1. Lost s4 - 16 pkt - kolejny świetny sezon, genialny finał spowodował, że pobił jak dla mnie 2 sezon Dexa
2. Dexter s2 - 15 pkt - wspaniała kontynuacja, minimalnie słabszy sezon od pierwszego, ale i tak geniusz
3. Jericho s2 - 14 pkt - bardzo dobry krótki sezon. Dobrze zamknął historię z możliwością ciekawej kontnuacji, dużo akcji, nie było tyle dłużyzn co w pierwszym
4. Reaper s1 - 13pkt - luźna komedia, idealna na nudnawe wieczorki, rozkręciła się z czasem.
5. Chuck s1 - 12 pkt - w sumie jak wyżej i tutaj też gł. bohaterem pracownik supermarketu

6. Californication s1 - 11pkt - ostrzejszy humor, w sumie taki lubię bardziej niż taki wygładzony jak w Chuck czy Reaper, ale niestety były nudniejsze momenty tutaj
7. House s4 - 10 pkt - bardzo miło się ogląda od czasu do czasu, serial nie traci na jakości.
8. Weeds s3 - 9 pkt - ten sezon moja ulubiona ostatnio komedia miała bardzo słaby. Tylko końcówka uratowała ten sezon. Dobrze, że w czwartym który się rozpoczął powraca wysoki poziom
9. South Park - 8 pkt - odcinki paśmie wiosennym miały mieszany strasznie poziom, a w jesiennym kapitalne Imaginationland
10.The Sarah Connor Chronicles s1 - 7 pkt - taki sobie serial, spodziewałem się czegoś lepszego
11. Prison Break s3 - 6 pkt - serial pikuje w dół niestety...
Szczerze powiem, że nie mam pojęcia jak wy to ludzie wszystko oglądacie. Mnie ledwie starcza czasu na te kilka. Może oddałbym głosy na większą liczbę seriali, ale oglądam tylko to co faktycznie lubię. Wiele seriali oglądam kilka odcinków i na tym kończę, bo wiem, że dalej bym już nie dał rady i szkoda byłoby mi czasu (4400, Heroes, Chirurdzy, a teraz kończę z Prison Break, chociaż powinienem zrobić to już pod koniec 2 sezonu)
Po edycji: Wątpie żebym jeszcze coś oglądał. Miałem zobaczyć jeszcze Life i Tudorów, ale nie chce mi się już

Umieściłem w liście South Park, bo myślę iż na to zasługuje.
Użytkownik Metalfish edytował ten post 04.08.2008 - |21:37|