Daniel vs. Jonas
Napisano 26.08.2003 - |21:11|
Napisano 26.08.2003 - |21:25|
Ja jakoś nigdy aktora odgrywającego role Daniela nielubiłem ten z filmu był bardziej Autentyczny, Daniel z serialu jest zbyt silny psychicznie, A filmowy Daniel miał swój fajny sposób podchodzenia z dystansem do wszystkiego.
A Jonas jest normalnie fajny gościu wszystkigo mugł się nauczyć w mgnieniu oka, ja czuje że go usuneli z powodu tego że mógł przyćmić reszte grupy Sg-1, znał się na naqadri i Prometeuszu, obsłógi broni tagże szybko się nauczył a z jezykami to wedłóg mnie byl lepszy niż Daniel.
Napisano 26.08.2003 - |21:39|
Bo już była i nie ma sensu na nową,ja tu miałem walnąc opisy postaci,zapomniałem,ale jutro to odrobię.CZEMU TU NIEMA ANKIETY!!!!
Napisano 26.08.2003 - |22:15|
Daniel nic już nie wnosił do serialu, w każdym odcinku bylo to samo...
Napisano 27.08.2003 - |09:49|
Napisano 27.08.2003 - |09:53|
Jak może stać się nudny jak go wcale nie ma??A JAck czy nie zaczyna byc nudny???Wszystko najlepiej na Daniela zwalic,a Jack robi sie gorszy z odcinka na odcinek!!!!!!!!!!!!!
Operator systemów ofensywnych B1 sięgnął do przycisku odpalenia i zrzucił na ziemie kawałek piekła...
Napisano 27.08.2003 - |10:31|
Dajcie spokój! Toż to nie jest człowiek. No i jeszcze jego wieczne zblazowanie! Nie lubię go od samego początku.
A Jonas jest super! Właściwie może reprezentować Daniela z filmu.
Napisano 27.08.2003 - |10:58|
Właśnie chyba tam w archiwum jej też chyba nie było :]CZEMU TU NIEMA ANKIETY!!!!
Bo już była i nie ma sensu
NieA JAck czy nie zaczyna byc nudny??
Oczywiście ja nie uważam że słabość siódmego sezonu spowodowana jest powrotem Daniela. Denerwujące były te odcinki w których ukazywana była jedna osoba z SG1. Brak było w nich wątku sąsiedniego który by wyważył chociaż trochę wydarzenia. Klasyczny przykład to 707 gdzie cały czas Daniel i Unas.Wszystko najlepiej na Daniela zwalic
Druga sprawa. Przeżyłbym brak Jacka gdyby to było jakoś wyjaśnione, mógł pojechać na ryby, mógł pojechać do pentagonu coś omawiać. Ale nie. Ani słowa o tym ze jacka nie ma bo widownia się jeszcze skapnie ze go nie ma. Próbują ukryć przed widzami to co niemożliwe. Totalnie śmiesznie wydaje mi się teraz zapowiedź 708 - Space Race która ukazała się na koniec 707. Tam w jednym z ujęć mamy oczywiście Jacka, tak jakby to go tam miałobyć dużo w odcinku. To próba pokazania tego czego nie ma. Wszędzie na Scf-Fi Channel podkreślane jest że Jack główny bohater, że Richard Dean Anderson występuje w SG1... bua.. obłuda...
Nabieram stanowczo przekonania że trzeba było robić film, bo coś czuję że odcinki które miały być filmem będą odjazdowwe.
Dobre :>Jak może stać się nudny jak go wcale nie ma??
Nie uważam by jakikolwiek postać byłą nudna w serialu. Jeszcze chyba nie miałem takie odczucia. Po prostu dla mnie Daniel to członek SG1 o którym też lubię się czegoś dowiedzieć, jednak nie ma co kryć że o wiele bardziej od niego wolę Jacka czy też Sam. To poprostu kwestia gustu.
Napisano 27.08.2003 - |11:31|
Napisano 27.08.2003 - |16:59|
Napisano 27.08.2003 - |19:01|
Jonas moglby wrocic... Shanks gra tak samo jak przed "wstapieniem" wiec chyba nic mu to nie pomoglo... Jonas wniosl cos nowego do serialu...Panowie bedzie jeszcze 8 sezon moze tam naprawia bledy, ktore teraz popelnili moze Kelwonia podpisze sojusz z Ziemia wystawi Jonasa do sg skoro Jack ma dostac ponoc awans.
Ale bez Jacka to bedzie tragedia...
Pozdro
Szymon
Napisano 27.08.2003 - |22:44|
Napisano 27.08.2003 - |23:43|
Napisano 28.08.2003 - |08:16|
Osz ty w życiu! Chcesz mi serce złamać?!? Sam miałaby odejść??? Chybabym przestał oglądać ten serial... A na serio to ja osobiście byłbym za tym aby Jonas wrócił jako piąty do SG-1, ewentualnie Jonas wrócił w Atlantis. Jonas jako nowy odstawał od reszty bo jemu to się chciało grać, a reszta sprawiała wrażenie już zmęczonej serialem.Wlasnie sobie ogladam The Tomb i zgadzam sie w pelni z Jackiem, ze Daniel to wrzod na [beeep]e. Alo o ile Daniel mnie juz czasem denerwuje, to uwielbiam jak Jack zalatwia z nim dyskusje. Debeściarski pod tym wzgledem byl odcinek, w ktorym jack z teal'cem wpadli w petle czasowa. Dlatego chetnie bym wymienil Daniela, Jacka i Sam na nowe postaci, w tym Jonasa i dwie calkiem swieze.
Pozdro
Szymon
Napisano 28.08.2003 - |08:27|
Napisano 28.08.2003 - |08:53|
Ja chce Daniela kichajacego, nieumiejacego obslugiwac sie bronia, a nie silacza ktory strzela lebiej od Jacka i polozyl by Tealca na reke.
A i tak wole Jonasa
Napisano 28.08.2003 - |09:56|
Od kiedy Daniel jest siłaczem???I od kiedy strzela lepiej od niego???Przez tyle lat w wojsku każdy sie wyrobi,nawet najgorsza ciota,więc nie gadaj.Daniel nadal zostanie lingwistycznym naukowcem,którego zadaniem jest zapisywanie,rozszyfrowanie i badanie.Jest potrzebny i tyle,ma ogromna wiedzę a Jonas??On tylko się szybko uczył,nic po za tym.Lubiłem go,ale Daniel jest dla mnie ważniejszym niż Jonas i nawet niż Jack.Ja jestem za Jonasem, Daniel jak dlamnie jest zabardzo swiety. Dosłownie jak mnich ( ciekawe czy zlorzyl sluby czystosci
).
Ja chce Daniela kichajacego, nieumiejacego obslugiwac sie bronia, a nie silacza ktory strzela lebiej od Jacka i polozyl by Tealca na reke.
A i tak wole Jonasa
Napisano 28.08.2003 - |10:28|
Od kiedy Daniel jest siłaczem???I od kiedy strzela lepiej od niego???Przez tyle lat w wojsku każdy sie wyrobi,nawet najgorsza ciota,więc nie gadaj.Daniel nadal zostanie lingwistycznym naukowcem,którego zadaniem jest zapisywanie,rozszyfrowanie i badanie.Jest potrzebny i tyle,ma ogromna wiedzę a Jonas??On tylko się szybko uczył,nic po za tym.Lubiłem go,ale Daniel jest dla mnie ważniejszym niż Jonas i nawet niż Jack
To byla ironia, chdzilo mi o to ze jak powiedzial Artpi zrobili z Daniela ulubienc ktorego wszyscy maja lubic, poprostu zrobili z niego ideal i to mi niepasuje.
Ale to tylko moje zdanie
Napisano 28.08.2003 - |10:57|
(koniec)
Napisano 28.08.2003 - |14:35|
Eee tam Rambo,dlaczego miałby si.e nie podpakować???Normalna rzecz,ma wyglądać jak ciota???To tylko serial,nie płacą im tam milionów,żeby mógł sobie na ciotowanie pozwolić a,że już Jacka przerósł w sile,to normalne.Daniel ma 33 lata gdzies a Jack 53.Znaczy sie w normalnym życiu.Ale cóż ludzie się zmieniają, także wserialu. I najwyraźniej siedem lat z gwiezdnymi wrotami robi z Daniela totalnego Rambo :]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »