nie no coś ty, osobiście krytykowałem BSG właszccza od sezonu 4x10 w góę . prekursorem , to może za dużo powiedziane, ale zwolennikiem zakończenia serii właśnie na 10 odcinku 4 sezonu to na 100% procent byłem, więc dla mnie to żadna niespodzianka.
"Nie do końca też podchodzi mi uniwersum - zawsze (jeszcze w czasach starej bsg) uważałem, że czczenie starożytnych greckich bóstw to tandetny pomysł."
SG universum, wogóle nie oglądam, skończyłem bodajże na 2 albo 3 odcinku i dla mnie to jest jakaś porażka, więc tu akurat się z tobą zgadzam.
"To że nie jestem fanem bsg daje mi przy najmniej "czyste" podejście do Caprici. Nie będę wypisywał rzeczy w stylu bsg pany, Caprica sedes... Albo traktował różnych niedoróbek z niemalże religijnym oburzeniem - patrz reakcja fanów na końcówkę bsg."
umówmy się że takiego serialu jak BSG już nie będzie (baaaardzo chciałbym się mylić) natomiast CAPRICA ma nam (fanom) BSG dostrczyć swego rodzaju rekompensaty , i na razie spisuje się conajmniej nie żle , więc tu się zgadzamy chyba ?
Użytkownik biku1 edytował ten post 03.02.2010 - |23:53|
offtop

Logowanie »