Powstało więcej pytań niż odpowiedzi. Po pierwsze:
- w jaki sposób matka spaliła i pozabijała ludzi z wioski w której żył jej drugi syn? Ja widziałem tam kilku mężczyzn,wiec nie wierze w to,że była w stanie zabić wszystkich, chyba,że ona weszła do białego źródła i też jest czarnym dymkiem,który przybrał sobie postać jakiejś kobiety
po drugie:
-kim była kobieta,która ukazała się Flockowi i powiedziała,że jest jego matką, bo skoro Flock stał sie dymkiem to kto przybrał postać prawdziwej matki chłopców, chyba,że moja teoria jest p[rawdziwa i ta kobita udająca matkę jest czarnym dymem i zaplanowała podział chłopców tylko jaki miała powód?
Mogę mieć rację z tą teorią,że ta kobieta udająca matkę jest jakimś dymem z teog względu,że ona zawsze wszystko wiedziała: np. wiedziała,że chłopcy znaleźli gre, wiedziała,że Jacob chodzi do swojego brata w odwiedziny.
em. no. możesz też nie mieć. kobieta, która ukazała się mibowi była jego matką. claudia. nikogo nie musiała udawać vide początek odcinka. 'duchy' już wielokrotnie pojawiały się na wyspie. chociażby isabelle, ukochana ricardusa. geeza. ale wy oglądacie. a potem to powstają takie cudeńka.
To wytłumacz w jaki sposób jedna kobieta zabiła całą wioskę ludzi??? pozostawiając celowo tylko swojego syna przy życiu
Użytkownik arturo202 edytował ten post 12.05.2010 - |12:39|