Skocz do zawartości

Zdjęcie

Kontynuacja SGU

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
77 odpowiedzi w tym temacie

#21 Sakramentos

Sakramentos

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 821 postów

Napisano 15.05.2011 - |20:55|

Moze jednak warto byloby przeczytac i napisac odpowiedni post wprowadzajacy by nie bylo wiecej bledow i nieporozumien. Poza tym ja nie mam tutaj zadnej honorowej sprawy. Co innego ty-powiedziales te swoje "zegnam" wiec wypadaloby sie tego trzymac-i nie rzucac slwo na wiatr. Tymczasem wysililes sie na posta informujacego mnie, ze nie czytasz moich wypowiedzi i gadac o honorze. To jest naprawde comedy gold. (uwaga: piszac ze cos jest strata czasu mialem na mysli zupelnie cos innego)

Acha, tak btw-ponoc cie obrazilem jakims epitetem. Dlaczego wiec jeszcze na karku nie mam moderatorow? Last time I chkecked regulamin zabrania uzywania slow powszechnie uznawanych za obrazliwe... czyzbys zapomnial wcisnac "raportuj"?

I naprawde, oddziel uwagi merytoryczne w moich i swoich postach od pojazdow. Przydadza sie i tak.

Użytkownik Sakramentos edytował ten post 15.05.2011 - |20:58|

• 0
"If you watch NASA backwards, it's about a space agency that has no spaceflight capability, then does low-orbit flights, then lands on moon."
Winchell Chung

#22 alien25

alien25

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 16.05.2011 - |06:05|

Witam serdecznie mam pewna sugestie gdyz atmosfera robi się coraz bardziej napieta. Kolego Rick i Sacramentos zalozcie odzielne tematy w którym każdy z Was będzie robił własną kontynuację sgu. Wtedy będzie dużo ciekawiej zamiast klocić się bez celu. Pozdrawiam
  • 0

#23 alien25

alien25

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 16.05.2011 - |11:12|

Wiem i przepraszam chodziło mi o kolegę sacramentosa niech stworzy swój osobny temat i będzie po kłopocie.
  • 0

#24 DevilDrom

DevilDrom

Starszy sierżant

• Użytkownik
  • 936 postów

Napisano 16.05.2011 - |13:08|

Nie ma to jak otwartość na krytykę :D Nie wróże sukcesu temu przedsięwzięciu, z takim podejściem za daleko to nie zajedziecie, zanim zbierze się cały sztab to zacznie się on sypać. Ale powodzenia :>

Użytkownik DevilDrom edytował ten post 16.05.2011 - |13:08|

• 0

#25 korab

korab

Szeregowy

• Użytkownik
  • 22 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 16.05.2011 - |14:13|

Jeśli chodzi o technologie, jako odstraszacze, to raczej dałbym tu KINO...
Przejęcie bazy przy pomocy kamieni, było jednym z lepszych pomysłów w odcinkach. Poza tym mają potencjał do dobrych odcinków - odwołuję się do SG1.

Na pewno - przynajmniej ja zerwałbym z aż tak dramatycznym przebiegiem akcji. Ten serial jest jednym z największych melodramatów jakich w ostatnich czasach widziałam. Ginięcie członków załogi, operacje medyczne, nieudane akcje, przypadkowe zabójstwa, intrygi etc, podziały na grupy, utrata nienarodzonego dziecka etc.
OK, wszystko rozumiem. Ale ostatnią rzeczą jaką można powiedzieć, że był to przyjemny film na niedzielny wieczór. Już w dr. Housie więcej optymizmu widziałem:P

SG1 i SGA miały trochę schematyczny skład załóg. Ale można śmiało powiedzieć, że postacie w SGA w mniejszy lub większy sposób były podobne do postaci z SG1. Tu tych skojarzeń jest wiele i nie muszę chyba ich precyzować. Nie mniej nie tylko mi, z tego co czytałem brakowało poczucia humoru postaci i tego sytuacyjnego charakterystycznego dla wielu odcinków SG.
W SGU ciężko mi znaleźć osobę, którą określiłbym jako zabawną.

Napotykane rasy. Może rozsądniej, że w innych galaktykach ludzie nie będą na tyle komunikatywni by porozumiewać się w naszych językach, w tym w języku angielskim. To założenie może i jest dobre, ale w sposób znaczny spierniczyło możliwości tworzenia dobrego SCI-FI. O ile "kosmici" w dwóch pierwszych seriach byli i dobrzy i źli, to w SGU są co najwyżej apatyczni. Moim zdaniem to był bardzo błędny krok.

Drony czymkolwiek są nie wnosiły aż tak wiele do akcji i jak dla mnie w ogóle mogłyby się w tym serialu nie pojawić.
  • 0
(—)Jack diuk Korab

#26 Fazyk

Fazyk

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 82 postów
  • MiastoOslo

Napisano 16.05.2011 - |14:53|

Elli nie może w tak krótkim czasie naprawić komory stazy, więc próbuje zwiększyć swoje szanse na przeżycie. Buduje coś na wzór śluzy przy swoich drzwiach, żeby ograniczyć zużycie powietrza. Wyłącza prawie cały system podtrzymywania życia ograniczając go tylko do swojej (lub jakiejkolwiek innej) kwatery. Wyłącza wszystkie zbędne systemy, włącznie z oświetleniem. Wymyśla jakiś sposób podłączenia się do komputera statku ze swojej kabiny (choćby tylko podgląd, co się dzieje na laptopie, tablecie).Zabiera wszystkie skafandry by z ich pomocą poruszać się po statku w razie potrzeby. Czas jego życia zwiększa się do 12-18 miesięcy. To dalej za mało, ale ma więcej czasu na wymyślenie, co dalej.
Taka propozycja na 1 odcinek :)
  • 0

#27 scanning

scanning

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 143 postów

Napisano 16.05.2011 - |15:33|

Faza druga tworzenia zespołu, nie jest źle pozostały jeszcze cztery :lol:. Po drugie, wręcz fantastycznie wychodzi wam kłócenie się. O forsę z MGM iść się kłócić a nie tu ;). Po trzecie to raptem dwie, trzy osoby mają swoje propozycje. A to nie jest łatwo wymyślić w miarę sensowny króciutki opis fabuły takie jak te które piszę. Epizod trzeci napiszę jutro. A może nawet dziś, nie wiem kiedy B). Ale napiszę. A teraz proszę o spokój. OK?
  • 0
Dołączona grafika

#28 scanning

scanning

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 143 postów

Napisano 16.05.2011 - |18:45|

No to [beeep], człowiek pisze spójną trzyodcinkową historię na sam początek serialu, a tu lipa. No, nic nie obrażam się. Rób co chcesz i uważasz za słuszne. Ja po prostu będę przedstawiał swoje pomysły. Oto tu macie koncepcję odcinka 10:

Dzień jak co dzień na statku, czyli FTL, nudy i nudy przyprawione z nudów nudą. Bo statek jest już zbyt sprawny, mają nawet trzy promy. Z nudy nawet wystawiają sztuki Szekspira. Zmusili Rusha do grania Hamleta, taka mała złośliwość z ich strony. Stan ten jeszcze by trwał gdyby nie to że statek wychodzi z FTL. Szybki rzut oka na przyrządy, załoga orientuje się że nie ma wrót w pobliżu, jedynie gwiazda podobna do słońca. Destiny leci prosto przed siebie, nagle z hiperprzestrzeni wyskakuje Command Ship, natychmiast wysyłając drony w stronę Destiny. Likwidowanie idzie wręcz bezproblemowo, aż za łatwo by tak można teraz rzec. Wszystkie działa pracują pełną parą. Po krótkim pojedynku Command Ship zostaje zniszczony. Tuż po zniszczeniu tego okrętu z hiperprzestrzeni wyłaniają się posiłki w liczbie sześciu jednostek. Z tym to już jest problem dlatego pułkownik rozkazuje włączenie napędu FTL.. Destiny leci dalej, załoga się nudzi. Po minięciu dwunastu godzin Destiny wyskakuje z lotu nadświetlnego. Gwiazda typu C, czyli żółty karzeł. Brak planet i wrót w zasięgu. Atakuje ich pojedynczy Command Ship, niszczą go. Po chwili następuje szturm dron z sześciu jednostek które przybyły na ratunek. Przeznaczenie rusza w lot FTL. Dwanaście godzin później z niego wychodzi, atakuje ich Command Ship. Eli i Rush nagle pojmują że znaleźli się w pętli czasowej. Sytuacja z Command Shipem powtarza się jeszcze kilka razy. Wymyślają sposób wyjścia z tej sytuacji. Okazuje się że Destiny musi zostać zniszczone. Greer w ramach swojej służby i gotowości do poświęceń podkłada bombę sojuszu lucjan tuż przy akumulatorach. Dochodzi do wybuchu który najpierw niszczy to pomieszczenie, następnie następuje seria małych eksplozji na całym statku. Wybuchaję kolejne sekcje akumulatorów, potem eksplozje są coraz większe w końcu Destiny wraz z załogą przestaje istnieć. Niedługo potem Przeznaczenie wylatuje z lotu FTL, zostaje zaatakowane przez Command Shipa........

Pisać odcinki to ja po prostu lubię, masz tu odcinek dziesiąty. Zostały jeszcze 8, 6, 4 i 2. Tylko pytanie do czyjej wersji się dostosowywać twojej czy mojej, bo to ważne by postała w miarę spójna historia. Chyba że robimy coś w stylu "jedna planeta, jedna przygoda".\

Na pisaniu dialogów znam się jak autorzy niemieckich filmów na temat edukacji seksualnej na robieniu bajek dla dzieci, dziecko obejrzy tylko z niezbyt dobrymi skutkami. B)

Pisze się O'neill przez dwa l

Zdaję sobie sprawę że można bardzo szybko wpaść w pułapkę i zanudzić widza akcją jak w Sucker Punch. Dlatego napisałem wyłącznie początek i finał półsezonu. A co do odcinka drugiego to może być tam wszystko, byle tylko Catrer i McKay ponieśli klęskę przy otwieraniu tunelu. W tej chwili czekam na końcówkę epizodu.

Spoiler

Użytkownik scanning edytował ten post 16.05.2011 - |19:05|

• 0
Dołączona grafika

#29 Sakramentos

Sakramentos

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 821 postów

Napisano 16.05.2011 - |19:43|

rick, czlowieku, zejdz ze mnie. Zycze twojemu projektowi jak najlepiej i bardzo fajnie ze bedziecie cos sobie pichic, forum sie bedzie krecilo, bedzie co poczytac i to jest OK. Tylko ze jak nazwales to "kontynuacja" wierna "duchem" i tak dalej SGU to musisz zrozumiec ze mialem spore zdziwko jak zaczales twierdzic, ze bedziesz robil co innego. Taki dysonans. Nie zglaszalem akcesu do projektu, nie przedstawialem pomyslow, tylko uwagi techniczne i krytyczne wiec nie jestem zadnym frustratem ktory chce robi cos po swojemu - bo wcale nie chcialem w tym brac udzialu. Tak jak napisalem SGU jest nudne do fanfikowania w jakiejkolwiek formie, przynajmniej dla mnie. Mialem tylko nadzieje ze przyda sie wam kilka uwag-ale jak sie okazalo wszystko opieralo sie na nieporozumieniu, bo nie chciales pisac dalej SGU, tylko zrobic fanowska wersje luzno traktujaca material zrodlowy. No i dobrze, swietnie, ale nie jest to powod by mnie dalej obrazac.

Poniewaz jest teraz jasne, ze nie zamierzas zrobic wiernej kontynuacji, i ze masz jak to okresliles swoja wlasna licencia poetica to ja nie mam zadnych zastrzezen i czekam na owoce pracy, przeczytam z przyjemnoscia. I mam nadzieje ze bede mogl sie swobodnie o niej wypowiedziec nie bedac w kolko posadzanym o z palca wyssane rzeczy.
  • 0
"If you watch NASA backwards, it's about a space agency that has no spaceflight capability, then does low-orbit flights, then lands on moon."
Winchell Chung

#30 korab

korab

Szeregowy

• Użytkownik
  • 22 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 16.05.2011 - |21:08|

Jakie funkcje pełnią obecnie(koniec drugiego sezonu) nastepujące postaci?

1.O'Neill
2.Woolsey
3.Telford
?

ps.funkcje jakie pełnią w trzecim sezonie(wg mnie)będą podane w kontynuacji 1 odcinka

O'Neill zostaje zdegradowany na stopień pułkowinka za nie zdanie egzaminów z wychowania fizycznego. Powinien cały trzeci sezon walczyć z otyłością. Z pomocą przyjdzie mu dr House (w postaci ascendenta po przedawkowaniu czegoś tam).

Użytkownik korab edytował ten post 16.05.2011 - |21:10|

• 0
(—)Jack diuk Korab

#31 alien25

alien25

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 17.05.2011 - |06:18|

Witam na wstępie dodam że bardzo miło się czyta ten pierwszy odcinek i czekam na więcej ps mam pewną sugestię nurtującą mnie od dawna. Gdzie we wszechswiecie znajduje się destiny? Znamy przeciez już wg katalogu PGC ponad milion galaktyk opisanych wraz z odleglościami. Lub parę tysięcy gromad gaktaktyk wg katalogu Abella. A tu nigdzie nie bylo powiedziane gdzie tzn. w której supergromadzie gromadzie i galaktyce znajduje się destiny. Mam taki pomysł ażeby uwzględnić jej polożenie. Ps ps KAWAL DOBREJ ROBOTY ROBICIE MOZE STARGATE NIE UMRZE!
  • 0

#32 scanning

scanning

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 143 postów

Napisano 17.05.2011 - |14:07|

Aż mi wstyd że tak się przyznam. :lol: Tyle pisania to ja jeszcze na oczy nie widziałem. ;) Teraz zaopatrzenie, jakiś rok później Atlantyda dolatuje do Destiny?
  • 0
Dołączona grafika

#33 Sakramentos

Sakramentos

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 821 postów

Napisano 17.05.2011 - |18:39|

rick, to zrob temat rekrutacyjny w dziale SGU albo popros moderatorow o dyspense. Mojego tematu SGAR nie przeniesli, wiec moze tutaj tez zgodza sie na wyjatek.

Użytkownik Sakramentos edytował ten post 17.05.2011 - |18:40|

• 0
Winchell Chung

#34 scanning

scanning

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 143 postów

Napisano 17.05.2011 - |20:06|

Będę pisał dalej drobne pomysły idee i tym podobne. Scen dialogowych, fabuły nie piszę. Jedynie znam się na pisaniu scen batalistycznych i scen rozwałki. ;) Może pokaże:

Pułkowniku zgłoś się. - Rush odzywa się do krótkofalówki

Słucham? - lekka irytacja Younga obiła się w uszach naukowca. Może ma rację Rush trochę zalazł mu za skórę.

Otóż mamy problem. - mówił Rush - Ja i Eli - tu wykonał drobny gest w jego stronę - po dokonaniu obliczeń ustaliliśmy że cały statek wpadł w pętlę czasoprzestrzenną.

Czyli mamy "Window of Oppurnity"? - Volker odezwał się ze swojego miejsca

Drobny śmiech przebiegł po twarzach załogi. Każdy z nich oglądał ten odcinek "Wormhole X-treme", dla części z nich to nawet ulubiony odcinek

No dobra, a mamy jakieś sposoby rozwiązania tego problemu? - Young oczekuje jakiejś dobrej odpowiedzi

Jest jeden, ale niezbyt dobry, otóż musimy zniszczyć Destiny - przy końcu Rush ciężko wzdycha

Że co? - wręcz jednocześnie odzywa się cały mostek - nie ma innych rozwiązań?

Niestety, sprawdziliśmy wszystkie rozwiązania, to jest jedyne możliwe - usłyszeli w odpowiedzi............

• 0
Dołączona grafika

#35 Sakramentos

Sakramentos

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 821 postów

Napisano 17.05.2011 - |20:32|

Nigdy nie miałem zamiaru używać negatywnych emocji w odniesieniu do nikogo-w tym do ciebie-jeśli tak jednak było - to przyjmij moje duże sory.

Tak jak pisalem to bylo po prostu nieporozumienie. Dlatego poradzilem ci, bys zrobil jakis post otwierajacy, wyjasniajacy i wprowadzajacy by ich unikac.

Jesli chodzi o przesuniecie tematu to niech w dziale SGU wisi temat rekrutacyjno-newsowy z odsylaczem do dzialu fanfikow jak pokaze sie kazdy nowy odcinek. Mysle, ze to najlepsze wyjscie.

Czyli by to wygladalo (podusmowujac) tak:
-w dziale SGU wisi temat o tytule np. "Fanowska kontynuacja SGU-news&updates". W pierwszym poscie wykladalbys co to jest i z czym to sie je, mowil np. o tym dlaczego robicie co robicie i jak to robicie, jakie zasady wam przyswiecaja i jaka macie metode pracy etc. i mowil ze kazdy kto chce i ma zapal moze sie przylaczyc. W kolejnych postach dodawalbys tam linki do tematu w ktorym mozna czytac odcinki. W miedzyczasie mozna prowadzic rozmowy z uzytkownikami zainteresowanymi.
-w dziale fanfikow kazdy odcinek mialby osobny temat, zostawiajac miejsce na komentarze i mialby odpowiednia nazwe np. cos w stylu [SGUF] fanowska-kontynuacja, Odcinek XXXX. Mozecie tez dodac ankiete zeby mozna bylo go oceniac-tak jak w docinkach
-w dziale SGU w odpowiednim temacie linkowalibyscie tylko kolejne odcinki.

I tyle.

Mozesz to wszystko zrobic samemu, a dla pewnosci poslac pw do administracji by nie zmieniali przynaleznosci tematu rekrutacyjno-newsowego, bo po prostu to napedza popularnosc tematu i ozywia dzial SGU.

A tutaj bylby taki "temat roboczy", skoro chcecie wywlekac warsztat na widok publiczny i pozwalac na otwarta na jego temat dyskusje kazdego, kto ma ochote.

Użytkownik Sakramentos edytował ten post 17.05.2011 - |20:33|

• 0
Winchell Chung

#36 Sakramentos

Sakramentos

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 821 postów

Napisano 17.05.2011 - |23:02|

To tylko takie wyrazenie. Pomysl sam w sobie ciekawy, ale ja tam wole trzymac wszystko i wszystkich w niepewnosci.

Nie mam zadnych plecow, VIPa dostalem na zasadzie "ten koles nie ma zycia, moze sie ucieszy jak dostanie takie cos-zal mi go".

Nie ma podstaw do nie spelnienia twojej prosby. A do administracji to za bardzo nie ma o co sie przyczepic, skoro temat jest fanfikowy. Nie widze tez powodu dla ktorego mieliby wtracac sie w dzialalnosc forumowiczow ktorzy maja jakas tam forme aktywnosci ktora zalezy tylko i wylacznie od nich samych.

Mysle ze jakbys zwyczjanie i po ludzku napisal prosbe to nie bedzie problemu. Przeciez to tylko internetowe forum a nie wizyta w sadzie.

No ale jak faktycznie bedziesz mial jakies problemy to ich postrasze ze zasypie jakis dzial postami dlugosci sloniowej traby to moze struchleja ;) To akurat umiem ;)

Acha, oni to wszystko czytaja wiec chyba nie powinienes rzucac takich oskarzen, tym bardziej ze no nie ma do nich podstaw. Moj temat tez mial tu wyleciec a nie wylecial dlatego, bo przestalem kontynuowac sprawe.
  • 0
Winchell Chung

#37 Sakramentos

Sakramentos

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 821 postów

Napisano 18.05.2011 - |02:56|

Co dokładnie masz na myśli(mówiąc niepewność)-bo sorki niezbyt to jarzę?

Chodzi o to, by nikt nie widzial jak pomysl sie tworzy i by ukrywac wszelkie niespodzianki.

Eee tam - chyba nadmiar 'skromności' - walneli twój post na prawie 'flagowego' arta nowego sajta - a to coś znaczy i jednak 'dużo' oznacza ;)

A, to-zapomnialem szczerze mowiac. Spodobal sie to wrzucili. Bo akurat krotki byl... ;P

Ale jaki to konkretnie był temat?-dajesz skróty ale ja ich sorki jakoś nie kojarzę

http://forum.gwrota.com/index.php?showtopic=18824
Ale to stare dzieje. Cos tam niby mam i wiem jak to sie konczy, ale nie mam czasu by sie tym zajac. Planowalem napisac w tej formie do konca tego arcu a potem tylko dac luzne koncepty by mozna bylo sobie pogadac. Nic w sumie zobowiazujacego ani urywajacego jaja. Ale utknalem na czwartym odcinku, potem nie mialem czasu, potem sfajczyl sie komputer a potem juz mi sie nie chcialo. I tak teraz wisi-jak wyrzut. Przestroga dla was.
  • 0
Winchell Chung

#38 scanning

scanning

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 143 postów

Napisano 18.05.2011 - |15:53|

Dobra, to już koniec pierwszego epizodu? Bo z tego co tu widzę to mam ciężki orzech do zgryzienia. Będę musiał powstrzymać się od wybuchów, niszczenia, demolki, bitew, akcji, strzelania i innych tego typu herezji.

PS Dodawanie postów trochę szwankuje więc mogą pojawić się jeszcze dwa poprzednie

• 0
Dołączona grafika

#39 scanning

scanning

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 143 postów

Napisano 18.05.2011 - |19:53|

No jestem niecierpliwy. Po prostu czekam kiedy będę mógł strzelić jakimś króciutkim konceptem fabuły. Bo w tej chwili są setki pomysłów jak co zrobić, tylko nie ma jak uporządkować tego całego mętliku w głowie. :lol:

Rozwiązanie zaproponowane przez jajogłowych na statku okazało się mówiąc delikatnie do bani. Siedzą w pętli, to fakt i to jeszcze niepodważalny. Każda osoba z załogi jest już mocno zdenerwowana całą sytuacją. Pojawiają się głosy że to wojsko i Rush są wszystkiemu winni. Morale prawie na wyczerpaniu, od kilku dni nie wychodzili przez wrota po zaopatrzenie i by odetchnąć świeżym powietrzem. Nie nawet o czym rozmawiać, bo już każdy zna odpowiedzi na każde pytanie w rozmowie jakie padnie. W tej atmosferze rozpaczy i beznadziei osoba która jeszcze nie zabłysnęła geniuszem zaproponowała rozwiązanie. To trochę poirytowało pozostałych naukowców, no bo jakiś anonim ma wymyślać rozwiązanie. Po przedstawieniu idei dowództwo i rozmyśleniu zapadła decyzja o realizacji planu ocalenia Destiny. Po ponownym wyskoku statku z FTL skierowano się nie w stronę statku obcych tylko wprost na gwiazdę. Podczas zasilania statku załoga otworzyła tunel na ziemię, tyle że przeszedł zaledwie jeden członek, pewna osoba z cywili, po prostu już kobieta nie była w stanie wytrzymać warunków na statku. Zgodnie z przewidywaniami otwarcie tunelu w gwieździe spowodowało cofnięcie się Destiny w czasie. Po krótkim czekaniu które wydawało się nieskończonością zobaczyli na radarze znajomą sylwetkę. Ludzie na drugi statku byli bardzo zaskoczeni sytuacją, ale zostali szybko wprowadzeni w tajniki planu. Przeznaczenie które było w rejonie gwiazdy leci teraz na pełnym gazie w stronę pola zwyczajowej bitwy. Destiny właśnie stoczyło bitwę z Command Shipem i zostało ponownie zaskoczone przez sześć jednostek tego samego typu. Jednak nie wykonali skoku tylko postanowili się bronić. Drony szybko sobie by poradziły z osłonami gdyby nie trzy wahadłowce z bliźniaczego statku które zostały użyte jako myśliwce. Jednocześnie wysłano trzy promy z statku który nie dokował w gwieździe do pomocy. Przy wsparciu artylerii pokładowej na drony posypał się grad pocisków energetycznych. Padały dziesiątkami przed połączonymi siłami dwóch Destiny. Oba statki zaczęły szybko lecieć w stronę okrętów dowodzenia strzelając z broni głównych. Zostały zniszczone w ten sposób cztery okręty, promy rozniosły jeszcze trzy. Ostatni Command Ship ciężko uszkodzony szczęśliwie odleciał w losowym kierunku z powodu zniszcznia jego nawigacji.Po skończonej batalii z pętlą i po wydostaniu się z niej skoczyli w FTL dwoma statkami............

• 0
Dołączona grafika

#40 alien25

alien25

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 19.05.2011 - |06:11|

Czekam na więcej ps. mam prośbę ażeby po skończonym każdym odcinku umieszczać go na forum w formie txt lub pdf
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych