A w ten sposób...
Mimo wszystko ogólny wizerunek to Felger zapalony fan SG-1.
Czyta wszyskie raporty, przy SG-1 świruje, w rozmowach z kumplem stawia serial na piedestał. A w powyższych przykładach ja bym widział że tak powiem inne dno tego przesłania. Fani wiedzą o niedoaptrzeniach serialu - że SG-1 w niektórych momentach to ekipa klonów Rambo, tu i ówdzie w tle widać nie dopatrzenia scenografii... fantazje z Carter ;>
Odcinek 118 - S06E08 - The Other Guys
Rozpoczęty przez
kwiatek
, 20.07.2004 - |13:10|
22 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 21.05.2007 - |11:15|
Log65: Happy camper
Napisano 05.03.2009 - |20:08|
Najlepszy, najlepszy i jeszcze raz najlepszy!!!(zaraz po Window.... )
Na początku miałam wrażenie, że to będzie katastrofa ale potem było już tylko lepiej!!! Dowcipi i miny Jack'a pierwsza klasa Ta docinka Sam żeby Jonas sie śmiał bo po raz 1 go Goaul'dzi porwali to była rewelka xD Końcówka boska!!!! A już myślałam, że Sam naprawde go pocałowała xD Dawno się tak nie uśmiałam Chociaż tych 2 profesorków kompletnie się nie nadawało to humor to nadrobił Faktycznie niedopatrzenia są duże ale ważne, że mielismy miły przerwynik
8,5/10
Na początku miałam wrażenie, że to będzie katastrofa ale potem było już tylko lepiej!!! Dowcipi i miny Jack'a pierwsza klasa Ta docinka Sam żeby Jonas sie śmiał bo po raz 1 go Goaul'dzi porwali to była rewelka xD Końcówka boska!!!! A już myślałam, że Sam naprawde go pocałowała xD Dawno się tak nie uśmiałam Chociaż tych 2 profesorków kompletnie się nie nadawało to humor to nadrobił Faktycznie niedopatrzenia są duże ale ważne, że mielismy miły przerwynik
8,5/10
Napisano 05.03.2009 - |20:20|
Odcinek taki sobie Nie jest tragicznie jak w "Wormhole X-treme+, ale nie jest tez tak rewelacyjnie jak w "Window of Opportunity" . Pare smiesznych cen - jak ta z "zabezpieczonym" terenem Jesli to jednak nie był sen naukowców no to scenariusz w paru miejscach szwankuje i jest troche niedociagniec... Jesli jest to jednak sen no to w sumie wszystko w odcinku mozna potraktowac z przymruzeniem okna.
Jak na razie jednak brakuje w tym sezonie odcinka wybijajcego sie ponad przecietnosc , odkrywczego i porywajacego ( vide " Between two fires" w 5tym sezonie). Czekamy....
Jak na razie jednak brakuje w tym sezonie odcinka wybijajcego sie ponad przecietnosc , odkrywczego i porywajacego ( vide " Between two fires" w 5tym sezonie). Czekamy....
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych