Skocz do zawartości

Zdjęcie

How I Met Your Mother

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
359 odpowiedzi w tym temacie

#21 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 16.05.2007 - |09:37|

Dobre wiadomości: "HIMYM" dostało zielone światło na trzeci sezon.

CBS na razie nie opublikowało ramówki na sezon 2007-2008, ale rzeczywiście pojawiła się taka informacja, trzeba jednak poczekać na oficjalne potwierdzenie przez stację.
Więcej w temacie: sezon 2007-2008 - co zostało, co odpadło, co nowego (ABC, CBS, FOX, NBC, The CW & Sci-Fi - RENEWED, CANCELED & NEW) :)
  • 0
Master of possimpible ;)

#22 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 270 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 16.05.2007 - |20:22|

Jupi, trzeci sezon
It’s gonna be legen… wait for it … aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;]

Trafna uwaga co do możliwości porównać z legendą Friends. Możliwe że najlepsze lata himym przed nami… w końcu Friends najlepsze sezony miał później.

Odpowiedź o my name is earl w jego temacie ;]
Log65: Happy camper

#23 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 16.05.2007 - |20:50|

Całe szczęście, że będzie 3 sezon, po ostatnim odcinku byłaby masakra gdyby nie było dalszych odcinków. Przecież Ted nie spotkał jeszcze swojej przyszłej żony...
  • 0
Dołączona grafika

Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...

#24 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 16.05.2007 - |22:36|

Bardzo mnie cieszy informacja z przed kilku godzin, mimo, że serial znam od kilku dni, to najbardziej na nią czekałem :)
The Class odpadło, ale jak pisałem wyżej nie będę po nim płakał, Jericho trochę boli, w końcu oglądalność miało większą niż HIMYM, ale koszty produkcji też na pewno były nieporównywalnie większe...
Mam nadzieję, że HIMYM, będzie z nami jeszcze przez kilka sezonów, tak ze 3 przynajmniej, żeby magiczne 100 odcinków z hakiem było na pewno, ale jak stuknie 200 to na pewno będzie lepiej, w końcu to nowe Friends :D
Miłym dodatkiem jest też nowy pełny sezon Rules of Engagement :)
  • 0
Master of possimpible ;)

#25 Nosfi

Nosfi

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 122 postów
  • MiastoŚwinoujście

Napisano 23.05.2007 - |12:27|

Kali się wywodzić nie bydzie, powie jedynie ... Suit Up :afro:

Kazano mi się tu wpisać aby jakiś ślad został, tak więc ode mnie ... HIMYM mnie rozwaliło u Tokara na fotelu ... nic dodać, nic ująć ... ale ... :bag:
  • 0
... And They Have A Plan ...

... cokolwiek by nie było to i tak będzie ...

#26 bob_czarny

bob_czarny

Mega Organizator

• Użytkownik
  • 230 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 07.06.2007 - |07:50|

mnie tez cieszy fakt ze będzie 3 sezon. 1 i 2 za jednym ciągiem polecił po zlocie po Wojnówko, gdzie po obejrzeniu paru odcinku było trzeba dodać 2 płytki z super serialem:), ino niech tak dalej będzie :D w nowym sezonie
  • 0
Dołączona grafika

#27 thrawn1972

thrawn1972

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 585 postów
  • MiastoZielona Góra

Napisano 07.06.2007 - |09:57|

po spotkaniu we wrocku dowiedzialem sie o tym serialu. w natloku seriali trudno wybrac jakies perelki
wrocilem do zielonej odpalilem jeden odcinek i.......

wiem juz ze chce byc architektem heheheheheheheh

ci co ogladali wiedza co chodzi heheheh
polecam boki zrywac.
  • 0
Nie wolno się bać. Strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoło. Niechaj przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, obrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. Jestem tylko ja.

#28 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 23.07.2007 - |17:34|

Pewnie wszyscy chcą wiedzieć, kiedy będzie następny SLAP Barney'a ze strony Marshall'a, więc proszę bardzo:
www.slapcountdown.com
  • 0
Master of possimpible ;)

#29 dix

dix

Szeregowy

• Użytkownik
  • 41 postów
  • MiastoWu-wu-a

Napisano 23.09.2007 - |22:44|

temat serialu troche usnol a ze nie dlugo nadchodzi sezon 3 to swoje pare groszy napisze serial ma podobna koncepcje co friends paczka znajomych + miejsce spotkan kawiarni / bar ale humor w serialu wg mnie jest inny i nie jest xserem przyjaciol + wprost genialna postac Barney'a gosc mnie rozwala na lopatki suit up :)
  • 0

#30 elbereth

elbereth

Kapral

• Email
  • 234 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 24.09.2007 - |15:18|

dzisiaj o ile się nie mylę, premiera nowego sezonu?
  • 0

#31 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 24.09.2007 - |15:29|

Dokładnie dzisiaj - How I Met Your Mother Season 3, Episode 1- Wait For It (12:00am - 12:30am on CBS) [według czasu angielskiego bo info z angielskiej strony].
Czyli tradycyjnie "będzie jutro" w sieci. ;)

Użytkownik biku1 edytował ten post 24.09.2007 - |16:14|

Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#32 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 25.09.2007 - |12:34|

301

No i wyszlo na to ze Ted nie potrzebuje Barneya by wylapac porzadna laske ;) Ciekawe co na to Barney :P

Porzadne rozpoczecie sezonu. Serial podtrzymuje poziom humoru jaki oferowal w 1 i 2 sezonie (w sumie co sie dziwic, nie trudno podtrzymac poziom "sredni").

Ocena: 6,5/10
  • 0

#33 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 25.09.2007 - |21:04|

No cóż, Przyjaciele nadal niedoścignieni, ale przecież IMO szczyt formy Chandlera i społki przypadł na dalsze sezony, więc nie ma się czym martwić :D.

3x01 był niezły, ale spodziewałem się czegoś lepszego, no cóż, dajmy się rozkręcić sezonowi, później zapewne będzie lepiej.

PS. Jakby ktoś chciał wiedzieć, to napisy beda jutro.
  • 0
Dołączona grafika

#34 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 03.10.2007 - |00:10|

Serial dalej mnie maksymalnie rozbraja, po prostu rewelacja :)
Co do odcinka S03E02, to 2 mega dobre akcje Robin vs. Robin oraz osatnia scena z roku 2029.

PS
Zauważył ktoś może wycinek z gazety w tle ostatniej sceny N.Y.C. LAWYER CAPTURES "NESSIE" :lol: :lol: :lol:
  • 0
Master of possimpible ;)

#35 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 03.10.2007 - |14:12|

302

kwiatek: wedlog mnie najlepsze sceny to "duze slowa" w kafeterii i robin vs robin. Scena z 2029 byla taka srednia, bo co ona sobie wyobrazala? ze bedzie miala przed smiercia chwile czasu by napisac list i umiescic w kopercie? Glupota ;P

Ocena:L 8/10
  • 0

#36 Krusty

Krusty

Sierżant

• Użytkownik
  • 675 postów
  • MiastoKalisz

Napisano 04.10.2007 - |13:42|

Pewnie zostanę zlinczowany, ale serial mnie nie bawi... No może momentami Barney, ale oglądam go na Comedy Central, więc często porównuje go, że Scrubs, który leci po nim i przy nim wypada bardzo blado. Po każdym odcinku Scrubs boli mnie brzuch od śmiech u tu tego efektu nie ma, ba potrafię wskazać masę lepszych komedyjek, które były lub są emitowane, no, ale są też gorsze. Jednak nie rozumiem, w czym on jest lepszy choćby od boskiego Drew Carey Show czy Chłopaków z Baraków.

Użytkownik Krusty edytował ten post 04.10.2007 - |16:55|

• 0

#37 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 04.10.2007 - |15:38|

Pewnie zostanę zlinczowany, ale serial mnie niw bawi... No może momentami Barney, ale oglądam go na Comedy Central, więc często porównuje go, że Scrubs, który leci po nim i przy nim wypada bardzo blado. Po każdym odcinku Scrubs boli mnie brzuch od śmiech u tu tego efektu nie ma, ba potrafię wskazać masę lepszych komedyjek, które były lub są emitowane, no, ale są też gorsze. Jednak nie rozumiem, w czym on jest Lepszy choćby od boskiego Drew Carey Show czy Chłopaków z Baraków.

A za co cię ma ktoś zlinczować, to wolny kraj każdemu podoba się co innego, mnie np: nie podobają się przyjaciele, tzn kiedyś mi się nawet podobał serial,a teraz ostatnio chciałem go sobie odświerzyć, i nie mogłem przy nim wytrzymać, stwierdziłem że jest nudny i sto razy bardziej od niego wolę Earla :lol:, który trafia w mój gust.
  • 0

#38 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 06.10.2007 - |22:09|

Pewnie zostanę zlinczowany, ale serial mnie nie bawi... No może momentami Barney, ale oglądam go na Comedy Central, więc często porównuje go, że Scrubs, który leci po nim i przy nim wypada bardzo blado. Po każdym odcinku Scrubs boli mnie brzuch od śmiech u tu tego efektu nie ma, ba potrafię wskazać masę lepszych komedyjek, które były lub są emitowane, no, ale są też gorsze. Jednak nie rozumiem, w czym on jest lepszy choćby od boskiego Drew Carey Show czy Chłopaków z Baraków.

Jak na Comedy Central HIMYM leci z lektorem to się nie dziwię. Bo serial komediowy nie może być puszczany z lektorem bo zabija 90% humoru...
  • 0
Dołączona grafika

#39 acwo

acwo

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 87 postów

Napisano 06.10.2007 - |22:16|

http://muzyka.onet.p...9884,newsy.html :)
  • 0

#40 Krusty

Krusty

Sierżant

• Użytkownik
  • 675 postów
  • MiastoKalisz

Napisano 07.10.2007 - |10:48|

Jak na Comedy Central HIMYM leci z lektorem to się nie dziwię. Bo serial komediowy nie może być puszczany z lektorem bo zabija 90% humoru...

Akurat Comedy Central dobrze tłumaczy większość seriali(czasami mam obiekcje jedynie do doboru głosu lektora) i programów(polecam Daily Show), próbowali nawet napisów np. przy Saturday Night Live, ale zniknęły, więc rozumiem, że się nie przyjęło wśród widzów, większość nadal woli lektora.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych