Co do otrucia Debry, to ja obstawiam, że to na 100% sprawka jej samej, każde inne rozwiązanie będzie dla mnie nie lada zaskoczką. Zaserwują nam jakieś kolejne głupie i infantylne wyjaśnienie i tyle.
Z Quinnem nic nie będzie, gość jest kolejny sezon zwykłym zapychaczem. Przynajmniej przy okazji jego wątku można było jakieś fajne cycki zobaczyć i tyle . To się zawsze dobrze sprzedaje.
Podobnie jest z Batistą, niby jeden z głównych bohaterów, a jak się przyjrzeć, to podobnie do Quinna robi za zapchajdziurę.
La Guerta ładnie wszystko wykombinowała i porządnie mnie tym zaskoczyła. Nadal twierdzę, że to najciekawszy wątek tego sezonu. Szkoda, że tak późno i tak mało.
Ciekawe, co będzie z Hannah? Przecież jedno jej słowo i Dex ląduje na krześle elektrycznym. Głupie zachowanie Dexa, wręcz debilne. Chyba nie liczy, że ta tak go kocha, iż go nie wyda.
Zabieram się za finał, bo zapowiada się emocjonująco, oby tylko nie wymyślili jakiejś bzdury.
Odcinek 083 - S07E11 - Do You See What I See
Rozpoczęty przez
johnass
, 30.09.2012 - |21:56|
21 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 27.12.2012 - |19:51|
Napisano 06.01.2013 - |13:03|
Po kilku słąbszych wreszcie lepszy epizod, choć oczywiście znowu pełno kwiatków - Hannah trafia za kratki, wiedząc że to Dexter ją wydał i nic? Przecież wie o nim wystarczająco dużo by spowodować że pójdzie siedzieć na długie lata albo że wyląduje na krześle.
Debra całkowicie się zagubiła - czy to miłość do Dexa czy też w niej również siedzi coś niepokojącego i mrocznego?
Wiem że finał wstrząsnął wieloma widzami, dlatego też mam nadzieję, że mnie również zaskoczy i pozwoli ogólnie dobrze ocenić ten sezon (choćby z tego powodu że początek był naprawdę niezły).
Debra całkowicie się zagubiła - czy to miłość do Dexa czy też w niej również siedzi coś niepokojącego i mrocznego?
Wiem że finał wstrząsnął wieloma widzami, dlatego też mam nadzieję, że mnie również zaskoczy i pozwoli ogólnie dobrze ocenić ten sezon (choćby z tego powodu że początek był naprawdę niezły).
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych