serio? "jakis czarny dymek" nie zatrzymuje sie tuz przed twarza lostowicza (to chyba byl eko) i nie toczy z nim walki na spojrzenie (tak to wygladalo ze strony eko). eko nie wymiekl i dymek uciekl wiec to raczej nie jest "zwykle" i normalne. ten dymek potrafi myslec (skoro sie zatrzymal i potrafi atakowac) wiec dla mnie ten dymek to jest ANOMALIAto jest jakiś czarny dymek
ANOMALIA NA WYSPIE
Napisano 19.03.2006 - |00:56|
Napisano 14.04.2006 - |22:00|
Napisano 14.04.2006 - |22:54|
wyspa kiedys byla normalna,niedostepna.
wojsko prowadzilo badania nad falami elektromagnetcznymi.pod wplywem takich fal o duzym natezeniu cialo ludzkie i nie tylko ludzkie sie zmienia(geny itd)
to ze dalej dalej tam istnieje pole magnetyczne mowi mi to,ze zdarzaja sie czeste katastrofy(cos jak trojkat bermudzki) oraz szybka zmiana pogody.
francuska mowila,ze jej ekipa zapadla na dziwna chorobe,spowodowana czym?jak nie ma tam malp,ani innych ssakow przekazujacych ludziom grozne choroby
reasumujac:
jesli istnieje dalej pole,ludzie znajdujacy sie tam "zmieniaja sie".
zauwazcie ze inni nie zostawiaja sladow,dlaczego?
byc moze oni zamieniaja sie w ta mgielke,i potrafia sie przemieszczac bezszelestnie
nie rozumiem tych 108 minut.
myslalem ze chcieli sprawdzic jak dlugo wytrzyma czlowiek,zyjac w nieswiadomosci itd(uwazam tak bo na tym filmie co go ogladali nazwa instucji byla zwiazna z ludzka psychika)
ale pozniej cos sie wymknelo... i jes jak jest
Napisano 15.04.2006 - |14:51|
ale na bank zainteresowalo sie tym wojsko , same korzysci z tego.
patrzcie, wszyscy ciezko ranni ,kalecy i wogole mogli by tu przyjezdzac i za 2 tygodnie na front.
dla wojska to jest nie ocenione.
to samo dla ludzkosci. organizowac tu pobyty dla wszystkich chorych na nowotwory i inne paskudztwa...
Poto pewnie jest bunkier medyczny.
co do 108 minut... nie mam pojecia. moze to byc po to zeby informowac o istnieniu zalogi moze byc po to zebu 'ujazmic' coś ,gdzieś ,jakoś ;D nei wiem ... nie mam pojecia ,ale mam wrażenie ze to co odkryli do tej pory to kropla w morzu... tak sie tym fascynujemy ,pojjawia sie milion pytan.... a co zrobimy jak na te nie bedzie odpowiedzi a co odcinek pojawi sie drugie tyle ... ;D
pozdro600^^
Napisano 15.04.2006 - |16:33|
E. J. Walten
Napisano 15.04.2006 - |18:30|
moze od tego wypadku wyspa stala sie niedostepna... w sesie ze rozbija wszystko co leci bądź plynie
Napisano 15.04.2006 - |22:00|
Napisano 15.04.2006 - |23:21|
Napisano 15.04.2006 - |23:23|
pozdro600^^
Napisano 16.04.2006 - |07:44|
Użytkownik baku_tarnow edytował ten post 16.04.2006 - |07:45|
Napisano 16.04.2006 - |20:10|
Wow....Hurley pregnant. Explains why there has been no weight loss.
Z pcworld.pl
DVD zabezpieczone chipem
komentarze:
Polak kupi papier scierny i zetrze powłokę
Rusek poleje płytę denaturatem i powłoka sie rozpuści
Amerykanin kupi płytę lub sciagnie ją z łączą 10Mb/s
Napisano 16.04.2006 - |21:45|
Mi też się zdaje że pod wyspą coś się znajduje. Zauważyliście, że bunkry które zostały odkryte przez rozbitków są dziwnie małe - np. bunkier medyczny miał tylko szatnię sale operacyjną i pokój dla dziecka, to samo z bunkrem w którym znajdują się zagubieni, też jest za mały na samodzielne laboratorium, myśle że te bunkry były tylko pomocnicze - coś jak szpital polowy, centrum łączności. Według mnie pod wyspą znajduje się statek obych lub coś w tym stylu, co zostało odkryte przypadkowo lub z jakiegoś satelity wykryto jakieś promieniowanie które wytwarza to coś. Zbudowano bunkry jako zaplecze techniczne a w miejscu oznaczonym na mapie ? znajduje się wejście do podziemi.
Najchetniej bys pewnie zamienil Lost w serial z serii 'Archiwum X - sajens XXL' \\
Heh przeciez tutaj nie ma zadnych ufo, statkow kosmicznych, laserow, broni i tym podobnych, uwazam, ze spotkanie szarakow w serialu jest po prostu wykluczone, a co dopiero jakis wielki statek
Uwazam, ze teoria jaka przedstawil na uzdrowiciel w tym odcinku jest bardzo trafna, powinnismy brac pod uwage wlasnie miejsca z zwiekszonym magtezymem niz jakies ufoludki
Napisano 20.04.2006 - |19:51|
potem wraca do statku i odlatuje. suuuchar ogolnei ciesze sie ze nei ma ufo!
pozdro 600
Napisano 23.04.2006 - |23:01|
Napisano 25.04.2006 - |18:38|
Miejmy nadzieję że 10 maja podczas emisji odcinka o tytule "?" co nieco się wyjaśni na temat bunkrów. Może własnie wtedy nasi bohaterowie wybiorą się na małą wycieczkę do bunkra oznaczonego "?". Podejrzewam że Locke ma takie plany gdyż w ostatnim odcinku próbował sobie przypomnieć i narysować tę mapę z drzwi. Więc pewnie jak podleczy nogę(a przy leczniczych właściwościach tej wypy nie zajmie to długo czasu ) to wybierze się na mała ekspedycję w poszukiwaniu reszty bunkrów.
W najgorszym wypadku Locke tylko oznajmi komus o tej mapie.
Poza tym Locke mial przeciez wypadek ze sciana i watpie by z odcinka na odcinek zaczal chodzic. Chyba, ze doswiadczy kolejnego cudu
Napisano 25.04.2006 - |22:33|
Według mnie cały experyment trwa już, od co najmiej 25-30lat a być może dłużej(nóż,troche podstarzały sprzed komputerowy,winylowe płyty,Danielle, która kilkanaście lat męczy się na wyspie…)
Myślę, że misja,zadanie lub jakiś szalony experyment…jest przekazywany pokoleniowo czyli Ethan,Henry i być może sam Zeke(a Desmond jeśli dobrze pamiętam sam nie wiedział jak znalazł się na wyspie) byli wychowankami wyspy.
Wyobraźcie sobie, że na końcu jak spróbują nam wyjaśnić, o co chodzi…Dzieci siedzące w szokolnych ławkach i uczące się nowe życie w stylu:"Ja popochodze z Minnessoty "(Henry) albo "urodziłem się w Kanadzie"(Ethan).
Być może, Wallt jest jakimś "Mesjaszem" długo oczekiwanym lub "Inni" odkryli u niego wyjątkowe zdolności…
Co do Experymentu można wyprodukować milion teorii dla mnie najważniejsze jest to, aby twórcy serialu nie zepsuli sprawy jak było w przypadku np.trylogi "Cube".
Dla mnie mało banalną, ale bardzo prawdopodbną jest teoria związana z "Zimną Wojną"
Amerykanie wysyłają grupkę ludzi do pilnowania tajemniczego urządzenia(super reaktor,Mająca jakieś magnetyczne oddziaływania Arka Przymierza,Gumowa Kaczka…)
Systematyczne wpisywanie kodu może jest chłodzeniem urządzenia…może jak się nie schłodzi raz na jakiś czas to się nic nie stanie, ale jeśli wogule się zaprzestanie włączanie przycisku to może urządzenie przestanie dzialłac lub wybuchnie:D
A być może są to żołnierze/naukowcy Hitlera lub wojsk Alianckich, którzy nie wiedzą, że wojna się skończyła
Jest wiele pytań…a tak mało odpowiedzi;/
sorry za jakies błedy:p
A jeszcze jedno...
Nie wiemy na 100% czy "?" jest bunkrem
Napisano 26.04.2006 - |12:30|
A jeszcze jedno...
Nie wiemy na 100% czy "?" jest bunkrem
Racja, dobrze że na to zwróciłeś uwagę, bo ja np. zakładałem że to jakiś bunkier. Z drugiej jednak strony ot co mogłoby tam być? Chyba po prostu ktoś kto robił ukrytą mapę był nieplanowanym zmiennikiem, albo kimś kto nie powinien był wiedzieć co się tam znajduje. Co za serial, z jednej zagadki w drugą...
E. J. Walten
Napisano 26.04.2006 - |14:06|
Napisano 27.04.2006 - |12:23|
Napisano 27.04.2006 - |13:40|
Jeżeli to będzie kolejny bunkier to "zonk"...wydaje mi się że jeżeli chcą scenarzyści czymś nas zaskoczyć to musi to nas wgnieś w fotel może to być wejście do podziemnego kompleksu....a cały trzeci sezon to będzie się toczył w tym kompleksie bo wyspy to chyba już dosyć i PYTAŃ też,czas na odpowiedzi !!!Jak pierwszy raz zobaczyłem mapę, to wogóle nie pomyślałem o"?" jako bunkrze. W sumie to dużo już tych bunkrów. Wolałbym żeby tam było coś bardziej zaskakująćego.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych