I pojawienie się niedźwiedzia polarnego jest nieprzypadkowe. Jeżdzą tam na wczasy klimatyczne.Dobrą stroną mojej teorii jest łątwośc wytłumaczenia rozbitego samolotu z Nigerii. To za miedzą.
Najgłupsza teoria
Napisano 07.03.2006 - |07:27|
Napisano 07.03.2006 - |14:09|
Reasumując koordynaty 4 8,15S 16 23,42E wskazuja na miejsce w Demokratycznej Republice Konga na południowy wschód od Kinszasy. Dharma wydierżawła tam kilkadziesiąt kilometrów kwadratowych dżungli i przerobiła ja na wyspe. Teren otoczono szeroką fosa, na jej dnie umieszczono generatory fal morskich. Horyzont jest sztucznie utworzony. poza fosą umieszczone sa spryskiwacze generujące "magiczny deszcz". Teoria fosy wyjasnia fakt utonięcia Joanny, która była dobrym pływakiem, i dlaczego Boone i jack nie byli w stanie jej uratować. Fosa wypełniona jes słodką woda ale i tak jej nikt nie próbuje. jedynie Walt pił ja za co został skarcony przez ojca. Pamiętacie jego zaskoczenie, gdy ten mu mówił, że nie można pić słonej wody?
Kabel wychodzi z wyspy 9a nie wchodzi) i wchodzi do fosy, a nie wychodzi z oceany, jego zadaniem jest sterowanie generatora fal i systemu alarmowego chroniacego zewnetrznego krańca fosy. właśnie ten system utopił Joanne.
Co zaś do misia polarnego, chyba nawet najwięksi sceptycy przyznają, że łatwiej mu było przewedrować drogą lądową z Syberii do Afryki, niz przepłynąć bezkresny Pacyfik.
Genesis
Napisano 07.03.2006 - |14:54|
O, agenci zmieniają matrixgdy wyjania wszytsko z wyjśnia wszytsko
Ja też byłem zaskoczony, jak jestem nad morzem wodę morską piję litrami (bardzo proszę: bez głupich uwag na temat moich zdolności pływackich)Pamiętacie jego zaskoczenie, gdy ten mu mówił, że nie można pić słonej wody?
Wydawało mi się, że ten kabel tam po prostu leżał, a nie wchodził, ale może to dlatego, że był gładki i nie zauważyłem jego ruchu. W każdym razie taki ruchliwy wąż może być ważnym elementem systemu zabezpieczeńKabel wychodzi z wyspy 9a nie wchodzi) i wchodzi do fosy, a nie wychodzi z oceany, jego zadaniem jest sterowanie generatora fal i systemu alarmowego chroniacego zewnetrznego krańca fosy. właśnie ten system utopił Joanne.
1. Wszyscy doskonale wiedzą, że misie doskonale pływają (patrz: scena w Alternatywy 4, kiedy docent uwodzi nauczycielkę(Co zaś do misia polarnego, chyba nawet najwięksi sceptycy przyznają, że łatwiej mu było przewedrować drogą lądową z Syberii do Afryki, niz przepłynąć bezkresny Pacyfik.
2. Miś nie musiał płynąć, to wyspa po niego przypłynęła.
Napisano 07.03.2006 - |14:57|
To wcale nie burzy mojej teorii. czyni ją tylko nieco głupszą, ale czy nie właśnie o to chodzi?1. Wszyscy doskonale wiedzą, że misie doskonale pływają (patrz: scena w Alternatywy 4, kiedy docent uwodzi nauczycielkę(
2. Miś nie musiał płynąć, to wyspa po niego przypłynęła.
Genesis
Napisano 07.03.2006 - |16:08|
Nie wiem, o co chodzi - szczerze mówiącTo wcale nie burzy mojej teorii. czyni ją tylko nieco głupszą, ale czy nie właśnie o to chodzi?
Nasze produkcje mają jedną wadę: są wymuszone. Zwróć uwagę, że nawet niektóre komentarze do teorii zawierają więcej naturalnej, czystej głupoty.
Napisano 07.03.2006 - |16:14|
Przekonałeś mnie. Zaprzestaje rozwijanie głupiej teorii, gdyż moja kontrolowana głupta nigdy nie dorówna tej spontanicznej.Nie wiem, o co chodzi - szczerze mówiąc
Nasze produkcje mają jedną wadę: są wymuszone. Zwróć uwagę, że nawet niektóre komentarze do teorii zawierają więcej naturalnej, czystej głupoty.
Zwracam twoja uwagę w kierunku dyskusji na temat tajemniczych liczb. Opiarając się na niej mozna wywnioskaować, że ten film sa w stanie zrozumiec tylko trzy osoby na świecie. oops, przepraszam dwie, Einstein umarł jakis czas temu.
Użytkownik Jonasz edytował ten post 07.03.2006 - |16:16|
Genesis
Napisano 07.03.2006 - |16:33|
A może żyje!!! Gdzieś na tej wyspie on też siedzi w jakimś bunkrze i kombinuje co to za liczby - i efektem ubocznym jego pracy było e=mc^2 :clap:Zwracam twoja uwagę w kierunku dyskusji na temat tajemniczych liczb. Opiarając się na niej mozna wywnioskaować, że ten film sa w stanie zrozumiec tylko trzy osoby na świecie. oops, przepraszam dwie, Einstein umarł jakis czas temu.
Napisano 07.03.2006 - |16:45|
ze dharma jest jak matrix: ] majak nad kazdym człowiekiem kontrole i dlatego mogli tak ulozyc ich zycie by sie znalezli w tym samolocie i sie rozbili na wyspie.
Napisano 07.03.2006 - |16:50|
Tylko po co umieszczac w samolocie. Każdy mógł siedziec sobie spokojnie w domu i miec ten majak. Do tego nie potrzebna wyspa - tylko coś innego. Nie wiem co bo nie widziałem Matrix.najgłupsza teoria???
ze dharma jest jak matrix: ] majak nad kazdym człowiekiem kontrole i dlatego mogli tak ulozyc ich zycie by sie znalezli w tym samolocie i sie rozbili na wyspie.
Genesis
Napisano 07.03.2006 - |17:07|
4.815 162.342
i da ZOOM OUT
to wyskakuje PRAWIE DOKŁADNIE mała wysepka gdzies między Mikronezją a wyspami Marshalla.
Tylko, że to może być za proste...ale skąd w takim razie Rouseeau ma te liczby - od Othersów?
Użytkownik amst edytował ten post 07.03.2006 - |17:08|
Napisano 07.03.2006 - |17:09|
To właśnie przez nie [liczby] jej statek się tam rozbił - usłyszeli je w eterze 16 lat temu i postanowili to sprawdzić i wpadli na mieliznę... no cóż niektórych głupota niezna granic - ale szczerze mówiąc też bym to sprawdził...Tylko, że to może być za proste...ale skąd w takim razie Rouseeau ma te liczby - od Othersów?
Napisano 07.03.2006 - |17:10|
Ja tam nie wiem -moze to juz było ale jak sie wpisze te liczby w maps.google w ten sposób:
4.815 162.342
i da ZOOM OUT
to wyskakuje PRAWIE DOKŁADNIE mała wysepka gdzies między Mikronezją a wyspami Marshalla.
Tylko, że to może być za proste...ale skąd w takim razie Rouseeau ma te liczby - od Othersów?
Danielle usłyszała ich transmisję, mniej wiecej w tym samym czasie co Lenni ze swym komplem w stacji nasłuchowej. (16 lat temu) pewnie ktos w bunkrze zaspał i nie wpisał liczb, to spowodowało chwilowe odbezpieczenie wyspy i sygnał wydarł sie w swiat.
Genesis
Napisano 21.03.2006 - |16:14|
A tak nawiasem mówiąc co byście powiedzieli, gdyby Wasze teorie okazały się prawdziwe?
Napisano 21.03.2006 - |16:21|
Rozbawiliśmy Cię? A my myśliliśmy, że to tak na poważnie.Panowie maslot i Jonasz! Rozbawiliście mnie do łez. Gratuluję i proszę o więcej! :clap:
A tak nawiasem mówiąc co byście powiedzieli, gdyby Wasze teorie okazały się prawdziwe?
Genesis
Napisano 21.03.2006 - |16:39|
Rozbawiliśmy Cię? A my myśliliśmy, że to tak na poważnie.
Oby więcej tak poważnych teorii, a świat będzie piękniejszy. Nie mówiąc już o czytaniu forum, nareszcie coś mądrego w tym gąszczu.
Napisano 21.03.2006 - |16:43|
Ten trzytygodniowy lostowy post nikomu dobrzę nie służy. Gdyby nie dwie książeczki, to chyba skończył bym grając z Lennym w czarne i czerowne żetony.Oby więcej tak poważnych teorii, a świat będzie piękniejszy. Nie mówiąc już o czytaniu forum, nareszcie coś mądrego w tym gąszczu.
Genesis
Napisano 21.03.2006 - |21:14|
Uważam Twoje wypowiedzi są błyskotliwe i wiele z nich jest podobnych do moich przemyśleń.
Poza tym lubię czytać Was obydwoje. Tworzycie fajny zespół.
Napisano 22.03.2006 - |17:17|
No cóż... Nasz forum ma 4800 użytkowników z czego jakaś połowa - 1\4 ma fioła na punkcie LOST... jesteśmy potężną siłą (może nie militarną ale jednak...) czemu by niezogranizować takiego maratonu? tuż po zakończeniu 2 serii w kilku miastach Polski???Wyobrazcie sobie maraton kinowy LOST.
Napisano 22.03.2006 - |17:22|
Powaznym problemem mogą być sprawy licencyjne.No cóż... Nasz forum ma 4800 użytkowników z czego jakaś połowa - 1\4 ma fioła na punkcie LOST... jesteśmy potężną siłą (może nie militarną ale jednak...) czemu by niezogranizować takiego maratonu? tuż po zakończeniu 2 serii w kilku miastach Polski???
Jesłi zaś chodzi o siłe militarna, to w takiem tempie, do końca sezonu mozemy miec juz pary oficerów. Korpus starszych podoficerów i chorązych bedzie napewno nasz.
Genesis
Napisano 05.04.2006 - |20:54|
Ja myślę, że Ci z Dharmy robili wielkie Malborasy. I dlatego na wyspie rozpanoszył się wielki czarny dym, który zabija ludzi...To symbol. Palenie szkodzi!
Widziałem sporo substancji smolistych w tych błyskach (przy konfrontacji z Eko)...Reszta to tylko wielka ściema, bo działalność jest nielegalna. Stąd i potrzeba konspiracji....
Ściągają rozbitków, bo nie mają ochotników, a chcą testować na ludziach.
Nie zdziwiłbym się, jakby logo dharmy pojawiło się na jakichś papierosach... Pewnie też dają w nim reklamowy przekaz podprogowy.
I tu do mnie: "Jak nosisz taką koszulkę - nieświadomie uzależniasz otoczenie".
Forumowicze są z NIMI. I boją się, że prawda zostanie ujawniona. Forum tylko bada ile ludzie się domyślają. No i wpuszcza niepoprawne teorie, żeby zmylić trop. To akurat pewne. Przecież nie działaliby za darmochę. Mają udział w zyskach. To tylko dowodzi prawdziwości. Jak ktoś się domyśla za dużo - bach go w łeb i kolejną ściemę.
Użytkownik Arwen edytował ten post 05.04.2006 - |21:10|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych