Sam Carter [SG1]
Napisano 06.11.2003 - |21:44|
Pliis...pomóżcie...
do serca człowieka
zimnego jak głaz
Ale ja – jak woda
co cierpliwe czeka
aż skałę zniszczy czas

Mój świat
Napisano 08.11.2003 - |13:48|
No normalnie czemu sie mnie wszyscy czepiają - nie rozumiem co ja wam zrobiłem......Ale muszę się czepić Rexusa
. Zarzucasz Sam tę doskonałość twierdząc, że takich kobiet nie ma. A jednocześnie zarzucasz Jackowi że jest taki niedoskonały. Ja tu widzę jakąś niekonsekwencję
. Czy jakby postacie były dokładnie odwrotnie przedstawione to "Rexus być zadowolony" ?
Echhh... to ja się będę powoli przygotowywał na ten toporek....
Problem polega na tym że postacie są zbyt skarajne do zaistniałych wydażeń i nie ma ją nic wspólnego z rzeczywistością. Postac Sam jest zbyt przerysowna nierelana, zbyt doskonała. Natomiast Jack jest postacia jakby z innej bajki - alr nie będze się o nim rozpisywał bo to oftopic
Napisano 08.11.2003 - |15:10|
A czemu się Ciebie wszyscy czepiają ? Nie mam zielonego pojęcia
Napisano 08.11.2003 - |17:36|
Napisano 09.11.2003 - |15:01|
Sto godzin to 4,16666666666666666666666666666667 (
Jak chodzi o tą zabawę facetami, to się absolutnie nie zgodzę. Ona chyba od dłuższego czasu nie była w poważniejszym (a może w żadnym?) związku.
Ale tutaj palnąłeś. Jak sam ma nadwagę to chyba ja teżA co do wyglądu Sam – zamiłujcie się na demną moce niebieskie – ona chyba ma nadwagę
Dyskryminacja w związku z kolorem włosów? Nieładnie, nieładnie...Pozatym to blondynka .
I to mi między innymi w niej nie odpowiada.Ponoć lubi szybka i ryzykowna jazdę motocyklem
A mathix lubić i Sam i Janet, ale żadnej nie kochać."rexus nie lubic Sam, rexus nie kochac Sam
rexus kochać Janet, rexusowi ona śnic się po nocach ........."
Those who understand binary and those who don't.
Napisano 09.11.2003 - |15:36|
Ale tutaj palnąłeś. Jak sam ma nadwagę to chyba ja też
Nie wiem czy masz nadwagę - rexus nigdy cię nie widzieć, rexus za to widzieć Sam w 6 sezonie i 7 i jemu Sam wydawać się TŁUSTA a z jej ud to by niezłe szyneczki zrobić
Dyskryminacja w związku z kolorem włosów? Nieładnie, nieładnie...
Ja lubić blondynki, one być nie kumate (rexus przepraszać panie które być tym stwierdzeniem urażone
I to mi między innymi w niej nie odpowiada.
Dla rexusa to brzmieć: a masło być maślane a nie lane. rexus nie rozumieć o co chodzić mathix'owi i dedukować że mathix nie lubić szybkiej jazdy
Użytkownik rexus edytował ten post 09.11.2003 - |15:38|
Napisano 09.11.2003 - |17:47|
Ajj rexus tą szynką to se nagrabiłeś u połowy userów na forum.
Gość_(PL)Amigo_*
Napisano 09.11.2003 - |18:14|
Amanda Tapping to jedna z najbardziej zbliżonych do ideału kobiet jakie widziałem. Wiem oczywiście, że duża część jej wizerunku jest zasługą odpowiedniego oświetlenia, makijażu i uczesania, jednak mimo to w dziesięciostopniowej skali jej urodę oceniłbym na 8,5-9.
Poza tym, że jest blondynką z dużymi niebieskimi oczami (co oczywiście urzeka większość facetów łącznie ze mną) to dysponuje bardzo proporcjonalnie i foremnie zbudowanym ciałem.
Rozumiem że ktoś może mieć inne zdanie, jednak mimo tego absolutnie nie powinien zarzucać Amandzie nadmiernej otyłości! No chyba, że jego ideałem jest anorektyczny typ urody rodem z wybiegu dla modelek z lat dziewięćdziesiątych.
Jak można kupę kości obleczonych skórą uważać za piękno? To równie nienaturalne co piersi i usta Pameli A.
Napisano 09.11.2003 - |19:21|
A to że rexus sobie nagrabić u fanów SG1, rexusa nie dziwić bo ten stan trwać już od jakiegoś czasu, a do ideału wracając to Amandzie (Sam) duzoooo brakuje.
Dale rexusa Janet to ideał
Użytkownik rexus edytował ten post 09.11.2003 - |19:21|
Napisano 09.11.2003 - |20:03|
Napisano 09.11.2003 - |20:10|
Napisano 10.11.2003 - |21:44|
Tokus to ma bzika na punkcie Sam - rexus być podejrzliwy co tokuś robić z tymi zdjęciami.SGTokar ma masę zdjęć Carter, może czymś zarzuci. (Tylko nie zapomnij powężyć w photoshopie
, SGTokar.)
rexus myśleć że Tokus mieć ołtarzyk i składać modły
...Sam amerykanką jest... tak więc mówienie o niej gruba to potwarz...a tak na marginesie to pani oficer która służy w pierwszej linii...
Takkk naprawdę potwarz szczególnie z ta linią
Napisano 10.11.2003 - |21:59|
Gdybyś ty widział liczbę zdjęć S&J shipu jaką mam... przeraziłbys się! Ale zdjecie z czasem zamieścimy...Tokus to ma bzika na punkcie Sam - rexus być podejrzliwy co tokuś robić z tymi zdjęciami.
rexus myśleć że Tokus mieć ołtarzyk i składać modły przed Sam.
Napisano 11.11.2003 - |17:26|
A wydrukowane masz czy tylko na kompie oglądasz – bo rexus być strasznie ciekawGdybyś ty widział liczbę zdjęć S&J shipu jaką mam... przeraziłbys się! Ale zdjecie z czasem zamieścimy...
Amanda Tapping to jedna z najbardziej zbliżonych do ideału kobiet jakie widziałem
rexus - twierdzący że kolega (PL)Amigo malo widział .......... kobiet
Użytkownik rexus edytował ten post 11.11.2003 - |17:27|
Napisano 11.11.2003 - |17:41|
Tak i jeszcze cały pokój jako tapete są te zdjeciaA wydrukowane masz czy tylko na kompie oglądasz – bo rexus być strasznie ciekaw
Gość_(PL)Amigo_*
Napisano 11.11.2003 - |17:58|
rexus - twierdzący że kolega (PL)Amigo malo widział .......... kobiet
![]()
Hehhh, trochę już widziałem. Powiedziałbym nawet, że o jedną za dużo
Teraz pora na A.Tapping po kuracji temporalnej, odmładzającej o jakieś 15 latek
Napisano 11.11.2003 - |23:54|
Dzięki za fotki fryzury
Fryzura jednak nie wyszła idealnie tak jak miała wyjść...no bo okazało się, że Sam ma proste włosy...zupełnie...a ja lekko kręcone i włosy się tak nie ułożą, jak na filmie, chyba, że na cukier (na sztywno). Mimo wszystko jestem z efektu bardzo zadowolona. Zrobiłam zdjęcie, jak wypstrykam kliszę do końca to zamieszczę na forum (nawet jak wyjdzie brzydkie - bo obiecałam).
do serca człowieka
zimnego jak głaz
Ale ja – jak woda
co cierpliwe czeka
aż skałę zniszczy czas

Mój świat
Napisano 12.11.2003 - |23:12|
.Zrobiłam zdjęcie, jak wypstrykam kliszę do końca to zamieszczę na forum (nawet jak wyjdzie brzydkie - bo obiecałam)
rexus być poważnie zaniepokojony stanem 121277 i zastanawiać się czy nie pożyczyć jej kropelek w celu opamiętania się
rexus być przeciwny umieszczaniu fotki przez 121277 na forum – z powodu duze ilości młodych ludzi go czytających u których owo zdjęcie może spowodować złamania nerwowe stany lękowe i inne nieprzewidziane skutki
Użytkownik rexus edytował ten post 12.11.2003 - |23:18|
Napisano 13.11.2003 - |09:43|
Rozumiem że mówisz o sobie.... bo wątpię czy u kogokolwiek innego wywołałoby to załamania nerwowe. Tylko Ty jesteś do tego zdolny.z powodu duze ilości młodych ludzi go czytających u których owo zdjęcie może spowodować złamania nerwowe
Napisano 13.11.2003 - |12:32|
do serca człowieka
zimnego jak głaz
Ale ja – jak woda
co cierpliwe czeka
aż skałę zniszczy czas

Mój świat
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »