Co do trailera
SpoilerSpoiler
Odcinek 046 - S04E10 - Lost Boys
Rozpoczęty przez
psjodko
, 10.11.2009 - |13:21|
22 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 03.12.2009 - |21:55|
Spoiler
Napisano 26.12.2009 - |12:03|
Trójkowy staje się Czwórkowym
I tak mnie zaintrygowało: Ile Cody ma lat ?
Żeby przypadkiem nie stał się "zamiennikiem" w miejsce tego wyciągniętego z betonu
I tak mnie zaintrygowało: Ile Cody ma lat ?
Żeby przypadkiem nie stał się "zamiennikiem" w miejsce tego wyciągniętego z betonu
::. GRUPA TARDIS .::
Napisano 06.08.2011 - |11:34|
Średnio, niestety rozczarowałem się, napięcie i klimat było, nawet interesująco momentami, ale jako ogół to jakby inny Dexter, niż ten z 1 i 2 sezonu. Nawet w 4 sezonie były dużo lepsze odcinki, mam jednak nadzieję, że to był wstęp do finału, który chciałbym by mnie zaskoczył jakimś niekonwencjonalnym rozwiązaniem.
Dziwne jak Litghow po uderzeniu w głowę i omdleniu zniknął w kilka sekund? Jego córka też irracjonalna, zabija Lundyego, ale żyje cały czas w tajemnicy przed ojcem, że wie o nim wszystko, nie trzyma się to kupy zbytnio, no ale cóż może kolejny odcinek będzie lepszy - 7/10.
Dziwne jak Litghow po uderzeniu w głowę i omdleniu zniknął w kilka sekund? Jego córka też irracjonalna, zabija Lundyego, ale żyje cały czas w tajemnicy przed ojcem, że wie o nim wszystko, nie trzyma się to kupy zbytnio, no ale cóż może kolejny odcinek będzie lepszy - 7/10.
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych