Kolejny dobry odcinek. Rozwaliła mnie scena kiedy pastor chciał porozmawiać z Jasonem a ten myślał że chodzi o to co zaszło pomiędzy nim a Sarą. A właśnie, ciekawe co z Jasonem?
Bill faktycznie w nieciekawej sytuacji był. Podobało mi się przedstawienie tego co się dzieje gdy Bill i jego stwórczyni nie udali się na spoczynek (cieknąca krew). No i wreszcie pojawił się Godrick nie we flashbackach tylko w bieżącej akcji.
No i wreszcie jasno zostało powiedziane że Maryann to menada.
Odcinek 019 - S02E07 - Release Me
Rozpoczęty przez
Dellirium
, 03.08.2009 - |12:02|
22 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 06.08.2009 - |12:44|
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]
Napisano 06.08.2009 - |20:06|
Wreszcie po nadrobieniu wielgasnych zaległości (dziwnym trafem utknąłem na drugim odcinku pierwszego sezonu xD ) obejrzałem tez wszystkie dotychczasowe odcinki s2.
Póki co powiem, że mam mieszane uczucia. Z jednej strony fajne postaci, ciekawa fabuła, bardzo dobra gra akorska. Ale z drugiej nie porwał mnie ten serial. Nie czekam z niecierpliwością na kolejne odcinki. Widziałem lepsze seriale Może to kwestia tego, że im dalej w las tym więcej mistycyzmu, a nie wiem czemu, ale nie pasuje mi to tutaj. Nie mniej jednak oglądam z zaciekawieniem, ale umiarkowanym.
Co do dotychczasowego s2, to powiem tylko, że momentami mam ochotę żeby Sookie ktoś wreszcie zabił, bo już mam dość jej zrzędzenia :/
Póki co powiem, że mam mieszane uczucia. Z jednej strony fajne postaci, ciekawa fabuła, bardzo dobra gra akorska. Ale z drugiej nie porwał mnie ten serial. Nie czekam z niecierpliwością na kolejne odcinki. Widziałem lepsze seriale Może to kwestia tego, że im dalej w las tym więcej mistycyzmu, a nie wiem czemu, ale nie pasuje mi to tutaj. Nie mniej jednak oglądam z zaciekawieniem, ale umiarkowanym.
Co do dotychczasowego s2, to powiem tylko, że momentami mam ochotę żeby Sookie ktoś wreszcie zabił, bo już mam dość jej zrzędzenia :/
Napisano 24.08.2009 - |16:39|
INFORMACYJNIE : Powyższe posty przeniesione z starego ogólnego tematu więc może się pojawić kilka nieścisłości w chronologii i wątku dyskusji.
Użytkownik biku1 edytował ten post 24.08.2009 - |17:34|
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych