Mnie np się podoba Atlantis! Zanim obekrzałem pierwsze odcinki mysłąem ze to będzie kicha! Bo SG-1 wciągnłą i to od samego początlu!
A tak na prawde Attlantis też wciąga i to co raz bardziej! I już nie mogę sie doczekać kolejnego obejrzanego odcinka!!
Pierwsze reakcje po kilku odcinkach
Rozpoczęty przez
sidi
, 25.09.2004 - |19:44|
24 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 31.01.2005 - |19:26|
Napisano 05.02.2005 - |23:24|
Oceniam SGA pozytywnie. Jest to dopiero 1 seria i mam nadzieję, jeszcze bardziej się rozkręci. Napewno bohaterowie SG-1 są bardziej wyraziści, ale tym też trzeba dać szansę. Może uruchomione połączenie z Ziemią spowoduje dołączenie postaci, które wniosą więcej życia do serialu.
:clap: :afro:
:hyhy: :/
To są propozycje nowych bohaterów.
:clap: :afro:
To są propozycje nowych bohaterów.
Napisano 06.02.2005 - |07:40|
Oczywiscie oceniam "Atlantis" pozytywnie. I w sumie nie widze po zobaczeniu 20 odcinkow pierwszego sezonu "Atlantis" innej alternatywy dla SG1 jak pomysl z "Atlantis" bowiem w innym wypadku serial by wg mnie umarl smiercia naturalna. Bo ilez mozna robic ciagle odcinki na jedno kopyto, z tymi samymi przygodami, historiami i scenografia? Oczywiscie mozna - ale wtedy to przestaje byc film przygodowy a zaczyna byc soap opera.
"Atlantis" pozwolil na uruchomienie nowych miejsc akcji, nowych bohaterow, i nowych mozliwosci scenariuszowych. Nie tylko dla samego "Atlantis" ale i dla SG1.
Poniewaz pochwal na portalu "Atlantis" nie brak - pozwole sobie jedynie na jedną uwage krytyczna odnosnie "Atlantis":
1. Postacie Wraith sa nijakie. Jest tu pewna sprzecznasc bo autorzy pokazuja ich jako takie wanki-wstanki co jak strzelisz zaraz wstaja, szczerza zeby i tyle. Nie pokazuja ze te istoty maja duza wiedze bo inaczej skad by wytrzasneli te swoja zaawansowana technologie?
I na koniec - powiem Wam kogo mi brakuje na Atlantis:
Otoz bakuje mi BARDZO -> takiej mlodej krnabrnej wybitnie uzdolnionej studentki, ktora wypatrzyla na Ziemi Carter. Przeszla nawet z SG1 przez wrota kiedys....Jak ona sie zwala? Pamieta ktos?
"Atlantis" pozwolil na uruchomienie nowych miejsc akcji, nowych bohaterow, i nowych mozliwosci scenariuszowych. Nie tylko dla samego "Atlantis" ale i dla SG1.
Poniewaz pochwal na portalu "Atlantis" nie brak - pozwole sobie jedynie na jedną uwage krytyczna odnosnie "Atlantis":
1. Postacie Wraith sa nijakie. Jest tu pewna sprzecznasc bo autorzy pokazuja ich jako takie wanki-wstanki co jak strzelisz zaraz wstaja, szczerza zeby i tyle. Nie pokazuja ze te istoty maja duza wiedze bo inaczej skad by wytrzasneli te swoja zaawansowana technologie?
I na koniec - powiem Wam kogo mi brakuje na Atlantis:
Otoz bakuje mi BARDZO -> takiej mlodej krnabrnej wybitnie uzdolnionej studentki, ktora wypatrzyla na Ziemi Carter. Przeszla nawet z SG1 przez wrota kiedys....Jak ona sie zwala? Pamieta ktos?
Napisano 06.02.2005 - |09:20|
Porucznik Hailey, zagrała w jedym odcinku 4. sezonu i jednym odcinku 5. sezonu.I na koniec - powiem Wam kogo mi brakuje na Atlantis:
Napisano 06.02.2005 - |09:35|
I już po pierwszym sezonie.
Na szczęście Atlantis zdołało wytworzyć swój własny klimat i o kalce z SG1 nie może być mowy.
Prawdą jest ,że sezon jest BARDZO nierówny.
Postacie Wraitów też nie zachwycają.
Ale dalej jest to B. DOBRY serial
Na szczęście Atlantis zdołało wytworzyć swój własny klimat i o kalce z SG1 nie może być mowy.
Prawdą jest ,że sezon jest BARDZO nierówny.
Postacie Wraitów też nie zachwycają.
Ale dalej jest to B. DOBRY serial
"...Gdyby Pinokio wiedział jakie jest życie - nigdy nie chciałby zostać chłopcem..."
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »