Użytkownik Krusty edytował ten post 14.10.2009 - |20:50|
Odcinek 064 - 04x05 Hysterical Blindness
Napisano 14.10.2009 - |20:49|
Napisano 14.10.2009 - |21:01|
Poza tym odnośnie całego serialu to chyba pojechali mu po budżecie bo bohaterowie wykorzystują swoje moce w minimalnym stopniu a na takie efekty też potrzeba kasy. Że wspomnę epicką bitwę Nathan, Peter versus Sylar pod koniec 3 sezonu, której nie zobaczyliśmy z powodu zamkniętych drzwi. Żal.
Napisano 15.10.2009 - |08:12|
Claire dziala mi na nerwy prawie tak samo jak Sookie, Hiro irytuje jak zawsze. Szkoda ze do tego grona powoli dolacza Peter, ktory w poprzednich sezonach prezentowal sie znacznie lepiej.
Napisano 15.10.2009 - |08:56|
Poza tym Co to za jeden ten T-bag?
Claire to claire, miała być słodką niezniszczalną idiotką ale serial sie za bardzo rozrósł.
Hero wręcz odwrotnie, miał byc w przyszłości świetną postacią ale tez odpadł z wyżej wymienionego powodu.
Na chwile obecną interesuje mnie tylko babka od muzyki.
Napisano 15.10.2009 - |14:16|
+ Ostatnia scena Hiro u Petera jak w pierwszym sezonie w pociągu i niezapomniane ratuj cheerleaderkę ratuj świat tylko teraz Hiro ledwo żyje ciekawe co z tego wyniknie
Dokładnie to samo pomyślałem
Napisano 15.10.2009 - |15:09|
Napisano 15.10.2009 - |15:18|
Napisano 15.10.2009 - |18:03|
Minelo 5 odcinkow i do tej pory nie mam pomyslu jak nazwac (ogarnac?) ich zdolnosci.
"Obnazanie sie" moze byc fajne na krotka mete ale pozniej wydaje sie ukazane na sile i bez wiekszego sensu (vide pocalunek Clair i jej wspollokatorki)
Samuel w pierwszym i ostatnim odcinku "kontrolowal" ziemie, pomiedzy bawil sie atramentem. Telekineza to to raczej nie jest.
Caly koncept z nowym czlonkiem rodziny tez wydaje sie wymuszony i calkowicie mnie nie przekonuje.
Czekam jak to sie rozwinie dalej.
Napisano 15.10.2009 - |18:38|
No mnie też to wkurza. Co to jest za zdolnośc tej laski? Przewidywanie przyszłości czy jakieś czytanie w umysłach ludzi na odległość? No i jeszcze to, że TBaga zatrudnili to juz w ogóle przegiecie. Rozumiem, że serial mu sie skończył i musiał znaleźć now, ale zemu akurat tutaj?Co mnie osobiscie irytuje w nowym sezonie to nowi bohaterowie. Samuel i jego "laska".
Minelo 5 odcinkow i do tej pory nie mam pomyslu jak nazwac (ogarnac?) ich zdolnosci.
Napisano 15.10.2009 - |19:29|
9 House, Ashes To Ashes, Lost Room
8 Life on Mars, Dexter, Mentalist
7 Heroes, The 4400, True Blood, Jericho, Leverage, Fringe
6 Dollhouse, Lie to Me
5 Prison Break, Kyle XY, Harper's Island
Napisano 15.10.2009 - |22:27|
peter musi pożyczyć moc od hiro. to jest nawet lepsze od superszybkości na którą się tak połasił. na bank ją przejmie. bo nawet najszybszy człowiek nie ma szans w wyścigu o życie pacjentów co koleś, dla którego czas właściwie nie istnieje
Poprzednio jakoś zatrzymanie czasu nie zatrzymywało speedstera.
Inna sprawa że wcześniejsza speedsterka zdawała sie mocno szybsza od tego obecnego.
To tylko moje przypuszczenia ale być może to jest jakiś specjalny tusz, robiony ze składników które ten potrafi kontrolować.Co mnie osobiscie irytuje w nowym sezonie to nowi bohaterowie. Samuel i jego "laska".
Co do babki to kojarzy mi sie ponowny powrót do początków czyli naszego kochanego isaac'a
A co do aktora grającego samuela to minusów nie widze. WIdać czyste racjonalne szaleństwo.
Użytkownik LunatiK edytował ten post 15.10.2009 - |22:28|
Napisano 16.10.2009 - |20:48|
Napisano 18.10.2009 - |10:20|
peter musi pożyczyć moc od hiro. to jest nawet lepsze od superszybkości na którą się tak połasił. na bank ją przejmie. bo nawet najszybszy człowiek nie ma szans w wyścigu o życie pacjentów co koleś, dla którego czas właściwie nie istnieje
Poprzednio jakoś zatrzymanie czasu nie zatrzymywało speedstera.
Inna sprawa że wcześniejsza speedsterka zdawała sie mocno szybsza od tego obecnego.
zatrzymywało. to widać gdy daphne po raz pierwszy pojawia się w herosach, gdy kradnie hiro formułę z łapy. widać tam że zatrzymał czas, to smuga powstała i podlazł do niej aby sie przyjrzeć. i wtedy widać jak hiro umyślnie "odblokowuje" czas, ale zwalnia go prawie do zera, niemniej jednak czas leci. wtedy smuga zaczyna się powoli zacierać aż w końcu daphne orientuje się ze ktoś obok niej stoi. gdy hiro spowalnia czas wydaje się jakby był też superszybki, dlatego daphne go spytała "are you a speedster too?". (swoją drogą daphne po doladowaniu mogła podróżować w czasie, więc widać jak te ich moce są do siebie mocno podobne) pamiętam dokładnie tamtą scenę. potem na heroeswiki potwierdzili że tak to właśnie było. gdy rozmawiał z daphne po prostu zwolnił drastycznie czas, ale go nie zatrzymał.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych