chyba ktos nas wyprzedzil, na http://herosi.net.pl/ juz dwie pierwsze czesci przetlumaczone sie pokazaly. w takim wypadku to nie wiem czy jest sens...
Graphic Novel
Rozpoczęty przez
MorFeuS
, 26.05.2007 - |11:36|
25 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 09.06.2007 - |11:19|
Napisano 27.06.2007 - |00:37|
O kurcze! Dawno nie przychodzilem tutaj! Chcialbym powiedziec, ze pojawila sie nowa część komiksu pt: Betty. Jest to 39 czesc. Na poczatku myślałem, że to nowy bohater, ale gdy ujrzałem jej twarz domyśliłem się kim ona jest. I później utwierdziłem się w tym przekonaniu co ona zrobiła. Nie będe wam więcej zdradzał, zapraszam na strone NBC!!
Napisano 28.09.2007 - |12:50|
Witam. Ma ktoś może wersje GN zajmującą mniej niż ta z NBC? No bo sorry, ale dla 3min czytania nie bede sciągał ok 20MB komiksu :/ moje łącze na to nei pozwala... A więc może ktos pomóc?
Napisano 18.10.2007 - |07:10|
Powiem wam, że jestem zawiedziony nowymi odcinkami Graphic Novel... To tak jakby twórcy nie mieli już pomysłu na nowe historie, ostatnie kilka odcinków uzupełniało fabułe w filmie, a w tym nic ciekawego... a ostatni odcinek, mimo że śmieszny, też był głupkowaty... PLEASE, pokażcie coś nowego, niech pokaża historie jakiegoś Herosa czy coś... disappointed :/
Napisano 22.10.2007 - |18:42|
Mi się nie podoba, że kiedyś można było oglądać bez czytania komiksów a teraz nagle okazało się że dla lepszego zrozumienia wypadałoby przeczytać. Ale w końcu komiksy sprawiają że jest w każdy poniedziałek nie tylko jeden odcinek do obejrzenia ale jeszcze minutka komiksu, wiec nie będę więcej narzekał.
Napisano 06.01.2008 - |10:56|
Witam ponownie Bo dłuższej przerwie wkońcu tutaj zajrzałem.
Widzieliście może ostatni odcinek Graphic Novel? Jeżeli nie to szybko oglądac bo bardzo fajny Ostatni odcinek Graphic novel, 66., opowiada o Takezo Kensei i jego żonach. Ale czy napewno Kensei? Sam napisał, że miał wiele imion i wymienił również jedne: SANDERS. Czyżby to był przypadek i nie jest w żaden sposób związany krwią z Nikki? Odczywiście mnóstwo osób nosi takie nazwisko, ale to jest Heroes, tutaj albo każdy szczegół jest do siebie jakoś połaczony, albo sami scenarzysci chca, abyśmy tak myśleli. No i pozatym Adam Monroe, a może Richard Sanders, miał dwójke dzieci, więc kto wie, może Adam jest pra pra pra pra.... pra dziadkiem Nikki
Widzieliście może ostatni odcinek Graphic Novel? Jeżeli nie to szybko oglądac bo bardzo fajny Ostatni odcinek Graphic novel, 66., opowiada o Takezo Kensei i jego żonach. Ale czy napewno Kensei? Sam napisał, że miał wiele imion i wymienił również jedne: SANDERS. Czyżby to był przypadek i nie jest w żaden sposób związany krwią z Nikki? Odczywiście mnóstwo osób nosi takie nazwisko, ale to jest Heroes, tutaj albo każdy szczegół jest do siebie jakoś połaczony, albo sami scenarzysci chca, abyśmy tak myśleli. No i pozatym Adam Monroe, a może Richard Sanders, miał dwójke dzieci, więc kto wie, może Adam jest pra pra pra pra.... pra dziadkiem Nikki
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych