik182

adik182

Szeregowy

• Użytkownik
  • 73 postów
  • MiastoTarnów

Napisano 24.03.2008 - |13:58|

film jest świetny. tylko MacKayu (hewllet david) mógł takiego idiotę zagrać. praktycznie nie przestawałem sie śmiać. genialna komedia.
  • 0

#25 piter555

piter555

Szeregowy

• Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 24.03.2008 - |14:30|

wie ktoś czy są do tego filmu napisy?
  • 0

#26 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 24.03.2008 - |14:51|

wie ktoś czy są do tego filmu napisy?

Problemy ze wzrokiem to naprawdę poważna sprawa ;P

Dla wszystkich zainteresowanych zrobiłem napisy:
http://napisy24.pl/d...oad.php?id=6559

To moje pierwsze tłumaczenie więc prosze o konstruwtywną krytyke :)

Już nigdy nie będe narzekał na to że napisy późno wychodzą albo że są literówki :P
Ja tłumaczyłem z angielskich napisów a co dopiero ze słuchu.....

• 0

->1019<-

#27 Cocoag

Cocoag

Szeregowy

• Email
  • 24 postów
  • Miastonear Cracow

Napisano 28.03.2008 - |15:21|

Piszecie że nie-fanom SG ten film sie spodoba. Aha - akurat. Poleciłam znajomym i wysmiali mnie co ja im daję do oglądania, ze trzeba być porypanym, zeby to oglądnąć i żeby sie podobało. Mnie sie podobało, mąż (podkreślam fan SG) miał mieszane uczucia. Hmmmm, pewnie jestem "porypana"
  • 0

#28 loon

loon

Szeregowy

• Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 28.03.2008 - |16:18|

Nie ma co sie czarowac. Wysokich lotow to on nie jest mowiac obiektywnie, ale podejzewam ze go obejze napewno jeszcze raz ;)
Poprostu lubie taki humor. Nie kazdy za tym przepada dlatego mieszane uczucia etc ..
  • 0

#29 Apophis_

Apophis_

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 124 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 23.07.2008 - |23:43|

Świetny, piękny, zabawny. Nigdy się tak nie uśmiałem! Rodzaj humoru świetnie się do mnie podpisał: absurdalny, naprawdę oryginalny i rzeczywiście śmieszny. No i obsada ze Stargate SG-1 i Stargate: Atlantis :) Miodzio. Mój ulubiony aktor w roli głównej + jego reżyseria i scenariusz - czad :D
Naprawdę świetny film, dużo lepszy od innych "wysoko budżetowych" komedii... widać, że za małą kasę można zrobić coś tak WIELKIEGO!!! Szkoda, że przez to mało osób obejrzy to arcydzieło.
  • 1

#30 koniu88

koniu88

Szeregowy

• Użytkownik
  • 30 postów

Napisano 31.08.2008 - |15:17|

ja jestem wielkim fanem stargate , ale ten film mi sie kompletnie NIE PODOBAŁ :(
nie wiem dlaczego ale nie śmieszył mnie...
  • 0

#31 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 14.10.2008 - |20:24|

Każdy kto ma Cinemaxa to dzisiaj o 20.00 mógł ten film zobaczyć.
Puszczali go pod tytułem "Śniadanie dla psa".
Jutro również o 20.00 na Cinemax 2 będzie powtórka i znając tę stację film będzie jeszcze powtarzany kilkakrotnie.
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#32 SliderOh

SliderOh

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoNeverland

Napisano 31.10.2008 - |09:52|

generalnie nie przepadam za tego typu humorem, za dużo kretynizmu, ale z drugiej strony, kiedy oglądałam ten film, to skupiałam się głównie na grze Hewletta, który jak zwykle sam w sobie jest genialny... śmiesznie było też zobaczyć ludzi z Atlantydy i SG-1 w takich dziwacznych rolach :D

nie jest to film, do którego będę wracać, ale zobaczyć na pewno warto :D
  • 0
Dołączona grafika

#33 Sagasimon

Sagasimon

Szeregowy

• Użytkownik
  • 46 postów
  • MiastoBraintree

Napisano 30.12.2011 - |19:11|

To ja już wiem dlaczego McKaya nie chce żadna laska :bangin:

to chyba malo lasek znasz :P David Hewlett rzadzi!!! DB moge ogladac non stop (jak praktycznie kazdy film z nim :P)
  • 0
Dołączona grafika

#34 cooky

cooky

Sierżant

• Użytkownik
  • 717 postów
  • MiastoPolska centralna

Napisano 31.12.2011 - |16:09|

Tak cholernie irytujący, że aż rewelacyjny. ;)
Trzeba tylko lubić ten typ humoru, a jest naprawdę specyficzny.

Użytkownik cooky edytował ten post 31.12.2011 - |21:49|

• 0

Ten, który walczy z potworami, powinien zadbać, by sam nie stał się potworem.
Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również na nas.

F. Nietzsche

#35 Sagasimon

Sagasimon

Szeregowy

• Użytkownik
  • 46 postów
  • MiastoBraintree

Napisano 01.01.2012 - |04:56|

Tak cholernie irytujący, że aż rewelacyjny. ;)
Trzeba tylko lubić ten typ humoru, a jest naprawdę specyficzny.

oj ja sie przyznam bez bicia, ze go nie znosilam na poczatku... za '48 Hours'... potem zaczelam ogladac SGA i jakos w okolicy 3 sezonu zauwazylam, ze tylko czekam kiedy McKay i jego sarkazm znowu beda na ekranie :P a potem sie posypalo - cala filmografia haha :D niektore filmy, w ktorych gra to jest jedne, wielkie WTF (jak ostatni 'The Rage of the Yeti' - chociaz walneli przynajmniej zarcik zwiazany ze Stargate gdzies po drodze :P) ale mozna na jego buzke popatrzec <3 ubostwiam go w 'The Cube'!!! No i musze przyznac ze mam cholerna slabosc do jego starych filmow bo takie z niego ciacho bylo ze ho ho (znaczy sie - jeszcze wieksze niz teraz :D)!! Az sie czlowiekowi chce cofnac w czasie haha! :P

uwielbiam jego poczucie humoru!!! kurcze, marzy mi sie, zeby go kiedys spotkac... na razie ostaja mi sie filmiki z konwentow i wywiady buuu! w 2010 roku robil objazdowke po Europejskich konwentach a ja bylam biedna jak mysz koscielna...
  • 0
Dołączona grafika

#36 cooky

cooky

Sierżant

• Użytkownik
  • 717 postów
  • MiastoPolska centralna

Napisano 07.01.2012 - |21:32|

Ano właśnie w '48 Hours' był po prostu aroganckim dupkiem. Potem właściwie też, ale w jakiś taki sympatyczny sposób. :)
Niestety nie oglądałam 'The Rage of the Yeti' (szukam wersji z napisami). 'Cube' oczywiście wymiata. Bardzo fajne ogląda się jego niewielkie rólki w serialach. ^_^
Pozdrawiam.

Użytkownik cooky edytował ten post 07.01.2012 - |21:33|

• 0

F. Nietzsche

#37 Sagasimon

Sagasimon

Szeregowy

• Użytkownik
  • 46 postów
  • MiastoBraintree

Napisano 09.01.2012 - |04:49|

pewnie dlatego ze dal sie 'lepiej poznac' :P teraz jak ogladam jego odcinki w SG-1 to mam tylko zaciesz :D

hmmm... ja nie ogladam nic z napisami to nawet nie wiem gdzie ich szukac... film gdzies mi kumpela wynalazla - moge zarzucic linkiem, a napisy moze uda Ci sie znalezc. Jest ogolnie beznadziejny... Zaczelam ogladac calosc ale po 5 min przewijalam juz tylko na Hewletta haha :D 'Morlocks' juz o wiele lepszy - jest tam strasznie McKayowaty miejscami (zwlaszcza te jego "no no no no no!" :P) ale tez w sumie tania produkcja sci-fi z beznadziejnymi efektami specjalnymi lol xD U mnie wioda prym (oprocz The Cube i Dog's Breakfast): Treed Murray, Century Hotel (za caly film <3), Pin - The Plastic Nightmare (mlodziutki David wymiata!) i Ice Men. No i zawsze smieje sie do lez jak ogladam ten fragment:

wejscie smoka na 0:25

"To do some damage!" i ten usmieszek!!!! <3

zjechalysmy troche z tematu widze... powinnysmy zalozyc nowy temat ogolnie o jego filmach :P

tak jeszcze wracajac do Dog's Breakfast - super ze Chris i Rachel tez sie zalapali :D no i moja ukochana scena... jak Patrick wypada z lazienkowego okna prosto pod nogi "pani" detektyw :P ale nadal probuje odgadnac czy uzywa tej samej szczoteczki co pies, czy tez szybko podmienil poza kamera (bo spuszcza reke na sekunde przed wzieciem jej do buzi) - jesli to ta sama to bleeeeee... David!!! chociaz on by pewnie byl do tego zdolny haha! On i Flanigan to para wariatow i wszystkiego mozna sie po nich spodziewac :)

Użytkownik Sagasimon edytował ten post 09.01.2012 - |04:52|

• 0
Dołączona grafika

#38 cooky

cooky

Sierżant

• Użytkownik
  • 717 postów
  • MiastoPolska centralna

Napisano 15.01.2012 - |19:44|

Toż to normalnie małolat! ^_^

Moja ulubiona scena? Akcja z siekierą w czasie rąbania drzewa. Pokładałam się ze śmiechu. :D
  • 0

F. Nietzsche

#39 Sagasimon

Sagasimon

Szeregowy

• Użytkownik
  • 46 postów
  • MiastoBraintree

Napisano 18.01.2012 - |03:07|

haha! tez mialam niezly ubaw! chociaz mi w sumie wystarczy ze na niego spojrze i juz mi sie smiac chce :P

widzialas juz to? wrzucili wczoraj z siostra na swoja strone YT! zakreceni na maksa :P

Assassidate
  • 0
Dołączona grafika

#40 xetnoinu

xetnoinu

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 185 postów
  • MiastoPraga, a za rzeką Warszawa

Napisano 15.06.2012 - |20:54|

Zakręceni są owszem, ale nie oszukujmy się, to było bardzo ciężkostrawne. Choć skrót algorytmu robi wrażenie :)
  • 1

Zapraszam http://trek.pl/discord

Wbijajcie :) 

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych