Skocz do zawartości

Zdjęcie

Graphic Novel

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
25 odpowiedzi w tym temacie

#21 blaine

blaine

Szeregowy

• Użytkownik
  • 48 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 09.06.2007 - |11:19|

chyba ktos nas wyprzedzil, na http://herosi.net.pl/ juz dwie pierwsze czesci przetlumaczone sie pokazaly. w takim wypadku to nie wiem czy jest sens...
  • 0

#22 MorFeuS

MorFeuS

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 253 postów
  • MiastoLondyn

Napisano 27.06.2007 - |00:37|

O kurcze! Dawno nie przychodzilem tutaj! Chcialbym powiedziec, ze pojawila sie nowa część komiksu pt: Betty. Jest to 39 czesc. Na poczatku myślałem, że to nowy bohater, ale gdy ujrzałem jej twarz domyśliłem się kim ona jest. I później utwierdziłem się w tym przekonaniu co ona zrobiła. Nie będe wam więcej zdradzał, zapraszam na strone NBC!!
  • 0

#23 Gidi

Gidi

Szeregowy

• Użytkownik
  • 74 postów

Napisano 28.09.2007 - |12:50|

Witam. Ma ktoś może wersje GN zajmującą mniej niż ta z NBC? No bo sorry, ale dla 3min czytania nie bede sciągał ok 20MB komiksu :/ moje łącze na to nei pozwala... A więc może ktos pomóc?
  • 0

#24 MorFeuS

MorFeuS

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 253 postów
  • MiastoLondyn

Napisano 18.10.2007 - |07:10|

Powiem wam, że jestem zawiedziony nowymi odcinkami Graphic Novel... To tak jakby twórcy nie mieli już pomysłu na nowe historie, ostatnie kilka odcinków uzupełniało fabułe w filmie, a w tym nic ciekawego... a ostatni odcinek, mimo że śmieszny, też był głupkowaty... PLEASE, pokażcie coś nowego, niech pokaża historie jakiegoś Herosa czy coś... disappointed :/
  • 0

#25 Coll

Coll

Szeregowy

• Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 22.10.2007 - |18:42|

Mi się nie podoba, że kiedyś można było oglądać bez czytania komiksów a teraz nagle okazało się że dla lepszego zrozumienia wypadałoby przeczytać. Ale w końcu komiksy sprawiają że jest w każdy poniedziałek nie tylko jeden odcinek do obejrzenia ale jeszcze minutka komiksu, wiec nie będę więcej narzekał.
  • 0

#26 MorFeuS

MorFeuS

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 253 postów
  • MiastoLondyn

Napisano 06.01.2008 - |10:56|

Witam ponownie :D Bo dłuższej przerwie wkońcu tutaj zajrzałem.

Widzieliście może ostatni odcinek Graphic Novel? Jeżeli nie to szybko oglądac bo bardzo fajny :D Ostatni odcinek Graphic novel, 66., opowiada o Takezo Kensei i jego żonach. Ale czy napewno Kensei?:) Sam napisał, że miał wiele imion i wymienił również jedne: SANDERS. Czyżby to był przypadek i nie jest w żaden sposób związany krwią z Nikki? Odczywiście mnóstwo osób nosi takie nazwisko, ale to jest Heroes, tutaj albo każdy szczegół jest do siebie jakoś połaczony, albo sami scenarzysci chca, abyśmy tak myśleli. No i pozatym Adam Monroe, a może Richard Sanders, miał dwójke dzieci, więc kto wie, może Adam jest pra pra pra pra.... pra dziadkiem Nikki :D
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych