Penelope Widmore
Napisano 04.11.2006 - |18:10|
Napisano 06.11.2006 - |10:08|
W serialu - prawdopodobnie Pen jest "odpowiednikiem" Rachel (działalność tatusia się jej zbytnio nie podoba, może wyspa jest "miejscem docelowym" do pozbywania się wrogów przez p. Widmore?), ona szuka wyspy (szuka anomalii, a nie sygnału z jachtu), a Desa znajdzie "przy okazji"...
Napisano 06.11.2006 - |16:16|
Napisano 07.11.2006 - |07:51|
nikt nie jest niczyim odpowiednikiem- rachel i penelopa to dwie zupelnie sobie obce i rozne osoby...
Tylko, że prawdopodobnie obie robią dokładnie to samo
Szukają wyspy
Jedna w serialu, druga - w TLE
Wcale bym się nie zdziwiła, gdyby w finale obie wysiadły na brzeg wyspy z łodzi ratunkowej
Gdyby Pen szukała tylko Desa, szukałaby sygnału z jachtu, a nie anomalii...
Napisano 10.11.2006 - |17:42|
Oj niekoniecznie...jeśli tatuś to sponsoruje i jest w to zamieszamy to mogła się o tym dowiedzieć...Zastanawia mnie kiedy twórcy serialu dalej pociągną jej wątek! Dlugo nam na to czekać...Gdyby Pen szukała tylko Desa, szukałaby sygnału z jachtu, a nie anomalii...
mieć wszystko to za mało
DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK
Napisano 10.11.2006 - |17:46|
Napisano 10.11.2006 - |17:57|
Masz całkowita rację. Nie wiem jak się o tym dowiedziała(może się tak nie stało) i nie wiem czego tam szuka... To tylko przypuszczenie i gdybanie na ten temat...No dobrze, ale skąd oni mają wiedzieć, że Desmond wylądował na wyspie? Kelvin im powiedział? Chyba to przecież było przypadkowe, że Desmond się tam rozbił. Na zdrowy rozum, to powinni go uznać za zmarłego.
mieć wszystko to za mało
DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK
Napisano 17.02.2007 - |18:02|
mieć wszystko to za mało
DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK
Napisano 14.03.2007 - |13:39|
Otóż zauważyłem coś dziwnego jeśli chodzi o Penny. W odcinku Flashes Before Your Eyes zrobiła sobie zdjęcie z Desmondem, które wziął sobie Des i ma je na wyspie. Wróćmy teraz do ostatniego odcinka drugiej serii i ostatniej sceny gdzie Portugalczycy dzwonią do Penny. Ona ma przy łóżku to samo zdjęcie. Skąd się ono tam wzięło? Przecież to było takie "jednorazowe" zdjęcie i wątpie żeby po tej rozmowie o tchórzostwie Desmonda mieli czas, aby zrobić odbitkę skoro się rozstali. A jak wiemy twórcy potwierdzili, że wszystko w tej retrospekcji Desmonda działo się naprawdę.
Poza tym ciekawe czy zobaczymy Penny jeszcze w tym sezonie (ale nie w retrospekcjach)
Napisano 14.03.2007 - |19:09|
Nie Ty jedyny to zauważyłeś...już o tym pisaliśmy... Chyba powinniśmy to uznać za wpadkę twórców-innego wytłumaczenia nie ma. To, że twórcy powiedzieli, że wszystko w tej retrospekcji było prawdziwe nie oznaczało tego, że des nie kłamał (wszystkie retrospekcje są prawdziwe), tylko, że Desmond naprawdę cofnął się w czasie i drugi raz przeżywał swoje życie! Ja też liczę, że jeszcze zobaczymy Penny w tej serii... Cos tam spoilery chodziły, że w połowie sezonu...no czyli już teraz niedługo...Otóż zauważyłem coś dziwnego jeśli chodzi o Penny. W odcinku Flashes Before Your Eyes zrobiła sobie zdjęcie z Desmondem, które wziął sobie Des i ma je na wyspie. Wróćmy teraz do ostatniego odcinka drugiej serii i ostatniej sceny gdzie Portugalczycy dzwonią do Penny. Ona ma przy łóżku to samo zdjęcie. Skąd się ono tam wzięło? Przecież to było takie "jednorazowe" zdjęcie i wątpie żeby po tej rozmowie o tchórzostwie Desmonda mieli czas, aby zrobić odbitkę skoro się rozstali. A jak wiemy twórcy potwierdzili, że wszystko w tej retrospekcji Desmonda działo się naprawdę.Poza tym ciekawe czy zobaczymy Penny jeszcze w tym sezonie (ale nie w retrospekcjach)
mieć wszystko to za mało
DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK
Napisano 04.05.2007 - |11:21|
Już niedługo dowiem się czy to prawda... i czy Penelope okaże się dobrą, czy złą osobą...
mieć wszystko to za mało
DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK
Napisano 24.05.2007 - |18:51|
mieć wszystko to za mało
DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK
Napisano 26.05.2007 - |23:26|
Napisano 28.05.2007 - |08:47|
- na finał sezonu 2 Pen szuka anomalii, a nie łódki Desmonda [łódź nie wytwarza anomalii, ludzie, myślcie trochę]
- na finał sezonu 3 Pen dzwoni na wyspę natychmiast po odblokowaniu sygnału! Do kogo na wyspie chciała się dodzwonić? Przecież nie do Desa!!!
Moje zdanie - Naomi to wysłanniczka Penny, ale statek nie szuka Desa, tylko wyspy! Dlatego Pen skłamała...
Moja koncepcja?
Na finał sezonu 4 Pen zejdzie na ląd - na wyspie!!!
Napisano 15.03.2008 - |23:01|
The Constant wiele wyjasnil o jej postaci...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych