Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 084 - S04E19 - Letters of Transit

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
24 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Ocena odcinka (9 użytkowników oddało głos)

Ocena odcinka

1. 10 (4 głosów [44.44%])

Procent z głosów: 44.44%

2. 9 (4 głosów [44.44%])

Procent z głosów: 44.44%

3. 8 (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

4. 7 (0 głosów [0.00%])

5. 6 (0 głosów [0.00%])

6. 5 (0 głosów [0.00%])

7. 4 (0 głosów [0.00%])

8. 3 (1 głosów [11.11%])

Procent z głosów: 11.11%

9. 2 (0 głosów [0.00%])

10. 1 (0 głosów [0.00%])

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#21 Kraven

Kraven

Kapral

• Użytkownik
  • 224 postów

Napisano 28.04.2012 - |21:45|

To samo mówili o Supernaturals - a już 7 -seria leci. Powiem szczerze że dobrego serialu nigdy dość zwłaszcza że ostatnio widzę że jakość i co gorsza sens niektórych nowych produkcji przyprawia o ból głowy.

Nie porównuj FOXa z The CW. Po za tym Supernatural broniło się świetną historią, doskonale rozłożoną na 5 sezonów. Natomiast jak słabe jest Fringe w tym roku wszyscy widzimy ( jeden bardzo dobry odcinek nie jest wstanie wymazać nijakości 4 sezonu).
  • 0

#22 sokoleokoo2

sokoleokoo2

Szeregowy

• Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 09.05.2012 - |11:19|

Kolego ale to jest serial, wiadomo raz lepiej raz gorzej, bez przesady. Ja tak samo kiedyś szukałem nie wiadomo czego w serialach a tu tak naprawdę chodzi o dobrą zabawę, to samo Dr Who - daje frajdę z oglądania i o to chodzi ;)
  • 0

#23 cymrean

cymrean

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 503 postów

Napisano 14.09.2012 - |21:06|

Tak trochę ad poprzednie posty: Alternatywna przyszłość z odcinka ostatniego trzeciego sezonu już jest dawno wymazana, więc na pewno nie ma nic wspólnego z tą przyszłością. A co do Bella to niby Nina mówiła, że nie żyje ale skoro w tej wersji po Petera nie szli pod koniec drugiego sezonu to i Bell nie musiał się poświęcać, więc może się ukrywa cały czas.

Etta nawet czasem mówiła jak Olivia, więc że jest córką Olivii i Petera to wiedziałem od początku (kiedy już potwierdziło się, że nie jest to Ella tylko ze zmienioną aktorką). Większym zaskoczeniem jest, że nie był to jednorazowy odcinek i że zapewne będziemy powracać do przyszłości w następnych odcinkach.

Ciekawe też czy September nie zostanie postrzelony dopiero gdzieś teraz właśnie w przyszłości, gdy będzie pomagał w ruchu oporu.
  • 0

#24 Haes

Haes

Plutonowy

• Użytkownik
  • 395 postów

Napisano 29.12.2012 - |12:52|

Nie było chyba osoby, dla której ten odcinek nie byłby niespodzianką (chyba, że ktoś śledzi spoilery - ale nie na tym zabawa polega). Znów przenosimy się w przyszłosć - ale zupełnie inną przyszłość niż tę, którą poznaliśmy w finale 3. sezonu - przyszłość jeszcze bardziej ponurą i złowrogą.

Ciężko mi powiedzieć cokolwiek więcej, zobaczymy jak to wszystko sę rozwinie, w jakim kierunku to pójdzie. Mi się odcinek podobał, szczerze mówiąc, średnio - ale traktuję to jako wstęp do dalszego (być może ostatniego) rozdziału naszej historii i nie chcę jakąś wyrwaną z kontekstu uwagą 'skrzywdzić' tego epizodu.

ps. wyczaiłem Desmonda na planie. Miał chyba rację mówiąc: "See you in another life, brother!".
  • 0

Wyznawca Latającego Potwora Spaghetti.

Obecnie ogląda seriale: Walking Dead (na bieżąco), Mad Men (S02), Desperate Housewives (S01), Big Bang Theory (S06), House of Card (oczekiwanie na nowy sezon).

#25 Macmax

Macmax

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 696 postów
  • MiastoWrześnia

Napisano 15.02.2013 - |10:05|

Mogę tylko potwierdzić że odcinek zaskakujący i zarazem bardzo dobry. Faktycznie dawno mnie tak Fringe nie wciągnął, w 4 sezonie to napewno najlepszy odcinek, ale i nie wiem czy nie najlepszy wogóle.

Cała wizja przyszłości, władzy Obserwatorów, dawna ekipa Fringe zatopiona w bursztynie, córka Olivii i Petera - jest co wyjaśniać w tych zaledwie 3 odcinkach, które pozostały do końca.

• 0

6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair,  Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych