Zlot wakacyjny nad morzem - sierpień 2010 - Chłapowo
Rozpoczęty przez
saggi
, 03.05.2010 - |14:59|
27 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 16.07.2010 - |19:44|
Osobiście pozytywno-czarny scenariusz się sprawdził.
Udało mi się zatrudnić i nie ma szans by urlopu sobie wypracowąć do tego czasu.
Jedyna opcja to piątek wieczór - sobota - niedziela. (13/08-15/08).
Szkoda że odległościowo to tak daleko. Rozważam wyjątkowo opcje podskoczenia(!) (wyjazd w piątek - dotarcie po północy, powrót w niedziele).
Teoretycznei dojazd to 7,5 godziny :/ Dojazd akurat na połnocny toast ;]... sobota odpoczynku i powrót w niedziele ;>
Czy akcja się spełni to jednak zależy od kolejnych czynników (z finansowym nawet się jednorazowo pogodze)? Chęci aczkolwiek są...
Udało mi się zatrudnić i nie ma szans by urlopu sobie wypracowąć do tego czasu.
Jedyna opcja to piątek wieczór - sobota - niedziela. (13/08-15/08).
Szkoda że odległościowo to tak daleko. Rozważam wyjątkowo opcje podskoczenia(!) (wyjazd w piątek - dotarcie po północy, powrót w niedziele).
Teoretycznei dojazd to 7,5 godziny :/ Dojazd akurat na połnocny toast ;]... sobota odpoczynku i powrót w niedziele ;>
Czy akcja się spełni to jednak zależy od kolejnych czynników (z finansowym nawet się jednorazowo pogodze)? Chęci aczkolwiek są...
Log65: Happy camper
Napisano 16.07.2010 - |19:51|
Polskimi Kolejami? Dobry dowcip.Teoretycznei dojazd to 7,5 godziny
Napisano 06.08.2010 - |21:50|
Co to zlotu, dziś ukończyłem szkolenie i od poniedziałku pracuję, więc nie ma co mowić o jakimś wolnym, a na weekend to średnio się opłaca... Ja więc raczej odpadam podobnie jak Tokar.
Może jakiś zlocik we Wrocławiu na otarcie łez?
Może jakiś zlocik we Wrocławiu na otarcie łez?
R.I.P. StarGate
TauriCon still alive
Napisano 07.08.2010 - |07:01|
Anyway, coś wrocławskiego można zrobić po premierze SGU :] 02.10
Log65: Happy camper
Napisano 19.08.2010 - |19:36|
Siema
Fajnie ze jeszcze sie spotykacie ... Saggi mega sie ciesze ze podtrzymujecie stara tradycje
Bede akurat w Polsce teraz w weekend ale przylatuje na kawalerski wiec raczej sie z tego nie wywine
Bardzo bym chcial zobaczyc stara ekipe ...
Fajnie ze jeszcze sie spotykacie ... Saggi mega sie ciesze ze podtrzymujecie stara tradycje
Bede akurat w Polsce teraz w weekend ale przylatuje na kawalerski wiec raczej sie z tego nie wywine
Bardzo bym chcial zobaczyc stara ekipe ...
[img]http://http://forum.gwrota.com/public/style_images/7_7_new_skin_venom_kolor.gif[/img]
Napisano 19.08.2010 - |20:29|
Ja akurat do końca września jestem w Trójmieście i tu mogę coś na szybko zorganizować w Poznaniu to dopiero od Października, więc jakbyś na święta, sylwestra albo jakoś wpadł to daj znać wcześniej to się zorganizuje coś większego. Myślę, że stara ekipa zjawi się jak tylko powiesz że będziesz a i nowi się na pewno stawią bo znają Cię z opowieści .
Napisz tu rozkład kiedy wiesz że będziesz w kraju . Jak nie w ten weekend to następnym razem może przy okazji uda Ci się wpaść chociaż na godzinkę lub dwie a jakbyś się skusił na cały zlot to by było super.
Napisz tu rozkład kiedy wiesz że będziesz w kraju . Jak nie w ten weekend to następnym razem może przy okazji uda Ci się wpaść chociaż na godzinkę lub dwie a jakbyś się skusił na cały zlot to by było super.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych