King Kong (2005)
Rozpoczęty przez
truskolodz
, 17.12.2005 - |18:25|
23 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 28.05.2006 - |01:06|
film byl dla mnie tragiczny. stracony czas. przewaznie (!!) remake jest lepszy od swojego pierwowzoru, glownie dzieki efektom specjalnym, ale musze przyznac z czystym sumieniem ze remake wcale nie byl lepszy od swojego poprzednika. i to do 4 liter, i to do 4 liter
Napisano 28.05.2006 - |01:19|
Garfield miał zdecydowanie mniej włosów.Osobiście uwazam, ze lepiej przebrać się za małpę... A Garfield?
Z tym wklejeniem to mnie rozbawiłeś.Ocean można kręcić na żywo a potem wklieć, Gniew oceanu również miał ładną animację... itd...
There are 10 types of people in this world.
Those who understand binary and those who don't.
Those who understand binary and those who don't.
Napisano 26.08.2006 - |12:14|
Mi sie film podobał, jest pare wątków które niezbytnio się 3mają kupy, ale generalnie film dobry. Adrien Brody świetna gra aktorska.
Whatever happens, happens !!!
Napisano 02.03.2007 - |19:38|
Film robi ogromne wrażenie w kinie :clap: Na małym ekranie efekt spada. Mi się podobał, świetnie pokazana wyspa i niektóry sceny z KK, jak bawi się roztrzaskaną czaszką teranozaura :afro: czy droczy się z Panienką w której się zakochał ( nie pamiętam imienia). Oczy i wyraz twarzy małpy robiły wrażenie, świetnie dopracowane efekty pod tym względem, dało się dosłownie odczytac, co w danym momencie czuje Kong.
A jeżeli ktoś się czepia fabuły, to
gratulacje, przecież to remake, Jackson świetnie wykorzystał pole manewru które mu pozostało.
A jeżeli ktoś się czepia fabuły, to
Bursztyn & Perła
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »