Odcinek 036 - S02E14 - Touchstone
Napisano 14.09.2007 - |15:22|
Fakt, nie umierają (a jak już, to i tak później wracają do życia ). Za to mogą awansować na generała i pod pretekstem dowodzenia inną jednostką wyemigrować z serialu . Ale cóż, tak już bywa.
Napisano 09.02.2008 - |18:12|
Ciekawe też czemu nie zamontują w bazie działającego DHD, przyśpieszyłoby to wybieranie adresów
W systemie mają też na pewno książkę adresową, tak więc wstukają nazwę planety, ENTER i wio, adres sam się wybiera.A co do zamontowania DHD [...] nie pozwoliło by monitorować wybieranych adresów i odkrywać aktywacji drugich
Będąc przy DHD, w odcinku widzę jeden zasadniczy błąd, mianowicie jak na koniec odpalono te drugie zapakowane wrota, czy są one podłączone z DHD jakimś bezprzewodowym źródłem zasilania ???
Wydaje mi się że nie ma problemu nauczyć się strzelać, tym bardziej dla faceta. A podróżują już dobre dwa lata (tak wspomniano w Tok'ra) to chyba już trzeba by być naprawdę ułomnym żeby sobie nie radzić.Ta akcja z Danielem tez mnie wlasnie wkurza. W koncu to jakis badacz a na kazda misje dostaje broń [...] Jeszcze nie dawno nie potrafił strzelac z pistoletu a teraz biega z ladnym karabinem i radzi sobie ze szkolonymi ludźmi .
Napisano 28.02.2008 - |18:44|
Genesis
Napisano 25.05.2008 - |01:42|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych