Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 015 - S01E15 - Homecoming

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
26 odpowiedzi w tym temacie

#21 Luthi

Luthi

Szeregowy

• Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 16.02.2005 - |22:22|

Ale afera... :) Zadne z nas tak naptrawde nie wie czy to jest pomylka scenarzystow czy wskazowka :) wszystko wyjdzie w praniu :] Tak jak z "szeptem" "HELP" w jednym odcinku. Ja go nbie slyszalam inni slyszeli, a poki co nie wyglada na to, zeby to mialo znaczyc cokolwiek :>
  • 0

#22 kris.m

kris.m

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 112 postów

Napisano 04.12.2005 - |14:48|

Nie wiem, czy ktoś zauważył, ale w odcinku Homecoming przy czasie 00:01:23 wyraźnie widać dziwne znamię na czole powracającej Claire. Jest to coś w rodzaju oka z promieniami. Warto obejrzeć to na zoomie.
  • 0

#23 Charlie Pace

Charlie Pace

Szeregowy

• Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 22.12.2005 - |22:17|

Fajny odcinek :D Nie wniósł nic nowego, ale pokazał trochę co czują rozbitkowie.

Jeżeli chodzi o ten celownik to faktycznie dziwna sprawa, ale raczej jest to błąd, bo trwało to tak krótko, że mało kto to zauważył.

Luthi uważnie ogladasz serial :D
  • 0

#24 Kubos

Kubos

Szeregowy

• Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 26.12.2005 - |12:04|

a ja nie jestem w 100% przekonany co do smierci Ethana :] a wlasciwie co do jego "niezywosci" :) jak Charlie go chowal to wydawalo mi sie, ze on oddychał :D bylo takie ujecie na Charliego z kamery lezacej przy zwlokach - widac bylo reke Ethana , cala blada i ogolnie taka trupia :) no ito ze sie mu troche brzuch podnosil i to kilka razy ;) 2-3 ... moze to tylko moje zwidy, ale ja tam bym nie przekreślał :D
pozdrawiam
  • 0

#25 anita

anita

Szeregowy

• Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 10.01.2006 - |16:04|

Szkoda, że Charlie zabił Ethana, ale nie dziwie mu się. Też bym zabiła kogoś kto powiesił mnie na drzewie i chce porwać moją przyjaciółkę bądź przyjaciela. Kto wie czy Ethan nie zmartwychwstanie. To nie był człowiek. Normalny nie wychodzi z wody. Ma on też niezwykłą siłe. Normalny nie jest w stanie porwać dorosłego faceta i kobiety w 9 miesiącu ciąży albo wziąć za szyje i podnieść do góry. Na wyspie pewnie jest jakaś jego rodzinka, on się chyba tu wychował.
  • 0

#26 SiLenT

SiLenT

Redakcja GHN

• VIP
  • 271 postów
  • MiastoBialystok

Napisano 16.03.2006 - |09:09|

Charlie to ciota - sorki ale tak mysle, cpun jeden co on sobie mysli. Eh bo sie zirytowalem jego zachowaniem. I ta scena z ta dziewczyna: "chcialem byc odpowiedzialny" o rany ale beka powinna go jeszcze w d. kopnac na porzegnanie.
  • 0

Greed is eternal.

#27 Dawid18

Dawid18

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 102 postów

Napisano 21.07.2006 - |21:51|

Charlie to ciota - sorki ale tak mysle, cpun jeden co on sobie mysli. Eh bo sie zirytowalem jego zachowaniem. I ta scena z ta dziewczyna: "chcialem byc odpowiedzialny" o rany ale beka powinna go jeszcze w d. kopnac na porzegnanie.

No no no proszę mi nie obrażać mojego drugiego ulubionego bohatera.Wg mnie się bardzo dobrze zachował.Ethan zasługiwał na to :P
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych