Sezon 4 Special 2 - Planet of The Dead
Napisano 22.04.2009 - |19:46|
Napisano 22.04.2009 - |22:00|
Napisano 23.04.2009 - |11:04|
Bo tamta przecież wyraźnie powiedziała, że znała dziesiątego Doktora (natychmiast go rozpoznała) od lat.
Nie powiedziała tego. Nigdzie nie było powiedziane, że Song w ogóle tą inkarnację Doktora znała. Rozpoznała Doktora, ale nie musiało to być z powodu wyglądu, a po prostu jego doktorowości.
Użytkownik Magnes edytował ten post 23.04.2009 - |11:05|
Napisano 23.04.2009 - |11:56|
Napisano 23.04.2009 - |14:58|
Jak pisalem proste i mozliwe do wydarzenia
Napisano 10.05.2009 - |17:44|
Scenarzyści się zmieniają, ale - odcinek z biblioteką napisał Steven Moffat, który od nowego sezonu będzie głównym scenarzystą i producentem wykonawczym - czyli człowiekiem tworzącym wątki przewodnie i generalnie zajmującego się kierunkiem, w którym podąża serial (oczywiście zaliczy także napisanie kilku odcinków, jak co roku robił to poprzedni showrunner - Russell T. Davies. Moffat w wywiadach mówi, że wątek Song na pewno powróci i odegra ona ważną rolę w serialu (mówił o tym choćby w Doctor Who Confidential) - co ciekawe, stwierdził także, że Song znała Doktora właśnie w obecnej, dziesiątej inkarnacji. Jak z tego wybrnie - zobaczymy, ja w gościa wierzę, bo w końcu napisał jedne z najlepszych odcinków Doktora w historii.A macie pewnosc, ze w ogole ten temat kobiety z biblioteki powroci? Ja bym sie ucieszyl, lubie w Dr Who tez pewna konsekwencje, ale z drugiej strony to jest serial, zmieniaja sie scenarzysci, rezyserzy, a cala historia trwa od tylu lat ze pewnosci nie mam....
Co do odcinka wielkanocnego - przyjemny, acz z założenia bezsensowny: skoro potrzebowali pojazdu do przejścia przez portal, równie dobrze mogli przez telefon poprosić ludków z UNIT o przerzucenie z Ziemi jakiegoś pojazdu gąsienicowego, który nie zapadnie się w piasku. Ale wtedy nie musieliby biegać po planecie i odcinek skończyłby się po 20 minutach.
W serialu pojawiła się już postać, która "puka 4 razy". Vide ostatnie 10 sekund tego filmiku:- Cos powroci z ciemnosci i zapuka 4 razy ( z odglosem tykajacego zegara w tle). Ladny wstep do zmiany aktora i kolejnej regeneracji. Mam nadzieje ze zrobia jeszcze jakies wstawki przed ostatnim specjalnym epizodem.
No tak. W oryginalnym serlalu Doktor i jego wnuczka byli uciekinierami z Gallifrey.- Informacja ktora 1 raz uslyszalem, Doktor ukradl swojego Tardisa od Wladcow Czasu.
Użytkownik Izydor Ingwar I edytował ten post 10.05.2009 - |18:02|
Grizzly perforation
Satsuma combo
Napisano 12.05.2009 - |04:08|
Ja też (podobnie jak połowa fanów, podejrzewam, o ile nie 90%) o tym pomyślałam . I cały czas gorąco trzymam kciuki, żeby to skojarzenie okazało się właściwe.W serialu pojawiła się już postać, która "puka 4 razy". Vide ostatnie 10 sekund tego filmiku:- Cos powroci z ciemnosci i zapuka 4 razy ( z odglosem tykajacego zegara w tle). Ladny wstep do zmiany aktora i kolejnej regeneracji. Mam nadzieje ze zrobia jeszcze jakies wstawki przed ostatnim specjalnym epizodem.
Napisano 03.10.2010 - |10:45|
Jak widać BBC Entertainment nadrabia zaległości w emisji Doctora.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych