Skocz do zawartości

Zdjęcie

The Bridge

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
22 odpowiedzi w tym temacie

#21 SirGalahad

SirGalahad

Kapral

• Użytkownik
  • 215 postów

Napisano 05.10.2013 - |01:15|

To ja trochę stanę w obronie serialu. Serial niestety pełen jest wielu nieścisłości i różnych mniejszych lub większych błędów scenariuszowych, ale ratuje go to, że na prawdę potrafi wciągnąć. I co dla mnie zaskakujące, wiele rzeczy, które normalnie bardzo by mnie denerwowały tutaj schodzi na dalszy plan i nie irytuje. Do tego bardzo fajna postać grana przez Diane Kruger (choć w pierwszych dwóch odcinkach niebywale widza denerwuje, to irytacja szybko zamienia się w sympatię) i w ogóle całkiem ciekawe postacie. No i kapitan z Monka w większej roli :) Do tego wielki plus za zakończenie historii i brak cliffhangerów. Bardzo fajne wprowadzenie do kolejnego sezonu. Oczywiście serial nie zasługuje (póki co) na ocenę wyższą niż 7/10 ale to i tak dużo. Oceniam go lepiej niż np. The Killing.

• 0

#22 Stingwood

Stingwood

Szeregowy

• Użytkownik
  • 63 postów

Napisano 05.10.2013 - |15:46|

Ode mnie po finale 6/10 z możliwością poprawy. Serial osiągnął szczy w odcinkach 7-10 a potem to tak sobie :D

• 0
Favorite TV Shows
Breaking Bad | Community | House M.D. | House of Cards
Justified | Orange Is The New Black |  Suits | Six Feet Under

#23 katja

katja

Grupa Hatak

• Grupa Hatak
  • 704 postów
  • MiastoArrakis

Napisano 29.10.2013 - |18:38|

właśnie oglądam skandynawski oryginał i jestem szczerze URZECZONA. nie wiem, jak się skończy ten sezon, ale to nieistotne. już mnie kupili :D

• 0
GG/L/MC/SS d+x s: a--- C+++(++++) !U--- P L---@ !E W+++ N- !o K--? w+ !O !M !V
PS++$ PE- Y+ PGP--@ t++ 5+++ X+++ R tv- b+++ DI+ !D- G++ e(++++) h-- r+ x*>**

I always hope for the best. experience, unfortunately, has taught me to expect the worst.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych