Skocz do zawartości

Zdjęcie

Worst Week

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
24 odpowiedzi w tym temacie

#21 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 529 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 18.01.2009 - |20:02|

Czy dziadostwo to nie wiem bo nic tego serialu nie widziałem.
Co do HIMYMa to mogliby to wydać na dvd a nie wałkować w kolejnym kanale w tv. :)

A co do ostatniego zdania to hm...... kojarzy mi się :P to z TBBT , ale nie będę już jeździł po tym serialu bo to nie temat od tego i zresztą już się na jego temat wypowiedziałem.

Pozostaje tylko sprawdzenie sobie co to za serial ten "Najgorszy Tydzień".
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#22 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 18.01.2009 - |22:13|

Tak jak wspomniał Rydzu. na początku było przewidywalnie, ale chociaż w miarę śmiesznie. Teraz już dokładnie wiadomo, że wszystko pójdzie zupełnie inaczej, niż powinno.
  • 0

Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:

showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali

#23 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 20.01.2009 - |11:10|

A mnie tam się dalej podoba, jestem po 11-tym odcinku, i dalej miło się bawię przy tym serialu. Jeśli chodzi o komedie, to jest on u mnie drugą pozycją za HIMYM. :rolleyes:
  • 0

#24 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 18.08.2009 - |14:36|

TVP1 od 5 września rozpocznie emisję serialu "Najgorszy Tydzień". Emisja w każdą sobotę o 18.25!
  • 0

#25 Macmax

Macmax

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 696 postów
  • MiastoWrześnia

Napisano 02.07.2010 - |21:01|

To był całkime dobry serial bodajże do 8 odcinka, końcówka to już maksymalne naciąganie widza, powtarzanie bardzo starych gagów, wątpliwie śmiesznych i ogólnie kiepskich. Natomiast kilka pierwszych odcinków było naprawdę świetnych, wzorowanych z lekka na "Poznaj mojego tatę, rodziców itp." Za całość można dać takie 7,3/10.
  • 0

6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair,  Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych