Skocz do zawartości

Zdjęcie

Bohaterowie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
24 odpowiedzi w tym temacie

#21 Surin

Surin

Starszy kapral

• Zbanowany
  • 346 postów
  • Miastoz pokładu Slave - I

Napisano 02.07.2006 - |20:38|

To dlaczego nie przeżył, gdy Dobido spadł mu na głowę? :huh:
Jestem osobą tolerancyjną, ale tego panu Salvatore nigdy nie wybaczę!!! :angry: GLu$iowi, który to zatwierdził - też! :censored:

Ktoś musiał zginąć na Sernpidalu żeby czytelnicy wiedzieli że Yuuzhanie się nie będą z tą galaktyką cackać . Ale czemu padło na Chewiego to nie wiem , równie dobrze można by uśmiercić Hana - tak samo kultowa postać jak Wookie , moim zdaniem ..... Expanded Universe powinno mieć zabronione ingerować w uśmiercanie postaci z klasycznej trylogii ....... :bag:
  • 0
" 4400 " --> poziom serii wprost proporcjonalny do ilości postów osób nią zainteresowanych

= Teoria Prawdy Telewizyjnej =

#22 Jedi Leonikus

Jedi Leonikus

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 337 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 04.07.2006 - |15:21|

To dlaczego nie przeżył, gdy Dobido spadł mu na głowę? :huh:
Jestem osobą tolerancyjną, ale tego panu Salvatore nigdy nie wybaczę!!! :angry: GLu$iowi, który to zatwierdził - też! :censored:

Ja pisałem to w kontekscie filmów.A co do śmierci Chewiego w książce to mam to samo zdanie.
  • 0
AVATAR ->Po lewej Leonek 1 rok 9 miesięcy, po prawej Pawełek 5 lat 4 miesiące.

#23 Surin

Surin

Starszy kapral

• Zbanowany
  • 346 postów
  • Miastoz pokładu Slave - I

Napisano 05.07.2006 - |08:16|

Ja pisałem to w kontekscie filmów.A co do śmierci Chewiego w książce to mam to samo zdanie.

W zasadzie Salvatore uśmiercając Chewiego powołał do życia najnudniejszą parę w Sokole Millenium , czyli Han & Leia - drętwe gadki bez polotu prawie przez całe 19 części Nowej Ery....... tragedia ........ niech sobie weźmie Lowbacę :P
  • 0
" 4400 " --> poziom serii wprost proporcjonalny do ilości postów osób nią zainteresowanych

= Teoria Prawdy Telewizyjnej =

#24 asik

asik

Szeregowy

• Użytkownik
  • 48 postów

Napisano 19.01.2007 - |19:33|

Najbardziej lubię Jacena Solo.
  • 0

#25 seven of nine

seven of nine

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 652 postów
  • MiastoVilla Soprano USA- Sopot

Napisano 22.04.2007 - |14:19|

U mnie Lord Vader rules definitywnie. Podoba mi sie rowniez Han Solo,ale to pewnie dlatego,iz zagral go Harrisonek. :*
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych