Czyli co, Black Rock była własnością tych "Piratów", którzy porwali Walta?Jak nic codzi o kopalnię!!! Jeszcze nie było napisane o "BLACK ROCK". Tam Też jest temat o niewolnikach płynących do kopalni.
Odcinek 024 - S01E24 - Exodus - Part 2
Napisano 28.05.2005 - |12:30|
Napisano 28.05.2005 - |14:35|
potraktowalem ten serial jako przerwe z SG-1 a tu mila niespodzianka, jest kolejny serial do ogladania w napieciu
i kilka dygresji
- cos z tym Lockiem musi byc skoro odzyskal sily z nogach (i pchal sie do dziury)
- nie wyjasniona sprawa ze swiatelkiem we wlazie
- ognisko od czarnego dymu tragedyja
- jak przezyja bohaterowie z tratwy?
- inni to zwykli przymytnicy ?
- heroina zabija..pamietaj o tym gosciu..
- ile ma byc tych serii ?...toz beda ciagnac watki latami
- liczby ok
pozdrowiania dla maniakow Losta.....powoli tez lapie bakcyla
Napisano 28.05.2005 - |15:52|
http://img212.echo.c...2/5427/46lu.gif
hmmmm nasuwa mi się jedna myśl..
Katastrofa samolotu Walt jako że posiada "moce"wymarzył ,
wygenerował świat "zlepił myśli" wszyskich z katastrofy osób : liczby , strach , wolność
I dlatego jest taki cenny gdyż tylko dzięki niemu można się z tego "czegoś" wydostać..
Napisano 29.05.2005 - |10:42|
widac na nim dokladnie ze uciakaja przed czyms
miedzy innymi Sawyer
czyli chlopak przezyl i wrocil na wyspe
z w nim pewnie cala ekipa , oprucz walta
co to ostaniej sceny : drabina sie szybko konczy , czyzby ktos specjalnie ja skrocil zeby inni nie mogli wejsc/wyjsc ??
wyspa to moze byc jakis "program rzadowy" - tajny bo fajny
system zapezpieczen troche przypomina park jurasjki ,
ale pewnie jes to maszynka / ..nki , ktore kraza po wyspie i wylapuja wsio co zyje i sie rusza
Walt cos wie, albo ma niezle nawalone pod kopula , gwiezdne dziecko
pamietacie odcienek w ktorym ptak uderza w szybe i sie zabija ?
oraz text jaki powiedzial do Locke'a ? na temat wlazu ? skad wiedzial - Hurvey mu nie powiedzial tego
w ten program musial rzad wywalic kupe kasy , i nie moga sobie pozwolic zeby kogokolwike uratowano ...
Napisano 29.05.2005 - |12:03|
Napisano 29.05.2005 - |14:17|
tworcy nie pozwololi by sobie na taki blad , skoro pokazuja Sawyera
...... to znaczy ze przezyli rozbitkowie tratwy lub chociaz on sam
Napisano 29.05.2005 - |16:44|
Ja wnioskuje że faktycznie za tym wszystkim stoi rząd / wojsko ... baza w podziemiu no albo jest nawiedzona ale to troche bybylo głupotą ... ten potwór gdzie on w tej sekwencji w pilotowym odcinku jest?? prosze wskazac go wyraznie bo jak niemoge go zczaić
Użytkownik Figo edytował ten post 29.05.2005 - |16:45|
Napisano 29.05.2005 - |19:36|
Napisano 29.05.2005 - |20:31|
Napisano 29.05.2005 - |21:50|
ale wrescie widac ze cien uderza w silnik tylko po co ???
Ej, ludzie nie przesadzajmy. Niekoniecznie od razu za wszystko odpowiedzialny jest cień. Akurat, że silnik wybuchł to wina tego kolesia, co go wciągnęło.
Zresztą w tym serialu można wysnuwać takie spekulacje, że to się w pale nie mieści... Można o tym gadać godzinami, a i tak się do niczego nie dojdzie. I na tym polega piękno.
Pozdrawiam.
Height/Weight:Unknown
Last seen:Wojnówko 2007, Poland
Whereabouts: Duty on Deadalus, Mission to England
Member of SG-NORTH TEAM?
Napisano 30.05.2005 - |04:36|
Na trwatwie wg mnie dało się przewidzieć to co się stało. Miałem 2 teorie, że to będą bad guys z wyspy lub rozbitkowie z tej drugiej wyspy. SPrawdziło się to 1sze. Ok - niech będzie. Szkoda tylko, że goście na łodzi wyglądali dość normalnie - ethan wydawał się letko odmieniony - miał zmienione czoło bodajże. Poza tym wydawało mi się, że bombkę na tratwę rzuciła z Łodzi kobieta. Czyli mielibyśmy jeszcze 1ą kobitkę.
Generalnie ciekawe to wszystko tylko materiału na więcej niż 2 sezon to ja nie widzę. Mam wrażenie, że serial tym tropem co obecnie nie może iść w nieskończoność. Coś musi się zacząć wyjaśniać. Jeśli - jak słychać, że tak ma być - chłopcy zaczną historię rozwlekać na max tj. jakieś 4-6 sezonów to mam wrażenie, że serial się wypali bo zanudzi zagadkami? Ale może przesadzam.
Z tego co widziałem dotad to wygląda, że Walt + "Grubasek" wydają się kluczowymi postaciami - siewcami czy też przyczyną wszelkich kłopotów i całej sytuacji -i z 2ej strony Locke oraz Jack to jakby dwa archetypy bohaterów jasnej strony???
Wydaje mi się, że przemowa Locke do0 Jacka jest kluczem do dalszego ciągu serialu. Oby tylko cały drugi sezon nie zajęło im włażenie do włazu bo to byłoby przegięcie.
Hmmm no mam mieszane uczucia. Serial podoba mi się, ale zawiało mi jakby absurdem i brakiem sensu. Może się mylę, ale póki co lekko mi się zapał do Losta wypalił bo trochę za dużo mieszania jakby, a za mało akcji i logicznego tropu.
Czekamy na 2gi sezon.
Napisano 30.05.2005 - |17:12|
Napisano 31.05.2005 - |00:10|
Napisano 31.05.2005 - |13:24|
przeciez etgo lata w cholere
ludzie juz nie badzmy takimi manaikami ze klatka po klatce ogladamy
dla mnie to od poczatku filmu cos lata , wiatra wieje ..
tam chyba samolot sie rozbil nie ?
masa dymu i jakis czesci lata wiec , kazdy moze to sobie odebrac inaczej
ciezka sprawa z tym , dziwne ze na zagranicznych forach nie poruszali tego tematu jeszcze
Napisano 08.06.2005 - |21:50|
Panowie z motorowki wygladali podejzanie, moze odejdziemy od kopalni a raczej sprobuje sie skupic i polaczyc samotol i kupe heroiny z panami z motorowki, przeciez idealna wyspa zeby produkowac i uprawiac wszelkie uzywki a nastepnie je wysylac (sam schecia zasadzil bym tam konopie:=) )
Wlaz - laboratorium lub jakis magazyn chyba najwieksza zagadka tego serialu
Duszki latajace tego juz nie mam jak sie czepic z zadnej strony troche ztym zamotali
Pare powiazan z ich przeszlosciami np Soyer z ojcem Jack i wspomniany grubasek z waltem w tv i potem w samolocie
Najbardziej zaskakujaca osobe w tym serialu i najbardziej tajemnicza jest Kate bo nie wiadomo co ona zrobila i za co jest poszukiwana i jak bylo w jej wspomnieniach z doktorkiem od dziecinstwa chciala uciekac (kaseta korej sluchali) dlaczego ??
Napisano 07.07.2005 - |16:43|
Pare spostrzezen po przeczytaniu wazysz postow, Gdy jest wspomnienie Walta z domu jak jego rodzice rozmawiaja nie wiem dokladnie w ktorym odcinku bo nie trzymam ich wszystkich jest w telewizji Hurleya (Grubasek) jak odbiera wygrana za totka stad moze ten kciuk
Yyyy.... chyba Cie nie rozumiem. Przeciez Hurley nie widzial Walt przez ekran telewizora.
Jeszcze chcialabym dodac, ze w odcinku, w ktorym Jin idzie do jakiegos faceta, zeby go pobic to corka tego faceta oglada program o Hurleyu.
#37 Gość_SoJeR_*
Napisano 12.07.2005 - |01:46|
PS: Do Bani Że Zginął Boone Bardzo go Lubiałem był jedną z moich ulubionych postaci Mógła Zginąć Claire Tylko Zamieszania Narobiła !!!
Napisano 12.07.2005 - |23:35|
oraz ciekawe było to że w odcinku o Locku wracał mu paraliż w Nogach a w następnych odcinkach było już wszysko wporządku ??!!
To byl Sen/Koszmar jak winika locke sie polozyl to mu sie przysnilo, obudzil sie poszedl po Boone i razem poszli szukac tego, miejsca tzn samolotu.
#39 Gość_SoJeR_*
Napisano 13.07.2005 - |20:37|
Użytkownik SoJeR edytował ten post 14.07.2005 - |00:12|
Napisano 15.07.2005 - |20:42|
A w następnym odcinku (Do No Harm) to Locke'a nie było ani przez chwilę! Nie wiemy, co się z nim działo od chwili włączenia światła we włazie do jego powrotu na pogrzeb Boone'a!(...) a w następnym odcinku czuł już sie wyśmienicie i nie miał problemów z Paraliżem
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych