Skocz do zawartości

Zdjęcie

Obsada do filmu.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
61 odpowiedzi w tym temacie

#21 JoVisH

JoVisH

Starszy kapral

• VIP
  • 336 postów

Napisano 01.09.2003 - |14:17|

Hmmm... chyba sugerujesz się Indianą Jones bo tam Harrison Ford był archeologiem. Mnie on jakoś bardziej pasuje na odpowiednika O'Neilla. Również silny charakter i całkiem podobne poczucie humoru. W dodatku ta mimika. Pamiętacie Hana Solo ? Jego miny trochę mi przypominały Jacka. :)
  • 0
"...something takes a part of me..."

#22 jarmat

jarmat

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów
  • MiastoRadom

Napisano 01.09.2003 - |14:44|

Hmmm... chyba sugerujesz się Indianą Jones bo tam Harrison Ford był archeologiem.

A moze by tak maly cross-over? Tylko e prof. Henry Jones Junior mialby ponad 80 lat. Ale moze znalazlby sie na to sposob.
  • 0
There is always a bigger fish.

#23 ceta

ceta

Szeregowy

• Użytkownik
  • 58 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 01.09.2003 - |20:31|

Akurat Harrisona Forda chetnie bym widzial w roli odpowiednika Daniela. W tym wykonaniu nikt nie kwestionowalby, ze intelektualista moze byc rowniez bardzo sprawny w walce.

ooo nie !! :) .przeciez harry to silny charakterek :D ---> słynny han solo ,indiana, prezydent [air force one] itd jako ciamajda Daniel :D bez urazy [lubie daniela ale ford to na pewno nie on]
  • 0
There is no weakness, there is the Dark Side

#24 Ksyrax

Ksyrax

Kapral

• Użytkownik
  • 236 postów
  • MiastoGniezno

Napisano 01.09.2003 - |22:13|

Prędzej zamiast Harrisona widziałbym na tym miejscu Russell'a Crowe. Pamiętacie jak zagrał w "Piękny umysł". Wydaje mi się, że potrafiłby idealnie zagrać rolę Daniela a jak trzeba potrafi być twardym wojownikiem "Gladiator" o wspaniałym sercu. Myślę, że mógłby zjednać sobie dużo osób i zainteresować swoją postacią.
  • 0
Nic na świecie nie zostało tak sprawiedliwie rozdzielone jak rozum: każdy uważa, że otrzymał dostateczną porcję. Jacques Tati.

#25 ceta

ceta

Szeregowy

• Użytkownik
  • 58 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 01.09.2003 - |22:35|

:o Russell Crowe ---aa fuj !! ;) :D :D .sorki ale baaaardzo kolesia nie lubie :rolleyes:
  • 0

#26 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 02.09.2003 - |06:25|

A polscy aktorzy???Jako Daniel-Wojciech Malajkat,baardzo mi pasuje do tej roli,nie widzę innego,który również dobrze odegrał by tą rolę...
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#27 Ksyrax

Ksyrax

Kapral

• Użytkownik
  • 236 postów
  • MiastoGniezno

Napisano 02.09.2003 - |06:41|

A polscy aktorzy???Jako Daniel-Wojciech Malajkat,baardzo mi pasuje do tej roli,nie widzę innego,który również dobrze odegrał by tą rolę...

W takim razie skoro polscy to za Jacka proponowałbym Michała Milowicza. Ten człowiek na pewno dorównałby (jeśli nie przewyższył) RDA poczuciem humoru a posturę też ma niczego sobie. No może trochę wiekowo młody ale wtedy zapowiadałoby się więcej odcinków i myślę, że sceny mogłyby być wymagające większej sprawności fizycznej.
  • 0
Nic na świecie nie zostało tak sprawiedliwie rozdzielone jak rozum: każdy uważa, że otrzymał dostateczną porcję. Jacques Tati.

#28 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 02.09.2003 - |06:44|

Jak już na starym forum pisałem,w roli Jacka widziałbym samego Pawła Wilczaka,on tak swietnie pasuje do tej roli :D Jest powazny jak trzeba i wesoly kiedy tez trzeba,załóżcie mu mundur i sami zobaczcie :)
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#29 Ksyrax

Ksyrax

Kapral

• Użytkownik
  • 236 postów
  • MiastoGniezno

Napisano 02.09.2003 - |07:04|

Ja mam kogoś na miejsce dr Fraiser. Z polskich proponowałbym Jolantę Fraszyńską. Już ma wprawę jako doktor więc powinno pójść jej łatwiej :D
  • 0

#30 jarmat

jarmat

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów
  • MiastoRadom

Napisano 02.09.2003 - |09:43|

Akurat Harrisona Forda chetnie bym widzial w roli odpowiednika Daniela. W tym wykonaniu nikt nie kwestionowalby, ze intelektualista moze byc rowniez bardzo sprawny w walce.

ooo nie !! :) .przeciez harry to silny charakterek :D ---> słynny han solo ,indiana, prezydent [air force one] itd jako ciamajda Daniel :D bez urazy [lubie daniela ale ford to na pewno nie on]

I pomyslec, ze mnostwo ludzi zglasza zastrzezenia, ze z Daniela zrobili Superherosa. Jest on moze ciamajda, ale w pierwszy odcinkach. Natomiast serie pozniejsze (szczegolnie od piatej wzwyz) pokazuja Daniela jako calkiem sprawnego zolnierza. A Harrison Ford - jesli ogladales np Frantic to powinienes zobaczyc, ze doskonale wypadlby w takiej roli.
  • 0

#31 ceta

ceta

Szeregowy

• Użytkownik
  • 58 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 02.09.2003 - |13:52|

A Harrison Ford - jesli ogladales np Frantic to powinienes zobaczyc, ze doskonale wypadlby w takiej roli.

oglądałam wszystko z harrym ;) ,ale dalej nie widze go jako daniela --dla mnie to tak jak by np: Leonadro D. miał grać Jacka B) :lol: --tak to pasuje jak pięść do oka :D
  • 0

#32 darry

darry

Szeregowy

• Użytkownik
  • 49 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 04.09.2003 - |00:47|

Harisson Ford - w tej kondycji w jakiej jest to dobrze wypadłby jako Gwiezdne Wrota :)
  • 0

#33 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 04.09.2003 - |21:08|

Harisson Ford - w tej kondycji w jakiej jest to dobrze wypadłby jako Gwiezdne Wrota :)

Nieprzesadzajmy,że jest aż tak stary mimo,że 60 pare lat robi wrażenie.Aktor musi być dojrzały,nawet wiekiem.Jack ma 53 lata i niewiele ustępuje Harrisonowi.Mimo swoich 53 lat,wygląda na conajmniej 40 parę.Gwiezdne Wrota zagrać może tylko dobra i solidna konstrukcja.
  • 0

#34 rejm

rejm

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 05.09.2003 - |02:35|

O czym wy tu ludzie mówicie. Przecież w obecnej sytuacji szanse na powstanie filmu są znikome. Jeśli natomiast chodzi o zmiany aktorów, to przełknąć bym mógł je tylko jeśli byłyby połączone ze zmianą bohatera (tak jak to było z Danielem i Jonasem). Jeśliby nagle tego samego bohatera miał grać inny aktor, to ja się z tym nie pogodzę. B) mam nadzieję, że czegos takiego nam nie zrobią.
  • 0

#35 Ksyrax

Ksyrax

Kapral

• Użytkownik
  • 236 postów
  • MiastoGniezno

Napisano 05.09.2003 - |07:10|

Ja już kiedyś mówiłem, że gdyby miał być film to najlepszym rozwiązaniem byłoby podsumowanie tej serii czyli obsada z SG1 i wprowadzenie nowej ekipy z Atlantis. Ale jeśli ma to być zrobione w ostatnich odcinkach tego serialu to może film nie będzie potrzebny.
  • 0

#36 Gość_Misiu_*

Gość_Misiu_*
  • Gość

Napisano 26.09.2003 - |15:12|

Russell Crow, śmieszne ta osoba nie pasuje wogóle. :D
  • 0

#37 krzysiekk20

krzysiekk20

Szeregowy

• Użytkownik
  • 74 postów
  • MiastoGłogów

Napisano 02.10.2003 - |06:52|

O czym wy tu ludzie mówicie. Przecież w obecnej sytuacji szanse na powstanie filmu są znikome. Jeśli natomiast chodzi o zmiany aktorów, to przełknąć bym mógł je tylko jeśli byłyby połączone ze zmianą bohatera (tak jak to było z Danielem i Jonasem). Jeśliby nagle tego samego bohatera miał grać inny aktor, to ja się z tym nie pogodzę. B)  mam nadzieję, że czegos takiego nam nie zrobią.

A jak zrobia ? i Jacka zagra Stallone :] a Samante zagra Pamela :] to wtedy bedzie serial ze hoho wartka akcja :D To by byla kicha maksymalna , dobrze ze ich nie stac na takich aktorow hehe :D
  • 0
Fear is the mind killer
Guha cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

"Nou ani anquietas"

#38 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 02.10.2003 - |18:41|

Nie prawda-jak mówią,aktor musi zagrać każdą rolę bezwzględu na fabułę,cechy charakteru.To jest jego zawód i wykonać ma to perfekcyjnie.Każdy w takim wypadku musiałby zagrać Jack'a czy Samantę.
  • 0

#39 jarmat

jarmat

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów
  • MiastoRadom

Napisano 04.10.2003 - |22:57|

Nie prawda-jak mówią,aktor musi zagrać każdą rolę bezwzględu na fabułę,cechy charakteru.To jest jego zawód i wykonać ma to perfekcyjnie.Każdy w takim wypadku musiałby zagrać Jack'a czy Samantę.

No coz, dlaczego zatem ani Sly ani Pam nie dostali Oscarow? Aktorzy dziela sie na lepszych i gorszych jak rowniez na pasujacych do roli albo nie. Chcialbym (nie jednak nie chcialbym) zobaczyc Arniego w roli Quasimodo. A moze Malgorzate Braunek w roli Kopciuszka.
  • 0

#40 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 05.10.2003 - |21:01|

No coz, dlaczego zatem ani Sly ani Pam nie dostali Oscarow? Aktorzy dziela sie na lepszych i gorszych jak rowniez na pasujacych do roli albo nie. Chcialbym (nie jednak nie chcialbym) zobaczyc Arniego w roli Quasimodo. A moze Malgorzate Braunek w roli Kopciuszka.

No niby masz trochę racji,ale tu już gra co innego.Pamela odniosła sukces w Playboy'u i zagrała w paru filmach.Inną sprawą jest nazwisko,niektórzy rzekomi "aktorzy" mieli znanych rodziców i załatwili im fach.Co do Arniego to już inna postura/....
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych