Użytkownik Spearhawk edytował ten post 25.02.2009 - |12:38|
Obsada serialu Universe
Napisano 25.02.2009 - |12:37|
Napisano 25.02.2009 - |13:18|
Przecież to damska część obsady Universe:
Elyse Levesque Chloe Armstrong
Alaina Huffman Master Sgt. Tamara Johansen
Ming Na Camille Wray
Napisano 25.02.2009 - |14:58|
Napisano 25.02.2009 - |15:25|
kolejna pani dołącza do serialu
Napisano 25.02.2009 - |15:43|
Napisano 25.02.2009 - |16:10|
Ej no stary znalazłeś takiego newsa i nie rozpisałeś?
Nie miałem wtedy zbyt dużo czasu na rozbudowanie wiadomości, za co przepraszam
Użytkownik Spearhawk edytował ten post 25.02.2009 - |16:10|
Napisano 26.02.2009 - |09:15|
Kolejna przysadzista kitajka - i to jeszcze podobno jako zarozumiała "ważna" pancia - tez nie wiem po co...
I po cholerę postać jakiejś pindy - córeczki senatora - w serialu typu SG?? Będzie szukała Planety z Błyszczykami czy Planety Szalonych Solariomaniaków...
Ehh, moje obawy coraz bardziej się potwierdzają że będzie kicha dla nastolatków w stylu BH 90210 w kosmosie...
Ze świetnego uniwersum robią coraz bardziej niestrawną padaczkę i w końcu będzie tak że "nowy" serial zaliczy wielkie łubudu i jak pisał Zetnktel nie dotrwa nawet do końca 1 sezonu.
Sorry ale ja - i pewnie wielu innych fanów SG - chcę oglądać eksplorację nowych światów, kultur, konflikty i sojusze z potężnymi rasami, słowem całą gamę możliwości jakie dają Wrota - a nie połowę sezonu o problemach egzystencjonalnych egzaltowanej panienki, która biedactwo trafiła przypadkiem na statek i nie ma się z kim kotłować i chodzić na imprezki, a załodze statku jest potrzebna jak dziura w moście...
Jakoś tak od czasu jak studio przejeli kitajce to coraz gorzej jest. Oni chyba robia to z premedytacją - to tajny plan mający na celu wyniszczenie wszystkich innych rodzajów seriali poza jednym, jedynym słusznym dla zółtków - badziewną mangą.
Napisano 26.02.2009 - |12:52|
http://www.gateworld...ator-armstrong/
Użytkownik Nom edytował ten post 26.02.2009 - |21:11|
tát savitúr váreniyam
bhárgo devásya dhimahi
dhíyo yó nah pracodáyat
Napisano 27.02.2009 - |20:54|
Po jeden: Chińczycy nie robią mangi (a to oni mają teraz udziały)Jakoś tak od czasu jak studio przejeli kitajce to coraz gorzej jest. Oni chyba robia to z premedytacją - to tajny plan mający na celu wyniszczenie wszystkich innych rodzajów seriali poza jednym, jedynym słusznym dla zółtków - badziewną mangą.
Po dwa: co innego pokemony, a co innego poważne produkcje dla wymagających. To jak mylenie "Reksia" z "Dexterem" (nie, nie ten z Cartoon Network...)
Po trzy: serial nazywa się anime, manga jest do czytania
Poza tym faktycznie, serial może się szybko rozjechać jeśli będą chcieli powtarzać BSG , albo jak niektórzy złośliwe twierdzą-robić jakąś telenowelę dla nastolatków (faktycznie, tajemnica, co tam robi córka senatora gryzie mnie od początku. Wydaje się to nawet z odległości fatalnym posunięciem, trudno jest mi wyobrazić sobie, żeby można było z czegoś takiego z gracją się wykaraskać, ale może...). To, co było takie fajne w SG-1 to wycieczki na inne planety. Może wiec być tak, że serial sukcesu nie odniesie, mimo najszczerszych chęci. To smutne, że SG musi kopiować od innych (BSG rzekomo), podczas gdy kiedyś była w awangardzie (słynne relacje między bohaterami). Coś niedobrego stało się po drodze, bardzo niedobrego. Z normalnego, nieco luźnego SF przeszli na saturday show. Zbabrali SG-1, zamordowali świetnie zapowiadający się Atlantis a teraz próbują to naprawić. Daj Boże, żeby się udało.
Obsada żeńska zaś-jest jak się obawiałem, wszyscy młodzi i piękni, tylko realizmu w tym za grosz. Nawet w Polsce nie zdarza się, by w tak małej, losowo dobranej grupce było tyle lasek. Przesada. (chyba że dobieramy z miejsca-np. z jakiejś galerii handlowej czy rynku dużego miasta) To ja już wolę oglądanie klasyków radzieckiego kina SF, gdzie może i człowiek nasłuchał się głupot o kapitalistach z przeszłości i takie tam, ale nie było za to dźwięku w kosmosie a rozkazy wydawała brzydka, klocowata baba w fartuchu.
Winchell Chung
Napisano 29.03.2009 - |16:24|
Napisano 31.03.2009 - |18:03|
...
Zbabrali SG-1, zamordowali świetnie zapowiadający się Atlantis a teraz próbują to naprawić. Daj Boże, żeby się udało.
...
Zabili Atlantis mimo, iz mialo nawet dobre ratingi oglądalności (są seriale z gorszymi) bo było im mało. Teraz jak ratingi będą druzgocące (a tego sie obawiam) to może rozważą pomysł wznowienia Atlantis. Za to mogę nawet kciuki potrzymać
Pożyjemy, zobaczymy
Napisano 01.04.2009 - |07:54|
Napisano 01.04.2009 - |10:40|
Jednak w tym wypadku ta grupa bardziej pasuje do "różowego" serialu o "nastolatkach i ich problemach w szkole" niz do nowego SG.
Zaczynam miec obawy ze stargate zmierza w tym kierunku.
Napisano 01.04.2009 - |20:19|
Conajmiej trójkę znam
Jeden to z filmu "labamba" , drugi z jakiegos serialu na AXN co teraz leci ( komediowy chyba ) a trzeci to znany angielski aktor
Ostatnio grał w jakims filmie o zywych trupach
Sorry, ale jak dla mnie porazka !!!!
Ps. a to widzieliscie
http://www.youtube.c...feature=related
Użytkownik Stargate_FAN edytował ten post 01.04.2009 - |20:25|
Napisano 03.04.2009 - |16:49|
a co do blooper'ów stargate vs MacGyver to ten mi się najbardziej podoba
http://www.youtube.c...feature=related Amanda wymiata )
Napisano 21.04.2009 - |17:41|
Dodajmy do tego jeszcze postać "bi" i transwestytę - co to ma być? Serial SF czy jakaś opera mydlana dla wszystkich?
Napisano 22.04.2009 - |15:34|
Napisano 23.04.2009 - |14:33|
A może to ma być po prostu ten nowy wróg?
Zamiast walczyć z obcymi to będą po statku się ganiać żeby ktoś ich od tyłu nie teges
Jak dla mnie pomysł trochę dziwny. Ale przynajmniej aktorzy grający te postacie homoseksualne nie muszą się martwić o role - zginąć nie mogą bo to by pewnie wtedy aferę wywołało
Napisano 24.04.2009 - |10:37|
Życie to ostry miecz, na którym Bóg napisał:
KOCHAJ, WALCZ, CIERP!!!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »