O pierwszym sezonie ogólnie
Napisano 16.02.2005 - |00:09|
Napisano 16.02.2005 - |09:05|
Mam podobne domysly. Wiadomo, ze jednej z takich grup przewodniczyzby Locke. A drugiej?aa no i moze jeszcze do cos do odcinka 'Sides'
gdzies na forum ktos wspominal o mozliwym podziale wyspy na strone dobra i zla itd bla bla mi skojaryzlo sie to z odcinkiem jak Lock pokazywal ta gre Waltowi. Wyraznie pokazal bialego i czarnego pionka, 2 strony - dobro i zlo. Czyzby cos w tym bylo, najstarsza gra na swiecie...
Użytkownik wojtek edytował ten post 25.05.2005 - |21:39|
Napisano 16.02.2005 - |10:56|
Napisano 16.02.2005 - |15:01|
sam nie zauwazylem, ale podobno w poprzednim odcinku Jack i John nosili koszulki- jeden biala drugi czarna :?
Napisano 16.02.2005 - |15:06|
czytalem, ze podobno Jack, ale jakos tak dziwnie by to bylo :roll:
sam nie zauwazylem, ale podobno w poprzednim odcinku Jack i John nosili koszulki- jeden biala drugi czarna :?
To by bylo rzeczywiscie dziwne :shock: Jack przeciwko Lockowi ? ale w tym serialu wszystko jest mozliwe Taki juz jego urok.
Napisano 16.02.2005 - |16:30|
W przypadku Jacka, Sun i Claire pokazano prawe oko. W przypadku Michaela, Locke'a i Boone'a - lewe. Czy to coś oznacza?
Użytkownik wojtek edytował ten post 25.05.2005 - |21:41|
Napisano 16.02.2005 - |16:56|
Użytkownik wojtek edytował ten post 25.05.2005 - |21:42|
Napisano 16.02.2005 - |21:42|
Moze jakąś wskazówką co do tego podzialu są ujecia na początku niektórych odcinków, które pokazują oczy bohaterów?
W przypadku Jacka, Sun i Claire pokazano prawe oko. W przypadku Michaela, Locke'a i Boone'a - lewe. Czy to coś oznacza?
:shock: a ja myslalam, ze to ja mam halo na temat tego serialu nie zauwazylam takich rzeczy. Musze to sprawdzic, ale jesli masz racje, to kto wie, moze to jakas wskazowka. Zgadzam sie tez z tym ze i Locke i Jack sa typem przywodcy. Podobnie jednak Sawyer. Nie wyobrazam sobie zeby Sawyer kogos sluchal... Zobaczymy jak to bedzie
Użytkownik wojtek edytował ten post 25.05.2005 - |21:43|
Napisano 28.02.2005 - |21:12|
Źróło: http://lost-forum.co...read.php?t=3176
Użytkownik wojtek edytował ten post 25.05.2005 - |21:43|
Napisano 11.03.2005 - |22:21|
Napisano 12.03.2005 - |00:20|
Użytkownik Obi edytował ten post 26.05.2005 - |16:30|
#32 Gość_Guest_*
Napisano 12.03.2005 - |10:28|
pozdro
Napisano 13.03.2005 - |20:27|
http://us.imdb.com/t...thread/16599863
I just got back from the William S. Paley Television Festival with the "Lost" cast! It was great! Unfortunately, Kate, Claire, Locke, Walt and Shannon weren't there but luckily everyone else was there, including J.J Abrams. He wouldn't give away to much, but he did say a few important things.
- The character who dies is already dead, so the actor knows. J.J. said that he has seen the episode already and it's really sad, but he didn't remember when it airs. They were talking about killing Jack in the first episode and J.J made a joke that they might still kill him, but then he said he was kidding so who knows.
- They are NOT in purgatory, although J.J said it was a great theory. He wouldn't say if any of the fan sites have gotten a theory correct or not.
- The season finale will be in two parts, which they are filming now. He said that the second part will be 90 minutes, and the last half hour will probably be commercial free.
- The season finale will be a cliffhanger. Big shock.
- Someone asked about the mystery surrounding Locke and one of the producer's asked the audience if they thought Locke was a good guy or a bad guy. Half said good (including me) and half said bad. The moderator then asked the cast if they thought Locke was good and NO ONE raised their hands, they just all kind of stared at each other. Finally after a few seconds Ian Somerhalder (Boone) raised his hand, but he was laughing.
- The show is staying in Hawaii.
- Matthew Fox was asked if he thought it would be Kate/Jack or Kate/Sawyer and he said "Jack, of course". He made a joke that Sawyer was just a novelty. He was joking though.
That was pretty much all they gave away. The cast was really friendly, and very funny. They looked like they had a good time and the chemistry between them was great. And if you thought Sawyer was handsome on the show, my God! I almost couldn't look at him he is so attractive! It was a lot of fun and well worth the 7 hour wait in line!
Użytkownik wojtek edytował ten post 25.05.2005 - |21:44|
Napisano 20.03.2005 - |16:12|
Użytkownik wojtek edytował ten post 25.05.2005 - |21:44|
Napisano 20.03.2005 - |18:59|
Napisano 28.05.2005 - |09:54|
W pierwszej kolejności chciałbym podziękować „SliderOh” za szybkie i profesjonalne tłumaczenie textów do LOSTa !!!!
Jak z pewnością wszyscy się domyślają, również i ja stałem się ofiarą LOSTa. By nie być osamotnionym w tej chorobie :> zaraziłem nią jeszcze kilka osób z najbliższego otoczenia.
Forum przeglądam od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz postanowiłem napisać kilka słów.
A teraz kilka moich teorii i pytań :
Teorie:
1.Czym jest wyspa ???
Według mnie jest to miejsce gdzie ludzie trafiają za karę (pobyt na wyspie to forma pokuty za postępowanie w realnym życiu: okręt z handlarzami niewolników, samolocik z handlarzami narkotyków, no i nasi bohaterowie, także maja co nieco na sumieniu).
2.Gdzie znajduje się wyspa ???
To miejsce ala „Trójkąt Bermudzki”, inny wymiar, który znajduje się na pograniczu świata rzeczywistego.
3. Dlaczego „INNI” porywają dzieci ???
Możliwe, że oczekują na jakieś dziecko (cudowne dziecko), które umożliwi im bądź opuszczenie wymiaru w jakim znajduje się wyspa, lub uruchomienie jakiegoś urządzenia, mechanizmu znajdującego się na wyspie.
Pytania :
1.Co stało się z ciałem ojca Jacka ???
Kiedy Jack podąża za swym ojcem po buszu, trafia do jaskini w której odkrywa pustą trumnę. Pytanie czy ciało wypadło z niej podczas wypadku, czy też na wyspie martwi ożywają ??? A może po prostu to tylko wyobraźnia Jacka ???
2.Czemu Loock nie powiedział nikomu, o tym że w włazie zapaliło się światło ???
Z pewnością Loock obawiał się, że taka informacja może zniechęcić innych, co do pomysłu otworzenia włazu. A może jak w przypadku Jacka, Loockowi również się to przewidziało ???
3.Kim są „INNI” i czy wśród nich znajdują się członkowie załogi „Black Rock” ???
4.Skąd „INNI” posiadają paliwo ???
Z cała pewnością jest jeszcze wiele innych pytań, i nie każdy zgodzi się z moimi teoriami, lecz każdy z nas posiada przecież swoje prawo do wypowiedzi, a właśnie jak tak widzę wydarzenia, które mają miejsce na wyspie.
Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich maniaków i nie tylko !!!!
Napisano 28.05.2005 - |10:42|
Napisano 28.05.2005 - |11:33|
Napisano 28.05.2005 - |11:37|
Według mnie jest to miejsce gdzie ludzie trafiają za karę (pobyt na wyspie to forma pokuty za postępowanie w realnym życiu: okręt z handlarzami niewolników, samolocik z handlarzami narkotyków, no i nasi bohaterowie, także maja co nieco na sumieniu).
Z twojej wypowiedzi można to wywnioskować :]
Napisano 28.05.2005 - |11:54|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych