Skocz do zawartości

Zdjęcie

Napisy - Seaquest

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
53 odpowiedzi w tym temacie

#21 Żelazny

Żelazny

Kapral

• Użytkownik
  • 190 postów
  • MiastoW-wa

Napisano 09.07.2006 - |01:11|

Ave,

mam juz zrzuconych 28 odcinkow z serii 1 i 2(pozostaly mi jeszcze 2 kasety do zrzucenia) ale niestety poza pierwszymi odcinkami(ktore dobrze pamietami i wynika to z ich tresci) nic nie jest pewne w numeracji.
Moze komus by sie chcialo opisac w skrocie konkretne odcinki aby numeracja byla prawidlowa.
Niestety z tego co mam tych dwuch (chyba nie mam) albo sa gdzies na innych kasetach ktore bedzie trudno zlokalizowac.

Żelazny

Użytkownik Żelazny edytował ten post 09.07.2006 - |01:16|

• 0

#22 Raptorek

Raptorek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 538 postów

Napisano 09.07.2006 - |20:18|

nie wiem po co robiles całą 1 serie a opisy odcinkow mozna zalesc na stronach po ang chyba ze nie znasz :(
  • 0

#23 Sergi86

Sergi86

Szeregowy

• Email
  • 7 postów
  • MiastoSosnowiec - Centrum

Napisano 14.07.2006 - |22:27|

ja mógłbym potłumaczyć lubie ten serial ale kapa nie mam skąd to zassać :/
  • 0

#24 Raptorek

Raptorek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 538 postów

Napisano 16.07.2006 - |20:54|

I jak z tymi ścieżkami ?
  • 0

#25 Żelazny

Żelazny

Kapral

• Użytkownik
  • 190 postów
  • MiastoW-wa

Napisano 18.07.2006 - |00:49|

Ave,

no niestety - przykro mi ale obecnie wyjazdzam na 3 tygodnie - wakacje.
Znalazlem na jakims torrecie wszystkie 3 sezony i mam nadzieje ze do mojego powrotu sie sciagna.
Wtedy powroce do tematu SeaQuesta i bede mogl uporzadkowac odcinki.
Mialem nadzieje ze bede mogl Wam pomodz a wy mi pomozecie ale niestety nie udalo sie.
Coz samo zycie.

Żelazny
  • 0

#26 Raptorek

Raptorek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 538 postów

Napisano 18.07.2006 - |09:54|

Eh nie wiem po co chiałeś to pożądkować sam, bym to zrobił:( nie myślałem ze to taki problem no nic 1 sez i tak już kończymy

Użytkownik Raptorek edytował ten post 11.02.2008 - |19:05|

• 0

#27 ViP3R

ViP3R

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 22.11.2006 - |00:54|

Witam, czy nadal jest szansa na napisy do S02 i S03 tego serialu ?
Jesli tak to nad jakim wydaniem trwaja prace ?
  • 0

#28 ..::Lincolm::..

..::Lincolm::..

Kapral

• VIP
  • 180 postów

Napisano 22.11.2006 - |01:04|

Dzis poslalem zapytanie do JediAdama jezeli nikogo nie bedzie chetnego do robienia tych napisow to ja osobiscie moge poswiecic swoj czas na to. Zobaczymy jaka bedzie odpowiedz.
  • 0

#29 ViP3R

ViP3R

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 22.11.2006 - |10:18|

BYloby wspaniale :)
Jesli ktos z Was sie na to zdecyduje to proslibym jak wczesniej o info ro jakiego releasu bedzie synchro (jesli oczywiscie to nie problem).
W tej chwili zasysam S01 grupy WAT (do niej jest synchro) i mam bardzo kiepskie transfery dlatego przy S02 rowniez chcialbym miec pewnosc ;)
  • 0

#30 Raptorek

Raptorek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 538 postów

Napisano 22.11.2006 - |10:52|

Ja robie napisy do sq i ja je robiłem niejaki Żelazny obiecał mi ścieżki do tego serialu ale niestety po miesiącu pisania i prośby o odzew straciłem nadzieje nie lubie ludzi którzy coś deklarują i potem olewają temat gdyby człowiek się wywiązał napisy miały być w lipcu ale po wysłaniu kilku wiadomości zero odzewu niestety.
niestety scryptów do 2 3 sez nie ma a sq niestety ma bardzo dużo techno gadki wiec albo ktoś ma ścieżki albo czekamy na sez w dvd wtedy pojawią się na 100% scrypty bo niestety robienie napisów ze słuchu jest możliwe ale robienie czegoś 12 razy i dopasowywanie potem nie ma sensu
wole coś robić raz a porządnie miałem robić napisy do 2 3 sez ze ściezek i potem dopasować do dvd jak się pojawi ale jak napisałem powyżej nie wyszło
Nie wiem czemu piszecie do kogoś kto nie zna tematu .... wszelka pomoc mile widziana

Użytkownik Raptorek edytował ten post 22.11.2006 - |10:59|

• 0

#31 Raptorek

Raptorek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 538 postów

Napisano 22.11.2006 - |19:57|

Dzieki .::Lincolm::.. który znalaz scrypty do 10 odcinków z 20 do 2 sez prace ruszają od poniedziałku.
  • 0

#32 Żelazny

Żelazny

Kapral

• Użytkownik
  • 190 postów
  • MiastoW-wa

Napisano 23.11.2006 - |16:03|

Ave,

Ja robie napisy do sq i ja je robiłem niejaki Żelazny obiecał mi ścieżki do tego serialu ale niestety po miesiącu pisania i prośby o odzew straciłem nadzieje nie lubie ludzi którzy coś deklarują i potem olewają temat gdyby człowiek się wywiązał napisy miały być w lipcu ale po wysłaniu kilku wiadomości zero odzewu niestety.

a ja nie lubie ludzi ktorzy wysylaja innych na Berdyczów(a jesli nie wiesz o czym pisze to przeczytaj uwaznie posty powyzej - a jesli dalej nie wiesz o czym mowie to obejrzyj sobie film "zezowate szczescie")
Ja tez prosilem o pomoc to odeslales mnie do internetu.
Zeby Ci dostarczyc sciezki dzwiekowe to niestety trzeba zdigitalizowac, zripowac, wyciagnac i skonwertowac a to troche czasu zajmuje niestety, Ty takze mogles troche go poswiecic dla mnie ale poszedles po najmniejszej linii oporu a chodzilo tylko o to aby w 2-3 zdaniach opisac odcinek abym wiedzial ktory jest ktory(tak jak to zrobil "milosnik")
A poniewaz sposciles mnie z woda w kiblu wiec podobnie ja potraktowalem Ciebie(a szkoda bo moglismy sobie wzajemnie pomodz)

Dlamnie temat jest zamkniety

Skorodowany

Użytkownik Żelazny edytował ten post 23.11.2006 - |21:15|

• 0

#33 Raptorek

Raptorek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 538 postów

Napisano 24.11.2006 - |00:07|

wiec na początek ostatnia odpowiedz którą od ciebie uzyskałem

Ave,

Hej czy nadal robisz coś z Seaquestem czy juz odpuscileś sprawe odpowiedz proszę
pozdrawia

niestety narazie nic nie robie z SeaQuestem.
narazie udalo mi sie zassac 1 sezon tylko - 2 nastepne niestety ida jak krew z nosa.

W tej chwili jade do Sosenki a po nim wyjezdzam do Poznania.
Wracam dopiero do pracy 21 i mozliwe ze dopiero wtedy zajne sie nim choc w tej chwili zrzucam B5 z kaset.

Żelazny
PS: Niestety nie uzywam zadnych komunikatorow ani ICQ, GaduGadu itp.

Wiec jednak coś robiłeś a teraz zarzucanie mi ,że cię olałem kiedy po tej odpowiedzi wysłałem jeszcze z 10 razy pytanie na PM i nie uzyskałem żadnej odpowiedzi jest nie poważne to po 1
Po 2 nie wem po co chciałeś nazywać ścieżki jak prosiłem cię o zrobienie głównie 2 3 sez i 4 odcinków 1 jak byś mógł.
Po 3 Jęsli jak piszesz wyżej Miłośnik opisał ci odcinki to nie wiem gdzie był problem

Ehh nie chce mi się gadać kilkoro ludzi miało mi pomóc i sg miał być gotowy na wrzesień najpóżniej
Po korespondencji która jest powyżej wszyscy mogą sobie ocenić twoje słowa to tyle jest mi przykro ,że są jeszcze tacy ludzie.
Mogłeś napisać po prostu że tego nie zrobisz bo nie masz czasu i już

Użytkownik Raptorek edytował ten post 06.04.2008 - |22:52|

• 0

#34 ..::Lincolm::..

Kapral

• VIP
  • 180 postów

Napisano 24.11.2006 - |13:14|

Witam, chcielibysmy sie razem z Raptorkiem zapytac wszystkich zainteresowanych tematam, takze tych mniej ktorzy posiadaja jakie kolwiek materialy, pomoce w utworzeniu napisow do 2 ostatnich sezonow SeaQuesta. Niestety nie mozemy niczego znalezc na necie. To co wygrzebalem to 10 skryptow do 2 sezonu z ktorych skorzystamy.

Niestety tworzenie napisow jest żmudne i pracochlonne a chcielibysmy tego wam i sobie.

Za wszelkie pomoce dziekujemy i prosimy o kontakt.
  • 0

#35 Żelazny

Żelazny

Kapral

• Użytkownik
  • 190 postów
  • MiastoW-wa

Napisano 24.11.2006 - |17:57|

Ave,

jest to moj ostatni post w tym temacie.

Raptorek czy ja mowie w jakims innym jezyku?
Jesli nie zrozumiales tego co napisalem wczesniej to rece opadaja i szkoda naprawde mojego czasu na tlumaczenie Ci tego!

A tak na marginesie sprawy jesli do wszystkich podchodziles w ten sam sposob co do mnie to wcale im sie nie dziwie!

Sflustrowany Skorodowany
  • 0

#36 Raptorek

Raptorek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 538 postów

Napisano 24.11.2006 - |20:23|

Niestety wszyscy z którymi pracowałem w hataku i nie tylko nie mieli i nie mają zastrzeżeń jestem bardzo komunikatywny i da się ze mną zawsze dogadać ale jeśli ktoś nie odpowiada na wiadomości to trudno rozmawiać nigdy nie napisałeś mi ,że np mnie wiem jakie to odcinki i nie zrobię tego albo coś podobnego nigdy nie napisałeś ,że mnie zrobisz ścieżek po prostu na kolejne pyt nie odpowiadałeś.
Wiec może inaczej proszę cię napisz w czym masz problem konkretnie to ci pomogę i może jednak zrobił byś te ścieżki bo to bardzo by nam ułatwiło pracę.
Ps załóż gg to 5 min i naprawdę możemy wtedy spokojnie pogadać numer mam ciągle ten sam.
PS 2 Ludzie z hataka znają ang i nie muszą robić napisów po prostu robimy to dla ludzi którzy tego języka nie znają ale ty chyba o tym wiesz.
Dla mnie temat nie jest skończony ponieważ robie sq od początku i chcę ten projekt doprowadzić do końca bo czekają kolejne.
PS 3 Jesli nie zrozumiales tego co napisalem wczesniej to rece opadaja i szkoda naprawde mojego czasu na tlumaczenie Ci tego!
NIE tylko ja nie rozumiem wiec proszę wyjaśnij mi naprawdę
  • 0

#37 ..::Lincolm::..

Kapral

• VIP
  • 180 postów

Napisano 24.11.2006 - |20:31|

Żelazny, to nie jest żadna wojna pomiedzy wami dwoma.
Ja właczylem sie do projektu bo poprostu uwazam ze warto stworzyc te napisy dla innych, bo my tak naprawde sobie bez nich poradzimy.
Serial jest juz kultowy i stary a nikt jeszcze nie zrobil polskich napisow bo to nie takie proste jak ludzie mysla.

Wszystko jest wykonalne ale nie wszelkimi kosztami. Dlatego uprzejmie zwracam sie do Ciebie o pomoc w ukonczeniu tego projektu.

Z gory dzieki!!
  • 0

#38 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 529 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 24.11.2006 - |21:20|

Nie wiem Panowie czy macie te linki z skryptami do Seaquesta.
Może niektóre znacie w każdym razie mogą się przydać.
http://www.angelfire...isodeGuide.html

http://www.scriptcra...;title=Seaquest

Użytkownik biku1 edytował ten post 24.11.2006 - |21:21|

Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#39 ..::Lincolm::..

Kapral

• VIP
  • 180 postów

Napisano 12.12.2006 - |11:39|

Dzieki za skrypty wlasnie z nich korzystamy robiac napisy ale niestety nie ma ich za wiele. Polowa odcinkow nie dziala juz. Zacznie sie zmudne tworzenie ze sluchu jezeli nikt nam w jaki kolwiek sposob nie pomoze.
  • 0

#40 spex

spex

Sierżant

• Użytkownik
  • 771 postów
  • MiastoKraków

Napisano 14.12.2006 - |00:22|

Dzieki za skrypty wlasnie z nich korzystamy robiac napisy ale niestety nie ma ich za wiele. Polowa odcinkow nie dziala juz. Zacznie sie zmudne tworzenie ze sluchu jezeli nikt nam w jaki kolwiek sposob nie pomoze.

Napisz mi które ci nie działają postaram się wygrzebać je z archiwów.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych