Co poprawic ?
Napisano 25.08.2003 - |09:27|
Ja to bym chciał jakiś klimatyczny odcinek z Noxami, no i mogliby też znów powrócić na Cimmerię. A Freya faktycznie mogłaby się znów pokazać...
T.O.M.C.I.A.K.: Transforming Obedient Machine Calibrated for Infiltration and Accurate Killing
Czuję, że budzi się we mnie zwierzę... Ale obawiam się, że to leniwiec...
Napisano 25.08.2003 - |10:04|
Przecież nikt z Jacka idioty nie robi. To on sam udaje idiotę. Podkreślam UDAJEChciałabym by przestano tak często z Jacka robić idiotę naukowego (wywołuje to trochę śmiesznych scen) lecz o wiele zabawniejsze są sceny (miny Sam i Daniela) gdy Jack "błyśnie wiedzą".
Napisano 25.08.2003 - |12:17|
A ja mógłbym zobaczyć więcej scen z Danielem i Jonasem gdy rozwiązują jakieś ciekawe problemy. To są świetni naukowcy i ich wspólna praca mogłaby nieźle posuwać akcję do przodu
Nie, tylko nie naukowe dysputy. Od czasu do czasu tak, ale bez przegiec. Juz i tak mam wrazenie, ze serial staje sie za bardzo przegadany a za malo w nim akcji.
Napisano 25.08.2003 - |12:26|
Można sobie samopoczucie poprawić, jeśli się okaże, że rozumiesz większość z tego, co np. mówi Sam. "Ha! rozumiem o co jej chodzi. Ale ja jestem inteligentna!"
Gorzej, jak się większości nie rozumie, wtedy trzeba sięgnąć po książkę i trochę poczytać na dany temat.
Tylko fakt - co za dużo, to niezdrowo.
Napisano 25.08.2003 - |13:59|
Napisano 25.08.2003 - |17:40|
jest normalnie tyle watkow niedokonczonych, ktore nawet moga sie przecinac, krzyzowac, jakies inne rzeczywistosci itd - a ci producenci klepia wciaz jakies niewiadomo jakie, nudne tematy. mam nadzieje ze nowsze odcinki beda lepsze (ostatni jaki ogladalem to 7x10)
Napisano 25.08.2003 - |17:55|
Jaffa zdjął mu kaptur, a O'Neill przyłożył mu karabin do brzucha, powiedział How are you doin'\Jak się masz\, puscił mu oczkoale Kurt miał klimat O'neilla,nie żartował,może zraz w piramidzie jak miał na sobie kaptur i jaffa mu sciągnął-wtedy powiedział cos takiego smiesznego,ale przypomnieć sobie nie mogę..
Nie tata, lecz jego dziadek. Jego rodzice zginęli w muzeum w Nowy Yorku bodajże, gdy ten był jeszcze mały.i to sie zapowiadalo niezle (tata daniela sobie poszedl),
5.5 Prison Break, Veronica Mars, House, Day Break, Lost, Smallville
5.0 Dexter, Firefly, How I Met Your Mother, Supernatural
4.5 SG-1, Atlantis, Farscape, KyleXY1, Sleeper Cell, O.C., Office
4.0 Rome, 4400, Joey, What I Like About You
3.5 SAAB, Eureka1, Dark Angel
Napisano 25.08.2003 - |17:57|
hm - racja -dziadek - moj blad.. przeciez tata zginalNie tata, lecz jego dziadek. Jego rodzice zginęli w muzeum w Nowy Yorku bodajże, gdy ten był jeszcze mały.i to sie zapowiadalo niezle (tata daniela sobie poszedl),
ale i tak watek mi sie podobal
Napisano 25.08.2003 - |19:23|
Jack w wielu sprawach udaje idiotę i to mnie zaczyna już denerwować,wolałem Kurta Russela,był naprawdę dobry w takich rolach,prawdziwy żołnierz...widocznie R.D.A trochę brakuję w aktorstwie..ale Kurt miał klimat O'neilla,nie żartował
Mozna i to wyjasnic podczas pierwszej misji na Abydos Jack wiedzial ze to misja samobojcza, pozatym niemial po co zyc, a chyba w odcinku 7x01 powiedzial ze odzyskal sens zycia
Napisano 26.08.2003 - |07:04|
Napisano 26.08.2003 - |07:31|
Napisano 26.08.2003 - |08:17|
Jak już pisałem gdzieś wcześniej to te animacje składania chełmu nawetu u weżowców bym wprowadził bo było fajne i wtedy te chłęmy wygłodały by letko bo teraz to takie ciezkie się wydają. I tą różnorodność języków bo to że wyszyscy znają Angileski to kicha jakich mało.
Jak w jednym odcinku pokazali jaffa jak chodzi w tym helmie to wygladalo jakby na glowie mial z 10 kg zelastwa, doslownie kiwal sie na boki wygladalo to bendziejnie.
A co do tych jezykow to pewnie budrzet za maly bo to trzeba kogos zatrudnic zeby wymyslil kilka slow i to pewnie sporo kosztuje, ale rzeczyiscie to lipa, dobrze ze Unasi nieznaja angielskiego
Napisano 26.08.2003 - |19:24|
Pozdr.
Radek
Napisano 26.08.2003 - |20:00|
porywanie się z kosa na wiatr
Z motyka na Słońce chyba
Napisano 26.08.2003 - |20:03|
EEE tamZ motyka na Słońce chyba
![]()
Pozdr.
Radek
Napisano 27.08.2003 - |07:17|
Tu się zgodzę w stu procentach. Wątki paranormalne mocno nadwyrężyły klimat serialu. Osobiście jestem za wprowadzeniem większej ilości techniki a zrezygnowaniem ze zjawisk paranormalnych. Gdyby w serialu pojawiłyby się sensowne informacje techniczne to fajnie byłbyby o tym podyskutować. (Fani ST tygodniami dyskutują o napędzie warp palach siłowych itp.Jabym już dawno zakończył wątek goauldów i wepchnął jakiegoś innego wroga z innej galaktyki. Np. "Ludzkie replikatory", ale to troche jak porywanie się z kosa na wiatr (coś takiego ;P). I jeszce wywalił wszytkie wątki paranormalne typu ascenacja :/ grrr popsuło to klimat...
Pozdr.
Co do nowego wroga to Goauldowie spokojnie mogą pozostać. Replikatory za dużo nie gadają
Napisano 27.08.2003 - |10:44|
Napisano 27.08.2003 - |11:29|
Jakie watki paranormalne? To wyrzucmy od razu np odcinki Thor's Hammer czy Red Sky. Wierzenia w bogow Asgardu tez przeciez mozna potraktowac jako watek paranormalny. Paranormalne sa X-Files. Gdyby SG staly sie serialem calkowicie racjonalnym to niewiele byloby do ogladania. Odrobina czegos niedopowiedzianego, niewyjasnionego, czego nie mozna zrozumiec, a co tutaj jest nazwane paranormalnoscia jest jak najbardziej wskazana.Tu się zgodzę w stu procentach. Wątki paranormalne mocno nadwyrężyły klimat serialu. Osobiście jestem za wprowadzeniem większej ilości techniki a zrezygnowaniem ze zjawisk paranormalnych. Gdyby w serialu pojawiłyby się sensowne informacje techniczne to fajnie byłbyby o tym podyskutować. (Fani ST tygodniami dyskutują o napędzie warp palach siłowych itp.Jabym już dawno zakończył wątek goauldów i wepchnął jakiegoś innego wroga z innej galaktyki. Np. "Ludzkie replikatory", ale to troche jak porywanie się z kosa na wiatr (coś takiego ;P). I jeszce wywalił wszytkie wątki paranormalne typu ascenacja :/ grrr popsuło to klimat...
Pozdr.).
Co do nowego wroga to Goauldowie spokojnie mogą pozostać. Replikatory za dużo nie gadająwięc myślę, że nie możnaby ciągnąć tego wątku za długo.
Napisano 27.08.2003 - |11:57|
Nakręcić jeszcze raz 11 odcinków 7 sezonu bez RDA. Jak się mu nie chce grać w serialu to niech siedzi w domu i córke bawi - łaski nie robi. I zmienić sceariusz tych odcinków tak by się je oglądało z przyjemnością.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »