Skocz do zawartości

Zdjęcie

Hulk (2003)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
35 odpowiedzi w tym temacie

#21 arkaszka

arkaszka

Szeregowy

• Użytkownik
  • 30 postów

Napisano 07.11.2003 - |23:45|

No coż musze chyba stwierdzić, iż wielu z Was to chyba "desperaci" - Ja wytrzymałem całe 40 minut ( podobny wynik miał WIEDŻMIN ).
Chyba nie trzeba rozwodzić sie mad tym filmem - straciłem 4 dni żeby go ściągnąć i wylądował później w koszu. Ale gusta są różne , może komuś się spodoba
  • 0

#22 rejm

rejm

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 11.11.2003 - |17:19|

Ja na szczęście nie straciłem tyle czasu na ściąganie. Ale i tak ostatecznie film wylądował w koszu. :(
  • 0

#23 Drow

Drow

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 269 postów
  • MiastoBialystok

Napisano 13.01.2004 - |19:23|

A mi sie film podobal calkiem. A juz na pewno podobal mi sie DUZO bardziej, niz na maxa zwalony Terminator 3, ktory byla taka kiszka, ze glowa mala. Przy poprzednich dwoch czesciach T3 sie po prostu chowa. A Hulk byl tym czego sie spodziewalem, dobrym, lekkiim filmem rozrywkowym.
Bywaly duzo gorsze filmy niz Hulk ;)
  • 0

#24 Mad M.A.X

Mad M.A.X

Szeregowy

• Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 14.01.2004 - |23:43|

Powiem tak niektóre komiksy nienadają sie na ekran a jeżeli już ktoś sie za to bieże to niech to robi pożądnie. Tak samo jak Spiderman film dla dzieci. Ja wiem że filmy sie robi dla zysku i, że kupa dzieciaków chodzi na takie filmy ale ... Qrcze porównajcie to ze Spawn'em. Swoją drogą ciekawe co by zrobili z Lobo ... ehh
  • 0

#25 Gość_banano_*

Gość_banano_*
  • Gość

Napisano 18.01.2004 - |00:18|

Spawn był ok - fabuła wyśmienita - zrobiony bardzo dobrze, ale ... jak na rok produkcji tego filmu to efekty specjalne mogły by być znacznie lepsze :/ Aż mnie denerwowało gdy pokazywali piekło i tą komputerową sztuczność :/

PS. Hulka 2 raz nie oglądałem <lol> - ale to chyba dlatego że za dużo tego na divx-y wychodzi
  • 0

#26 Wiluss

Wiluss

Szeregowy

• Użytkownik
  • 54 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 23.01.2004 - |21:52|

Hulk to tandeta ... jedyna fajna rzecz to jego skoki.... he he he ... w ogóle film był jakiś na tytuł.... Spawn był całkiem niezły jak na film tego typu ... komercha zawsze jest jakaś niedorobiona..... np House of dead czy resident evil....choć to nawet miało dobrą obsadę i mogło się podobać...
  • 0
Life is what happens when you
plan to do other things -John Lennon

#27 Gość_Ender_*

Gość_Ender_*
  • Gość

Napisano 24.01.2004 - |00:47|

Nie wiem w jakich wersjach wy widzieliście ten film, ale ja widziałem w takiej wersji, gdy Hulk dorwałsię do czołgów i zbrakło renderowania gaci na jego tyłku - nie macie pojęcia jaki miałem ubaw z moim ciotecznym bratem - tam gdzie powinny być gatki była ich tylko połowa :D Normalnie powaliło nas, że ktoś na takim etapie potrafi spiratować film przed dystrybucją!...
To był moment gdy łapał lufę wieżyczki i nią wywijał, więc jeżeli ktoś to widział to zna ten moment. Swoją drogą ciekawe, no nie? Kiedy oni to piracą - jeszcze przed głównym montażem, czy jak?
  • 0

#28 Gość_xxx1012_*

Gość_xxx1012_*
  • Gość

Napisano 01.02.2004 - |15:51|

Po przejrzeniu kilku waszych wypowiedzi dalej nie wiem czy oglądać ten film czy szkoda czasu....
  • 0

#29 soniczny

soniczny

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 20.06.2004 - |17:38|

A mi "Hulk" się podobał. Niezła gra aktorów. Dobry pomysł z pokazaniem akcji w komiksowych ramkach. To się nazywa symultaniczność. Warto zauważyć niezła kolorystykę. Jaskrawe kolory w bazie rodem z komiksu. Zachowuje wierność komiksowi w fabule i formie.
  • 0

#30 Ogrodnik

Ogrodnik

Starszy sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 311 postów
  • MiastoPcim Dolny

Napisano 06.02.2005 - |09:19|

Hulk to totalna pomylka! :angry:
Jedyne co umialem jeszcze zdzierzyc to gra java na komorke pod takim tytulem Filmu sie nie daje ogladac. Nad czym ubolewam. I nie chodzi o efekty nawet ale o to ze jest - jak dla mnie - po prostu smiertelnie nudny. :ph34r:
  • 0
Dołączona grafika

#31 Remigiusz23

Remigiusz23

Szeregowy

• Użytkownik
  • 41 postów

Napisano 20.03.2005 - |22:18|

„Hulk” jest sporym rozczarowaniem i średnią ekranizacją kultowej serii. Być może w odbiorze filmu przeszkodził mi fakt, że nie darzę zielonego jegomościa szczególną sympatią wśród istniejących super-bohaterów. Oczywiście ogląda się go o wiele lepiej niż żałosnego „Daredevila”, ale niesmak pozostaje...

pozdro <_<
  • 0

#32 Alfa

Alfa

Szeregowy

• VIP
  • 71 postów
  • MiastoWągrowiec

Napisano 10.04.2006 - |18:57|

Film ogólnie jest do bani.
Po pierwsze był on przereklamowany.
Po drugie efekty specjalne to nic specjalnego :)
I jakoś akcja filmu mnie nie wciągała.

------------------
Pozdro "Alfa"
  • 0

#33 Skaara

Skaara

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 267 postów

Napisano 11.04.2006 - |17:56|

Najgorsza adaptacja komiksu w historii(poza Supermanem 3 bo tego to chyba nic nie przebije heh).Film jest nudny jak nie wiem co.Jak dla mnie dno tak głębokie jak Rów Mariański <_<
  • 0

#34 DanielP

DanielP

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 669 postów

Napisano 11.04.2006 - |23:45|

Z nowych filmów o superbohaterach - jest zdecydowanie najgorszy.
Przebija go Batman, Spiderman, Daredevil, Fantastic Four, nie mowiac o X-Menach (w/g mnie najlepsze filmy "superbohaterskie"). Gorszej kichy dlugo szukac - chyba ze zaczniemy drążyć w filmach z lat 60tych :D
  • 0

#35 jack

jack

Chorąży

• VIP
  • 1 410 postów
  • MiastoPłock

Napisano 14.04.2006 - |10:42|

No i najbardziej przekomiczna adaptacja superbohaterskiej sagi o zielonym człowieczku (jaka szkoda, ze nie z Marsa - bo może jakaś ekstradycja :> ) została tak strasznie oceniona :/ . Wstyd :blink: POcieszające jest to, że w następnej części (Hulk 2) będzie to film o przyrodzie i geografii. Dlaczego, bo bohatera nie będzie widać, gdyż jako zielony człowieczek nie będzie odróżniany o zielonej dżungli :).

Użytkownik jack edytował ten post 16.04.2006 - |09:25|

• 0
"Nie mamy wpływu na czas, w którym się znaleźliśmy,
My tylko decydujemy, jak wykorzystać dany nam czas"

Gandalf - Drużyna Pierścienia

#36 Alfa

Alfa

Szeregowy

• VIP
  • 71 postów
  • MiastoWągrowiec

Napisano 15.04.2006 - |11:28|

Jestem tylko ciekaw czy to będzię kolejny nie wypał tego filmu,
czy też będzie mozna go obejrzeć normalnie :)
No coż dowiemy się już w tym roku.

------------------
Pozdro "Alfa"
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych