Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ana-Lucia vs. Kate

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
88 odpowiedzi w tym temacie

#21 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 13.03.2006 - |14:10|

Ana-Luica tez jest morderca i przestepca przeciesz zabila tego kolesia co ja postrzelil jak byla w ciazy !!

jest, ale kto o tym wie. napewno nie zostało jej morderstwo udowodnione, gdyż siedziała by teraz w wiezieniu, a nie podróózwałoa by po swiecie. Być może w jej dizałaniach diopatrzono się uchybień i zwolniono ja ze służby, co nei zmienia jest stusunku do spraw policyjnych. Może być jeszcze bardziej chętna do aresztowania kate, by sie w kupic w laski.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#22 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 13.03.2006 - |20:07|

kate wyraźnie kopie dołki annie lucii,gdy ktoś zaatakował sun,kate gadała z sawyerem żeby ten powiedział lockeowi że trzeba uważać bo anna może "omamić"jacka
  • 0
Dołączona grafika
see you in another life brother...

#23 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 13.03.2006 - |20:52|

kate bedzie sie starala oczernic lucynke tak wiec bedzie robila wszystko aby tylko oddalic jacka od niej. jednak jak ktos juz napisal, zarowno lucynka jak i kate to dwie silne osobwosci wiec starcie tytanow moze byc ciekawe :)
lucynka wyglada na silniejsza wiec wydaje mi sie ze w walce na piesci wygralaby, a poza tym przeszla trening policyjny wiec ma o tym pojecie :)
  • 0

#24 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 13.03.2006 - |20:55|

kate bedzie sie starala oczernic lucynke tak wiec bedzie robila wszystko aby tylko oddalic jacka od niej. jednak jak ktos juz napisal, zarowno lucynka jak i kate to dwie silne osobwosci wiec starcie tytanow moze byc ciekawe :)
lucynka wyglada na silniejsza wiec wydaje mi sie ze w walce na piesci wygralaby, a poza tym przeszla trening policyjny wiec ma o tym pojecie :)

Na pięści pewnie Ana by wygrała, w walce na mózgi, mysle, że wynik byłby przeciwny
  • 0
Genesis

#25 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 13.03.2006 - |20:56|

myślisz że dojcie do bitwy na pięści,mi wydaje się że tu będzie burza mózgów ;) ;)
  • 0
Dołączona grafika

#26 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 13.03.2006 - |20:58|

myślisz że dojcie do bitwy na pięści,mi wydaje się że tu będzie burza mózgów ;) ;)

napisalem ze JESLI DOSZLOBY do walki to lucynka by wygrala zreszta kto wie? moze stac sie cos takiego ze jedna drugiej walnie w pysk, tak jak locke charliemu :)
  • 0

#27 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 13.03.2006 - |21:08|

A ja znam takie, które się leją... chociaż to głupio wygląda :D ale bojke miedzy Ana Lucia a Kate z checia bym obejrzał :D

Na pewno nie będzie to cat fight. kate pokazała juz Sawyerowi na co ja stac. Ana też jest twarda. To byłaby prawdziwie męska bójka.
  • 0
Genesis

#28 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 13.03.2006 - |21:16|

tylko czy taka bójka miała by sens,jak one by wyglądały w oczach lostowiczów,
mi sie wydaje że one się polubią(sam w to wątpie :))albo zaczną wielką wojne umysłową,ale wydaje mi się że kate by tu wygrała,bo lucynka,bardziej do bijatyki pasuje,choć kate też potrafi dać czadu
  • 0
Dołączona grafika

#29 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 13.03.2006 - |21:20|

tylko czy taka bójka miała by sens,jak one by wyglądały w oczach lostowiczów,
mi sie wydaje że one się polubią(sam w to wątpie :))albo zaczną wielką wojne umysłową,ale wydaje mi się że kate by tu wygrała,bo lucynka,bardziej do bijatyki pasuje,choć kate też potrafi dać czadu

nie zapominaj ze ana lucia potrafi wszystko... sama kopie kilku metrowe doly, sama potrafi pobic faceta i zaniesc go na plecach do dolu ktory sama wykopala... i jak widzi bron to nie zawaha sie jej uzyc, bo dostaje ten swoj orgazm na jej widok
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#30 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 13.03.2006 - |21:22|

no tak,racja ale kate wysadziła dom w odc 09x02 więc ona też dużo może,lucynka domu nie wysadziła
  • 0
Dołączona grafika

#31 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 13.03.2006 - |21:24|

no tak,racja ale kate wysadziła dom w odc 09x02 więc ona też dużo może,lucynka domu nie wysadziła

a na wyspie wysadzi namiocik any lucii? kate moze wygrac tylko sprytem i inteligeencją, czyms czego nie ma ana lucia, nasza supermenka :D
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#32 nashira

nashira

Szeregowy

• VIP
  • 50 postów
  • MiastoWałbrzych

Napisano 13.03.2006 - |21:36|

Narazie to one nie maja sie o co bic. Narazie jedyne o co moglyby sie bic to o Jacka :P. Jack Kate odsunal od siebie a ona z zazdroscia patrzy jak on spedza czas z Ana co jest samolubne ze strony Kate bo chce ona miec dwoch facetow na raz zamiast zajac sie jednym (a narazie daje nam do zrozumienia ze wazniejszy jest sawyer dla niej)
Poza tym mysle ze dojdzie w koncu do sytuacji kiedy Ana i Kate beda musialy sobie zaufac i przelamac wzajemna niechec bo sa w koncu na wyspie pelnej niebezpieczenstw i wsyscy lostowicze musza trzymac sie razem i pomagac sobie :0
  • 0

#33 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 13.03.2006 - |21:37|

Narazie to one nie maja sie o co bic. Narazie jedyne o co moglyby sie bic to o Jacka :P. Jack Kate odsunal od siebie a ona z zazdroscia patrzy jak on spedza czas z Ana co jest samolubne ze strony Kate bo chce ona miec dwoch facetow na raz zamiast zajac sie jednym (a narazie daje nam do zrozumienia ze wazniejszy jest sawyer dla niej)
Poza tym mysle ze dojdzie w koncu do sytuacji kiedy Ana i Kate beda musialy sobie zaufac i przelamac wzajemna niechec bo sa w koncu na wyspie pelnej niebezpieczenstw i wsyscy lostowicze musza trzymac sie razem i pomagac sobie :0

no, ale mysloe ze kate powinna zostac przy sawyerze, jack to nie dla niej... w kazdym razie mysl;e ze bedzie tak jak mowisz, na wyspie stanie sie cos co sprawi ze ana lucia i kate beda musialy walczyc razem po jednej stronie barykady i jeszcze zostana przyjaciolkami :D
  • 0

#34 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 13.03.2006 - |21:38|

ale zabila z premedytacja chlopa przez ktorego poronila :)
to tez o czyms swiadczy prawda? w obronie zycia swojego albo swoich bliskich gotowa jest zabic :)
i bardzo dobrze :)

Użytkownik szymcio edytował ten post 13.03.2006 - |22:01|

• 0

#35 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 13.03.2006 - |21:43|

no tak bo nie zawacha się zabić jakiegoś intruza oczywiście jeżeli będzie miała broń,a z tymi badylami to mogą kore z drzew skrobać
  • 0
Dołączona grafika

#36 nashira

nashira

Szeregowy

• VIP
  • 50 postów
  • MiastoWałbrzych

Napisano 13.03.2006 - |21:49|

Jeszcze powiedzcie ze Ana wyszkoli armie lostowiczow i poprowadzi ich na podboj Innych :P
Nie robmy z niej super wojowniczki. Moze i umie walczyc i strzelac i jako byla policjantka napewno bedzie bronila nowych przyjaciol przed niebezpieczenstwem jak tylko potrafi bo to jest tez w jej interesie ale pamiietajmy ze ona jest tez tylko czlowiekiem
  • 0

#37 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 13.03.2006 - |21:51|

no ale 3 metrowy dół wykopała i faceta na plecach zaniosła,to czyni z niej kogoś wiecej niz zwykłego człowieka :hyhy:
  • 0
Dołączona grafika

#38 nashira

nashira

Szeregowy

• VIP
  • 50 postów
  • MiastoWałbrzych

Napisano 13.03.2006 - |21:57|

W podbramkowej sytuacji czlowiek zdolny jest do wielu rzeczy. Ona myslala przede wszystkim o sobie i o przetrwaniu.
  • 0

#39 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 13.03.2006 - |21:57|

Jeszcze powiedzcie ze Ana wyszkoli armie lostowiczow i poprowadzi ich na podboj Innych :P
Nie robmy z niej super wojowniczki. Moze i umie walczyc i strzelac i jako byla policjantka napewno bedzie bronila nowych przyjaciol przed niebezpieczenstwem jak tylko potrafi bo to jest tez w jej interesie ale pamiietajmy ze ona jest tez tylko czlowiekiem

jak dla mnie jest wielka, i jest superczlowiekiem... niby malutka, niepozorna, a uzdolniona w kazdej dziedzinie i wszystko potrafi :D
  • 0

#40 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 13.03.2006 - |22:00|

jak dla mnie jest wielka, i jest superczlowiekiem... niby malutka, niepozorna, a uzdolniona w kazdej dziedzinie i wszystko potrafi :D

bez przesady - nie rob z niej superwoman :P
dopiero zobaczymy na co ja stac jak lostowicze beda w niebezpieczenstwie :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych