Skocz do zawartości

Zdjęcie

Pierwsze reakcje po kilku odcinkach

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
24 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Czy do tej pory Stargate: Atlantis spełnia twoje oczekiwania? (82 użytkowników oddało głos)

Czy do tej pory Stargate: Atlantis spełnia twoje oczekiwania?

1. TAK (66 głosów [84.62%])

Procent z głosów: 84.62%

2. NIE (12 głosów [15.38%])

Procent z głosów: 15.38%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#21 djartur

djartur

Szeregowy

• Email
  • 29 postów
  • MiastoJaworzno

Napisano 31.01.2005 - |19:26|

Mnie np się podoba Atlantis! Zanim obekrzałem pierwsze odcinki mysłąem ze to będzie kicha! Bo SG-1 wciągnłą i to od samego początlu!
A tak na prawde Attlantis też wciąga i to co raz bardziej! I już nie mogę sie doczekać kolejnego obejrzanego odcinka!!
  • 0

#22 zibi-tor

zibi-tor

Szeregowy

• Użytkownik
  • 12 postów
  • MiastoToruń

Napisano 05.02.2005 - |23:24|

Oceniam SGA pozytywnie. Jest to dopiero 1 seria i mam nadzieję, jeszcze bardziej się rozkręci. Napewno bohaterowie SG-1 są bardziej wyraziści, ale tym też trzeba dać szansę. Może uruchomione połączenie z Ziemią spowoduje dołączenie postaci, które wniosą więcej życia do serialu.

:clap: :afro: :ph34r: :hyhy: :/

To są propozycje nowych bohaterów.
  • 0

#23 Ogrodnik

Ogrodnik

Starszy sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 311 postów
  • MiastoPcim Dolny

Napisano 06.02.2005 - |07:40|

Oczywiscie oceniam "Atlantis" pozytywnie. I w sumie nie widze po zobaczeniu 20 odcinkow pierwszego sezonu "Atlantis" innej alternatywy dla SG1 jak pomysl z "Atlantis" bowiem w innym wypadku serial by wg mnie umarl smiercia naturalna. Bo ilez mozna robic ciagle odcinki na jedno kopyto, z tymi samymi przygodami, historiami i scenografia? Oczywiscie mozna - ale wtedy to przestaje byc film przygodowy a zaczyna byc soap opera.

"Atlantis" pozwolil na uruchomienie nowych miejsc akcji, nowych bohaterow, i nowych mozliwosci scenariuszowych. Nie tylko dla samego "Atlantis" ale i dla SG1.

Poniewaz pochwal na portalu "Atlantis" nie brak - pozwole sobie jedynie na jedną uwage krytyczna odnosnie "Atlantis":

1. Postacie Wraith sa nijakie. Jest tu pewna sprzecznasc bo autorzy pokazuja ich jako takie wanki-wstanki co jak strzelisz zaraz wstaja, szczerza zeby i tyle. Nie pokazuja ze te istoty maja duza wiedze bo inaczej skad by wytrzasneli te swoja zaawansowana technologie?

I na koniec - powiem Wam kogo mi brakuje na Atlantis:
Otoz bakuje mi BARDZO -> takiej mlodej krnabrnej wybitnie uzdolnionej studentki, ktora wypatrzyla na Ziemi Carter. Przeszla nawet z SG1 przez wrota kiedys....Jak ona sie zwala? Pamieta ktos?

• 0
Dołączona grafika

#24 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 06.02.2005 - |09:20|

I na koniec - powiem Wam kogo mi brakuje na Atlantis:
Otoz bakuje mi BARDZO -> takiej mlodej krnabrnej wybitnie uzdolnionej studentki, ktora wypatrzyla na Ziemi Carter. Przeszla nawet z SG1 przez wrota kiedys....Jak ona sie zwala? Pamieta ktos?

Wyświetl post

Porucznik Hailey, zagrała w jedym odcinku 4. sezonu i jednym odcinku 5. sezonu.
  • 0

#25 gmerek

gmerek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 571 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 06.02.2005 - |09:35|

I już po pierwszym sezonie.
Na szczęście Atlantis zdołało wytworzyć swój własny klimat i o kalce z SG1 nie może być mowy.
Prawdą jest ,że sezon jest BARDZO nierówny.
Postacie Wraitów też nie zachwycają.
Ale dalej jest to B. DOBRY serial
  • 0
"...Gdyby Pinokio wiedział jakie jest życie - nigdy nie chciałby zostać chłopcem..."

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych