Skocz do zawartości

Zdjęcie

24

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
377 odpowiedzi w tym temacie

#21 artrus

artrus

Szeregowy

• Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 10.09.2003 - |08:13|

Tak bardzo OT Nick of Time bedzie lecial 13 wrzesnia o 21.15 na tvnie ;)
A co do 24 godzin to tak sie przymierzam ciagle do tego i jakos wciaz mam opory, chyba nie moja tematyka <_<
  • 0

#22 Rafik

Rafik

Szeregowy

• Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 10.09.2003 - |10:27|

btw dobre bylo na discovery? {mowa o programie o Nefretete}

Lepsze niż większość programów dostępnych w naszej TV.
Przesiedziałem kamieniem dwie godziny (znoszac nawet ze stoickim spokojem przerwy rekalamowe - koszmar, gorzej nisz na polzadzie)
Później był film o Dolinie Królów - kolejna godzinka.
Oj nie wyspałem się, ale warto było.
Pwenie powtórzą jeszcze parę razy. Polecam

Użytkownik Rafik edytował ten post 10.09.2003 - |10:29|

• 0

#23 VADER

VADER

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 89 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 11.09.2003 - |21:50|

Jak narazie serialik zapowiada się cieńko być może coś się zmieni w dalszych odcinkach na lepsze, ale po 1 odcinku tak naprawdę ciężko cokolwiek powiedzieć na temat większości seriali. Miejmy tylko nadzieje że niebedziemy spać podczas emisji
<_<
  • 0

#24 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 12.09.2003 - |06:02|

Jak narazie serialik zapowiada się cieńko być może coś się zmieni w dalszych odcinkach na lepsze, ale po 1 odcinku tak naprawdę ciężko cokolwiek powiedzieć na temat większości seriali. Miejmy tylko nadzieje że niebedziemy spać podczas emisji
<_<

Nie sądze,serial się zapowiada fajnie,ja wogóle telewizji nie oglądam,chyba,że mam zajętego kompa.Tak się własnie zaczęła moja przygoda z serialem.Kiefer Sutherland to nie byle jaka postać,znany aktor,dobry aktor,grał między innymi w Telefonie.Serial opowiada o terrorystach,a także o inny wątkach jak jego córka i jak mi się wydaję narzeczona.Pierwszy sezon będzie miał napewno 24 odcinki bo w tyle ma się akcja zakończyć.Jakie są następne sezony to nie wiem.Mówiąc krótko nie usniemy przy nim,rozkręci się na dobre.Polsat jest znany z chłamu,ale nikt mi nie powie,że nie puscił kiedys czegos dobrego,w niedziele mamy tego przykład o 21:00
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#25 rexus

rexus

Starszy sierżant

• W tr. aktywacji
  • 885 postów

Napisano 12.09.2003 - |09:12|

Odnośnie odcinków to są DVD-Ripy całego sezonu (wszystkie 24 odcinki + dodatki)
wydane przez FOV. Można je ściągnąć za pomocą programu bittorrent podaje adres do strony z której można ściagać Tutaj
  • 0

#26 koszopal

koszopal

Szeregowy

• Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 12.09.2003 - |09:24|

w edokney/emule/overnet proponuje 24 dvdrip sezon 1
  • 0

#27 XKris

XKris

Szeregowy

• Użytkownik
  • 22 postów
  • MiastoWarszawa/Siemiatycze

Napisano 12.09.2003 - |11:06|

Obejrzalem go na C+ i jak dla mnie jest super, i wlasnie koncze ogladac 2 serie ta to dopiero jest [beeep]is.... pierwsza wysiada !!!!! :)
  • 0

#28 hvolt

hvolt

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPruszków

Napisano 12.09.2003 - |13:28|

Serialik jest SUPER!!!, ale po obejrzeniu pierwszego odcinka na Polsacie, który jak zwykle po swojemu pokazuje serial ładując reklamy i oczywiście Totolotek, od razu zacząłem szukać po internecie i właśnie sobie ściągam 1 serię.

Moim zdaniem to głupota pokazywać taki serial co tydzień bo traci on swój klimat.
Polsat powinien się uczyć od Niemców, gdzie stacja RTL 2 pokazuje ten serial trzy razy w tygodniu po 2 odcinki, ale polsat nigdy za bardzo nie dbał o widza, więc i pewnie tym razem nic z tego nie wyjdzie. :P

Pzdr :rolleyes:
-------------------
  • 0

#29 drizzt

drizzt

Szeregowy

• Użytkownik
  • 71 postów
  • MiastoLegnica @Wrocław

Napisano 19.09.2003 - |07:22|

Obejrzalem go na C+ i jak dla mnie jest super, i wlasnie koncze ogladac 2 serie ta to dopiero jest [beeep]is.... pierwsza wysiada !!!!! :)

zgadzam sie, ale,
spoiler [COLOR=#004265] tylko przy takim tempie narastania zagrozen, to w 3 serii powinni niszczyc cala planete ;) [COLOR=blue] na szczescie trailer 3 sezonu juz jest, ale nie polecam ogladania go, bo sobie popsujecie kilka zaskoczen, ktore sa w 3.
  • 0

#30 mmisiek

mmisiek

B5 SuperFan

• Email
  • 1 219 postów
  • MiastoKnurów ---> Śląsk

Napisano 09.12.2003 - |21:15|

jest to swojego rodzaju przedłuzenie tego topicu ale doszedłem do wniosku, że lepiej pasuje ten temat tutaj niz w pogaduszkach.

Zaczne od początku......

Serial nie zrobił na mnie wrażenia oglądając go na Polsacie - totalnie zepsuli całą idee serialu. Wciągneły mnie kolejne odcinki jak juz powiedzmy polsat "wyczuł" miejsca na reklamy i mniej więcej je umieszczał w miejsca do tego celu przygotowane. Jednak załatwiłem sobie ripy DVD i brakujace odcinki pooglądałem w dwa dni. Serial mnie zaciekawił ale to co zobaczyłem w drugiej serii..... ale po koleii.

Pierwsza seria jeśli nie znacie fabuły opowiada o jednym dniu (zreszta każda ze serii dzieje siew ciągu jednego dnia) w czasie prawyborów prezydenckich w Los Angeles. Agencja do walki z teroryzmem zwana CTU otrzymuje informacje o tym iż na kandydata na prezydenta USA Davida Palmera planowany jest zamach. Do akcji wkracza Agent Jack Bauer. Niestety sytuacja sie tak komplikuje ,ze porywaja żonę i córkę Baura. Okazuje sie w koncu ,zę zamach na Palmera to starannie przygotowana akcja w której Jack ma odegrać kluczową rolę.
Serial jest pełen niezwykle dynamicznych zwrotów akcji, totalną niespodzianka jest końcówka przedostatniego odcinka .....

Kilka dni po zakończeniu oglądania 1. serii zaczołem oglądać drugą seriie by w końcu dojść do wniosku ,ze jest to najlepszy serial akcji jakikolwiek widziałem .
Druga seria opowiada o terorystach islamskich, którzy planuja zamach bombowy w Los Angeles przy użyciu Bomby atomowej. Dodatkowo komplikuje sytuacja "spiskowa" w rządzie prezydenta Bauera - niektórzy jego współpracownicy nie pomagają a wręcz przeszkadzaja w odnalezieniu bomby. Jack zaraz na początku wkracza do akcji i od razu widać zmianę jego charakteru spowodowaną zaistniałym niebezpieczeństwem i sytuacja z końca pierwszej serii....

Znacie mnie, wiecie,zę jak polecam bardzo serial to jest on wart oglądania - nie na darmo jestem zwolennikiem Farka czy Babylon 5. Jeśli kogoś moje opisy czy zapewnienia i reklamowanie Farka czy B5 zachęciło do oglądania to polecam gorąco serial 24.....
  • 0
Chcesz wiedziec o jakich serialach można ze mną porozmawiac ?? Kliknij TUTAJ

Dołączona grafika

#31 VADER

VADER

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 89 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 09.12.2003 - |21:59|

No cóż to na pewno nie jest serial sf, to pewne.
Czyżbyśmy byli przygotowywani na pojawienie się tego serilu w znanym miejscu.
Ale tak pozatym serial nie zabardzo mnie wciągnął, może wina była w reklamach przewijających się w stylu podpaski ze skrzydełkami :D :D lub innych.
Być może jak obejrzę w całości bez reklam coś się zmieni, ale to zobaczę po nieprzespanej nocy. :lol:
  • 0

#32 gulus

gulus

Sierżant

• VIP
  • 757 postów

Napisano 09.12.2003 - |22:16|

Cholera jasna.Mmisiek, byś się wstydził zaczynać taki temat w serialach scifi.
Czekam z wypiekami na twarzy na inne wspaniałe seriale. Może Przyjaciele? Moda na sukces? Posterunek 13? Colombo?
Kloss ( ups Stawka większa niż życie ), Czterej pancerni i pies? Janosik? Wojna domowa? Jak rozpętałem drugą wojnę światową?

gulus zdegustowany, ale skoro taka wola?
  • 0

#33 ulan

ulan

Kapral

• VIP
  • 241 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 09.12.2003 - |22:31|

Cholera jasna.Mmisiek, byś się wstydził zaczynać taki temat w serialach scifi.
Czekam z wypiekami na twarzy na inne wspaniałe seriale. Może Przyjaciele? Moda na sukces? Posterunek 13? Colombo?
Kloss ( ups Stawka większa niż życie ), Czterej pancerni i pies? Janosik? Wojna domowa? Jak rozpętałem drugą wojnę światową?

gulus zdegustowany, ale skoro taka wola?

zapomniałeś jeszcze; Dynastia, doktor Quin, Izaura (o właśnie Dinozaura i całe pokłosie telenowel południowoamerykańskich), domek na prerii, pełna chata, reksio, mis uszatek, pit i pataszon, gucio i cezar, bajki z mchu i paproci (jak to ciasteczko mówił: żwirek kręci z muchomorkiem), krecik, rumcajs, czterdziestolatek, kapitan sowa na tropie,słoneczny patrol itp itd

Wzieli by chociaż Alfa, bo to mimo wszystko o kosmicie...

ps. och te mmiśki jak się wytrącą ze snu zimowego ;-)
  • 0
"Uwielbiam zapach napalmu
o poranku..."

Cytat z filmu "Apocalypse Now"

#34 mmisiek

mmisiek

B5 SuperFan

• Email
  • 1 219 postów

Napisano 10.12.2003 - |10:51|

Przepraszam wszystkich urazonych- moje postepowanie było karygodne, zaraz napisze do Grincha by mi konto zabanował na conajmniej miesiac......

Wg mnie bardziej pasuje ten topic tutaj niz w pogaduszkach. Ma na celu wyrazenie mojej opinii o serialu a ,ze nie jest to scifi a umieściłem go akurat w dziale scifi było moją decyzją.

Do zobaczenia w marcu zapadam w sen forumowy (zimowy)......

000000000000
Połączone przez SGTokara :]
Powody:
- Istnieje już taki temat. Tworzenie dwóch identycznych tematów jest bezcelu. Jeśli już to można było przenieść temat pierwszy do nowego działu... ale...
- powód zamieszczenia w dziale "seriale scf-fi" serialu nie scf-fi jest dziwny. Chociaż rozumiem że bardziej tematyce o serialu bliżej do serialu scf-fi niż pogaduszek, ale skoro serial nie pasuje do serialu scf-fi to do pogaduszek. Jak było do przewidzanie decyzja taka wywołała kontrowersje i zamiast dyskusji na temat serialu mamy dyskusje na temat że to było złe.

I jeśli się komuś nie podoba moja (lub kogoś innego) decyzja to albo na priva, albo adminom składać skargi, a nie najeżdżać publicznie. Teraz łącząc ten temat dyskusji na temat tego że temat jest w niewłaściwym miejscu jest dziwne i wypadałoby teraz każdy pokoleji post edytować!
00000000000000
  • 0

Dołączona grafika

#35 Kirkor

Kirkor

Kapral

• Użytkownik
  • 184 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 13.12.2003 - |12:48|

Tez ogladam ten serial i uwazam go za calkiem ciekawy pomysl. Mialem terz szczescie ogladac 3 odcinki z 2 serii tego serialu. Moge powiedziec ze byly ciekawsze niz teraz.
  • 0

#36 AtroN

AtroN

Starszy kapral

• VIP
  • 251 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 06.01.2004 - |14:12|

Właśnie skończyłem oglądać s3e08 i nic wiecej nie znalazłem :( domyslam się, że jestem już na bieząco z serialem i mam pytanie. Kiedy ukazują się nowe odcinki, z jaką częstotliwością?

Acha. Na początku wypowiadałem sie na temat tego serialu mało pochlebnie. Wypada mi to jedynie odszczekać. Serial jest super! A więc......
chał, chał, chał....
  • 0
Ogniu, krocz za mną!

Dołączona grafika

#37 hvolt

hvolt

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPruszków

Napisano 06.01.2004 - |23:21|

Właśnie skończyłem oglądać s3e08 i nic wiecej nie znalazłem :(  domyslam się, że jestem już na bieząco z serialem i mam pytanie. Kiedy ukazują się nowe odcinki, z jaką częstotliwością?

Acha. Na początku wypowiadałem sie na temat tego serialu mało pochlebnie. Wypada mi to jedynie odszczekać. Serial jest super! A więc......
chał, chał, chał....

Serial jest, rzeczywiście SUPER!!!!!! już nie mogę doczekać się następnego odcinka, a to już dzisiaj ( w necie pewnie już od jutra ) tu jest informacja o programie FOX-a na ten i przyszły tydzień http://www.fox.com/schedule/index.htm. :P

Pozdro :rolleyes:
------------------------
  • 0

#38 mmisiek

mmisiek

B5 SuperFan

• Email
  • 1 219 postów

Napisano 07.01.2004 - |09:28|

wreszcie widze jakieś pochlebne opinie na teamt tego serialu - fani "24" rośniemy w siłe !!!. Cieszę sie, że AtroN się przełamałeś i spodobał Ci sie ten serial bo naprawde jest super. Mam nadzieje, że w twoje ślady pója także inni anty "24"
  • 0

Dołączona grafika

#39 rexus

rexus

Starszy sierżant

• W tr. aktywacji
  • 885 postów

Napisano 19.01.2004 - |07:32|

Oglądnąłem sobie pierwszy sezon „24” i musze powiedzieć że serial jest świetny. To jeden z najlepszych tego typu jakie widziałem (jedynym mu dorównującym było „Morderstwo”) Jednak ja nie lubię takich zakończeń (tzn. podobało mi się ale …) według mnie to tamta dziw… powinna zginąć ehh…. wszystko przez te baby gdyby nie one 90% problemów przeciętnego faceta nie miało by prawa bytu.

Teraz kilka dni przerwy i czas na sezon 2 – mam nadzieję ze będzie równie dobry co pierwszy
  • 0

#40 SZOPEN

SZOPEN

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 111 postów
  • MiastoPolice koło Szczecina

Napisano 19.01.2004 - |08:51|

Ja obejrzałem dwa sezony. Ten serial tak wciąga, że normalnie nie można się oderwać jak zacznie się już oglądać.
  • 0
SETI@HOME POLICETEAM
www.policeteam.com

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych