Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 022 - S01E22 Landslide

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
36 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Oceniamy odcinek: (41 użytkowników oddało głos)

Oceniamy odcinek:

1. 10 (9 głosów [23.68%])

Procent z głosów: 23.68%

2. 9.5 (6 głosów [15.79%])

Procent z głosów: 15.79%

3. 9 (12 głosów [31.58%])

Procent z głosów: 31.58%

4. 8.5 (3 głosów [7.89%])

Procent z głosów: 7.89%

5. 8 (6 głosów [15.79%])

Procent z głosów: 15.79%

6. 7.5 (1 głosów [2.63%])

Procent z głosów: 2.63%

7. 7 (1 głosów [2.63%])

Procent z głosów: 2.63%

8. 6.5 (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

9. 6 (0 głosów [0.00%])

10. 5.5 (0 głosów [0.00%])

11. 5 (0 głosów [0.00%])

12. 4.5 (0 głosów [0.00%])

13. 4 (0 głosów [0.00%])

14. 3.5 (0 głosów [0.00%])

15. 3 (0 głosów [0.00%])

16. 2.5 (0 głosów [0.00%])

17. 2 (0 głosów [0.00%])

18. 1.5 (0 głosów [0.00%])

19. 1 (0 głosów [0.00%])

20. 0.5 (0 głosów [0.00%])

21. 0 (0 głosów [0.00%])

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#21 pancor

pancor

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 518 postów
  • MiastoMielec/Warszawa

Napisano 17.05.2007 - |07:47|

» Click to show Spoiler - click again to hide... «

to byłby dopiero amerykański kicz... naprawdę trudno byłoby taki badziewny motyw wymyślić :/

dla mnie zaskoczeniem byłoby gdyby bomba nie wybuchla, a przynajmniej nie w tym sezonie - wlasnie dlatego, że przez cały sezon o tym gadają przydałoby się, żeby scenarzyści wprowadzili coś co zaskoczy widza, jakiś element zaskoczenia - to w końcu ma być finał, w finale nie moze byc wszystkiego czego sie ludzie spodziewają :/ dlatego ten odcinek, Landslide był dla mnie kiepski (prócz śmierci Ted'a, bo polubilem goscia, a jednak nie udało mu się uciec Sylarowi, i śmierci Lindermana, ktorej sie nie spodziewałem) - od poczatku odcinka mialo sie swiadomosc jak potacza sie wszystkie watki w nim zawarte - HRG dotrze do walker system, Jessica z DL do lindermana, Micah oszuka system i Nathan wygra, Sylar zje Ted'a (bo musi mieć z czego zrobić swoje bum :/ a miałem nadzieje, ze Ted ocaleje ;[ ), Hiro naprawi swój miecz...
  • 0
You are what you believe yourself to be

#22 MorFeuS

MorFeuS

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 253 postów
  • MiastoLondyn

Napisano 17.05.2007 - |10:35|

la mnie zaskoczeniem byłoby gdyby bomba nie wybuchla, a przynajmniej nie w tym sezonie - wlasnie dlatego, że przez cały sezon o tym gadają przydałoby się, żeby scenarzyści wprowadzili coś co zaskoczy widza, jakiś element zaskoczenia - to w końcu ma być finał, w finale nie moze byc wszystkiego czego sie ludzie spodziewają

Bomba wybuchnie w 100%. Tak jak pisałem wczesniej - przyszłosci się nie da zmienić. Każdy obraz Isaaca się sprawdził. Więc bomba wybuchnie. Nie ma najmniejszych wątpliwości. A jeżeli jednak nie wybuchnie, to będzie to do czterech liter. Dla mnie własnie amerykańskim kiczem byłby nie wybuch bomby. Skoro każdy obraz Isaaca się sprawdza, to dlaczego bomba ma nie wybuchnąc? A ratunek z przyszłosci, a raczej jego próba, byłaby lepszym zaskoczeniem aniżeli nie wybuch bomby ;) Pozatym watek bomby ma się zakończyć w tym sezonie, więc bomba na 100% wybuchnie.

Użytkownik MorFeuS edytował ten post 17.05.2007 - |10:36|

• 0

#23 pancor

pancor

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 518 postów
  • MiastoMielec/Warszawa

Napisano 17.05.2007 - |10:49|

Pozatym watek bomby ma się zakończyć w tym sezonie, więc bomba na 100% wybuchnie.

moze sie tez skonczyc tak ze nie wybuchnie... ;)
a co powiesz o obrazie Petra gdzie Ted jest w ogniu, skoro Ted już nie żyje?
  • 0

#24 psjodko

psjodko

TIME LORD

• Moderator
  • 2 337 postów
  • MiastoLeżajsk

Napisano 17.05.2007 - |12:08|

Bomba wybuchnie w 100%. Tak jak pisałem wczesniej - przyszłosci się nie da zmienić. Każdy obraz Isaaca się sprawdził.

No toś dowalił nieźle :)
Każdy powiadasz?
Również ten z zamordowaną Claire?
Albo z uciekająca Claire na stopniach amfiteatru?
Albo Hiro walczący z Dinozaurem ?

Użytkownik psjodko edytował ten post 17.05.2007 - |12:10|

::. GRUPA TARDIS .::

#25 MorFeuS

MorFeuS

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 253 postów
  • MiastoLondyn

Napisano 17.05.2007 - |13:05|

No toś dowalił nieźle smile.gif
Każdy powiadasz?
Również ten z zamordowaną Claire?
Albo z uciekająca Claire na stopniach amfiteatru?
Albo Hiro walczący z Dinozaurem ?

hahaha ile ty odcinków ominałes:D?
1. Czy to była Claire? Nie, to był CHEERLEADERKA i to była przyjaciólka Claire.
2. Claire uciekała na stopniach, a cien za nią to nie był Sylara, tylko cien Petera ;)
3. Ten obrazk pokazał tylko jak Hiro celuje mieczem w dinozaura, a nie walke z nim. I to się stało w tym muzeum ;) Hiro ustał naprzeciw sztucznemu dinozaurowi
Jeszcze jakieś pytania?

a co powiesz o obrazie Petra gdzie Ted jest w ogniu, skoro Ted już nie żyje?

Proste - Ted był w NY a te ognie miały tylko symbolizować, że NY będzie w ogniu. Zobacz sobie obraz Micah -> trzyma się szyby i sa ognie w okół. A w odcinku 22 trzyma się szybko ale ogni nie ma. Poprostu ognie na obrazkach Petera symbolizowały, że zbliza się apokalipsa ;)
Jeszcze jakies pytania?
Jeżeli nie jestescie pewni, to podam wam w których odcinkach to wszystko się znajduje i czasy. Ablo zrobię wam screeny ;)

Użytkownik MorFeuS edytował ten post 17.05.2007 - |13:14|

• 0

#26 psjodko

psjodko

TIME LORD

• Moderator
  • 2 337 postów
  • MiastoLeżajsk

Napisano 17.05.2007 - |13:27|

hahaha ile ty odcinków ominałes:D?

przykro mi - ale oglądnij sobie jeszcze raz te odcinki i nie plec głupot :)

1. Czy to była Claire? Nie, to był CHEERLEADERKA i to była przyjaciólka Claire.

Udowodnisz mi to że Mendez narysował przyjacółkę Claire a nie samą Claire ?
Jestem ciekaw w jaki sposób? :huh:
Poza tym:
Sylar nie "dorżnął" przyjaciółki Claire. Nie "pozarł" jej mózgu.
Zaczął ja jedynie "nacinac" gdy zauwazył Claire.
Więc Mendez nie mógł narysowac obrazu z otwarta czaszką (nawet jeżeli chodziło o przyjaciółkę).

2. Claire uciekała na stopniach, a cien za nią to nie był Sylara, tylko cien Petera ;)

Peter RAZEM z Claire "siedzieli" na stopniach amfiteatru. gdy ukazał się cień Sylara.
Natomiast Mendez narysował jedynie Claire.

3. Ten obrazk pokazał tylko jak Hiro celuje mieczem w dinozaura, a nie walke z nim.

A masz jakiś dowód na to co przestawiał ten obraz?

I to się stało w tym muzeum ;) Hiro ustał naprzeciw sztucznemu dinozaurowi.

to muszę sprawdzić - kompletnie tego nie pamietam aby Hiro stał z wyciągnietym mieczem przed figura dinozaura.
Ale przecież tam (w muzeum) nie było miecza - była tylko replika rękojeści. Więc nie mogło byc takiej sceny. ;)
I zresztą to po raz pierwszy Hiro wyciągnął miecz już poza muzeum i dopiero wtedy zauważył, że to replika z napisem Lindermann. :)

Użytkownik psjodko edytował ten post 17.05.2007 - |13:29|

#27 pancor

pancor

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 518 postów
  • MiastoMielec/Warszawa

Napisano 17.05.2007 - |13:52|

Proste - Ted był w NY a te ognie miały tylko symbolizować, że NY będzie w ogniu. Zobacz sobie obraz Micah -> trzyma się szyby i sa ognie w okół. A w odcinku 22 trzyma się szybko ale ogni nie ma. Poprostu ognie na obrazkach Petera symbolizowały, że zbliza się apokalipsa ;)
Jeszcze jakies pytania?
Jeżeli nie jestescie pewni, to podam wam w których odcinkach to wszystko się znajduje i czasy. Ablo zrobię wam screeny ;)

lol, to nie wiersze zeby takie interpretacje tutaj walić...
Isaac malował przyszłość, nie symboliczne sceny, gdyby malowal symbolicznie to zamiast Petera moglby byc Jezus a zamiast Sylar'a Szatan... :/
podpisuje sie pod wypowiedzia psjodko - te obrazy ktore wymienil sie nie sprawdzily i Morfeus niestety nie amsz racji
co do bomby to jednak prawdopodobnie wybuchnie, bo Sylar przeciez krwia matki znow narysowal wybuch, a byl u niej 2 dni przed?

w jednym sie zgodze, jak na razie przyszlosci nie zmienili, zmienil sie troche tor przeszlosci jednak prowadzil do tych samych wydarzen
  • 0

#28 Erato

Erato

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 17.05.2007 - |14:15|

nie zastanawiało was co Sylar robi z tymi mózgami... ciut nie "Milczenie owiec"
w każdym razie - cokolwiek by to nie było - to jest niesmaczne.
  • 0

#29 Halavar

Halavar

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 637 postów
  • MiastoŚląsk

Napisano 17.05.2007 - |15:44|

No tak, Micah jest bardzo mądrym dzieckiem i sobie wykrada pieniądze z automatu, by jego ojciej miał lzęj. Człowieku, gdyby ktoś mi dał propozycje w wieku 10 lat, że da mi sporo kasy i moja rodzinka zyła by happily ever after to zgodził bym się oszukać głosowanie. Ja to własnie uważam za plus, że Micah bardzo łatwo się zgodził ;) Widocznie mało jeszcze wiesz :P

Czyli ty uważasz, ze Micah jest materialistą i zrobił to dla kasy?? :blink: I ty mi zarzucasz, że ja "mało wiem"?
Przecież ewidentnie w poprzednich, jak i w tym odcinku widać, ze Micah kocha rodziców, nie chciał iść do Lindermana, ale zgodził się na to tylko dlatego, że go matka bardzo ładnie poprosiła. On przekonany o tym, że zrobi coś dobrego dla mamy, a także dla taty, zgodził się pomagać Lindermanowi. Tylko że po tym, jak zauważył, że Candice i Linderman nim manipulują, oszukują, nie pozwalają wyjść z pokoju itd myślałem, że młody Micah się postawi. W dodatku w momencie jak mu rozkazali, aby "pogadał sobie z maszynami" i dał wygrać Petrelliemu w nieuczciwy sposób, liczyłem, że się zbuntuje. Mógł np. zasymulować, że ta zdolność szybko go męczy, albo że nie jest w stanie tego zrobić z jakiegoś tam powodu. A zrobił to co zrobił chyba jedynie dlatego, iż bał się o rodziców, że Linderman zrobi im krzywdę. Wcześniej bowiem oboje rodzice mieli z nim kontakt, i dobrze na tym nie wyszli. Ciągłe ucieczki, notoryczny brak kontaktu z rodzicami, wiezi rodzinne się kurczą, kłopoty z prawem itd. Wszystko to zaburzyło spokój w rodzinnym domu, a Micah chciał powrotu do normalności. Bał się chyba, że jeśłi nie zrobi tego co mu karzą, to coś złego spotka rodziców. Wydaje mi się, że tak by to było. Ale absolutnie nie wierzę, aby zrobił to dla pieniędzy, tak jak ty to sugerujesz.

I LOLED. Niektóre osoby maja problemy z nadinterpretacja. Napisałem co ja o tym myślę i kropka. Twoje zbędne komentarze tylko psują nastrój przed ostatnim odcinkiem ;)

Twoja wcześniejza wypowiedz sugerowała jedynie, że samemu sobie niezmiernie zawężyłeś spektrum rozwiązań, czyli stwierdziłeś, że może być tylko albo tak (jedna opcja), albo tak (druga opcja). I to mnie zdziwiło, że deklaratywnie widzisz tylko dwie opcje na temat wyglądu Candice. A wrzucanie do tego gadopodobnego wygladu Mystic dodałao jeszcze szczypry zbyt dużej fantazji nawet jak na ten serial i realia w jakich jest osadzony. Jak na razie nic nie wskazuje, aby którykolwiek z hirosów nie miał wygladu człowieka. Przykładowo dałem tylko kilka rozwiązań, dotyczących wygladu Candice, i nie zamknąłem żadnej z opcji. Natomiast w twoim poście dało się zauważyć, że wiesz o wiele wiecej niż reszta z nas.
Niemiałem zamiaru cię urazić, i na pewno nie chciałem psuć jak to ująłeś "nastroju przed ostatnim odcinkiem" :)

Użytkownik Halavar edytował ten post 17.05.2007 - |15:49|

• 0
All Lies Lead To The Truth

W oczekiwaniu na BSG "Caprica"

#30 MorFeuS

MorFeuS

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 253 postów
  • MiastoLondyn

Napisano 17.05.2007 - |20:26|

No to odnowa :D

Sylar nie "dorżnął" przyjaciółki Claire. Nie "pozarł" jej mózgu.
Zaczął ja jedynie "nacinac" gdy zauwazył Claire.
Więc Mendez nie mógł narysowac obrazu z otwarta czaszką (nawet jeżeli chodziło o przyjaciółkę).

Nie, nie udowodnię Tobie, że Sylar pożarł mózg przyjaciółki Claire, ale tak samo jak ty nie udowodnisz, że nie pożarł. Więc Twoje zdanie tez nawala na całej lini ;) Pozatym skąd wiesz, że nie otworzył czaszki? Może przejechał po czasce, ale czaska została na głowie, a jak upadła to czaska spadła z głowy. Pozatym zobacz ile krwi się lało i jak długo Sylar trzymał ją. Przeważnie jego ofiary gineły po chwili, tak jak ta kelnerka -> ciach i po czasce. Wiec po co sylar miałby się bawić?

Peter RAZEM z Claire "siedzieli" na stopniach amfiteatru. gdy ukazał się cień Sylara.
Natomiast Mendez narysował jedynie Claire.

No ok, ok, już Tobie daje screeny (myślałem, że się bez tego obejdzie -> nie lubie screenów!)
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Oczywiście obrazk Isaaca wygląda inaczej, ale jak wszystkie jego obrazu, np. ten:
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Idziemy dalej (btw. kocham pisać długie posty ;]). Tym razem Hiro i Dinozaur ;)
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Obrazy Isaaca nie sa jak zdjęcia, wyglądaja inaczej bo to styl KOMIKSOWY.

lol, to nie wiersze zeby takie interpretacje tutaj walić...
Isaac malował przyszłość, nie symboliczne sceny, gdyby malowal symbolicznie to zamiast Petera moglby byc Jezus a zamiast Sylar'a Szatan... kwasny.gif

Tutaj można się tylko domyślac. Powiedz mi np. dlaczego Isaaca namalował w pierwszych odcinakch 'single helix' kilkanascię razy?
Dołączona grafika
Udzielam się na wielu forach i naprawde DUUUZOOO ludzi uważa, że te symbole oznaczaja Heroesów, a raczej mutantów. Więc dlaczego obraz Micah niemógłby być 'symbolem'?
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Czyli ty uważasz, ze Micah jest materialistą i zrobił to dla kasy??

Znowu? Słuchaj, Micah skradł kase z bankomatów (odcinek 13 i od 39 minuty;)). I wiesz co to znaczy: and they live happily ever after? Pewnie nie, skoro masz wątpliwości: I zyli długo i szczęscliwe (polska wersja). Micah zrobił to dla rodziców, aby oni sobie żyli długo i szcześlwie. Materialista to osoba, która sie nie troszczy o innych i tak Micah niby sie nie troszczy o miliony osób, które zagłosowały przeciwko Petrelli, ale co z tego? Ona ma ich w [beeep]e, jak każdy dzieciak, który chce miec komputer, rower itd. Dlatego mówie, że ty nie wiesz o zachowaniu 10 latka (może przespałem swój okres dziewcinstwa, ablo go w ogole nie miałes?)

Twoja wcześniejza wypowiedz sugerowała jedynie, że samemu sobie niezmiernie zawężyłeś spektrum rozwiązań, czyli stwierdziłeś, że może być tylko albo tak (jedna opcja), albo tak (druga opcja). I to mnie zdziwiło, że deklaratywnie widzisz tylko dwie opcje na temat wyglądu Candice. A wrzucanie do tego gadopodobnego wygladu Mystic dodałao jeszcze szczypry zbyt dużej fantazji nawet jak na ten serial i realia w jakich jest osadzony. Jak na razie nic nie wskazuje, aby którykolwiek z hirosów nie miał wygladu człowieka. Przykładowo dałem tylko kilka rozwiązań, dotyczących wygladu Candice, i nie zamknąłem żadnej z opcji. Natomiast w twoim poście dało się zauważyć, że wiesz o wiele wiecej niż reszta z nas.

ZNOWU?!
Moj tekst: 'Mi się coż zdaje, że Candice wygląda jak Mystic jezor.gif Tzn. coś w tym stylu, ale nie możemy tego jeszcze powiedzieć, bo tak naprawdę nie widzieliśmy jeszcze żadnej osoby, która wyglądała by nieco inaczej, niż człowiek.'. A więc napisałem, że to nie musi się okazac prawda. A co do tych wyborów: źle sie wyraziłęm. Chodziło mi o to, że Candice wyglada jak 'mystic' ale w przenosni, że może ona wyglada jakos brzydko, że kazdy się nasmiewał, tak jak z mystic. A drugi wybór był na temat czarnych ludzi, którzy nie byli tolerowani. Zauważ, że grubi ludzie w ameryce to normalka, tak jak i kiedyś. OCzywiscie mogli by się z niej wyśmiewać, ale to nie jest az takie straszne.

Wiele osób się ze mna kłóciło odnośnie fabuł serialu, co i jak i gdzie, i zawsze ja miałem racje ;) Może tym razem się myle to będziecie mogli mnie zbesztać ;) Co nie nastapi oczywiscie ;)

Użytkownik MorFeuS edytował ten post 17.05.2007 - |20:29|

• 0

#31 Jinn

Jinn

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 319 postów

Napisano 17.05.2007 - |21:58|

Odcinek oglądało mi się baaardzo przyjemnie chociaż zaskoczyło jak wielu postaci pozbyli się scenarzyści (i tak wiem że 2 sezon będzie o czym innym).
Też mi się wydaje że bomba wybuchnie. Rzeczywiście to co narysował Issack sprawdzało się więc może i to również. A może Micah zginie w czasie tego wybuchu? Jest z Candice (Brzydula :) w budynku, dojdzie jeszcze mamusia więc zrobi się mało sympatycznie. Pytanie czy zdążą uciec.
Co do mózgów to chyba Sylar je tylko oglądał żeby zobaczyć jak pracują a nie zjadał na śniadanie :D

Użytkownik Jinn edytował ten post 17.05.2007 - |21:59|

• 0

#32 MorFeuS

MorFeuS

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 253 postów
  • MiastoLondyn

Napisano 17.05.2007 - |22:26|

Co do mózgów to chyba Sylar je tylko oglądał żeby zobaczyć jak pracują a nie zjadał na śniadanie biggrin.gif

lol. Szczerze? Nie pomyslałem o tym :D Albo nie usłyszałem, a raczej przeczytalem ;DD
  • 0

#33 Regis

Regis

Szeregowy

• Email
  • 18 postów

Napisano 20.05.2007 - |19:18|

A co z komiksami Isaaca? Jest w nich jasno powiedziane, że Hiro zabije Sylara. Więc tak:
1. Jeżeli komiksy się sprawdzą - bomba najprawdopodobniej nie wybuchnie, nie sprawdzą się wizje wielkiego boom.
2. Jeżeli się nie sprawdzą - bomba pewnie wybuchnie, sprawdzą się obrazy wróżące zagładę.

Więc któraś wizja Isaaca musi sie nie sprawdzić.

Teoria kolegi Morfeusa traci na wiarygodności...

Użytkownik Regis edytował ten post 20.05.2007 - |19:30|

• 0

#34 MorFeuS

MorFeuS

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 253 postów
  • MiastoLondyn

Napisano 20.05.2007 - |20:23|

A co z komiksami Isaaca? Jest w nich jasno powiedziane, że Hiro zabije Sylara. Więc tak:
1. Jeżeli komiksy się sprawdzą - bomba najprawdopodobniej nie wybuchnie, nie sprawdzą się wizje wielkiego boom.
2. Jeżeli się nie sprawdzą - bomba pewnie wybuchnie, sprawdzą się obrazy wróżące zagładę.

Więc któraś wizja Isaaca musi sie nie sprawdzić.

Teoria kolegi Morfeusa traci na wiarygodności...

;)
Moja kwestia: ZNOWU?!
Odcinki: 1 do 4. Przyszłość namalowana przez Isaaca jest nam znana - wybuch Nowego Yorku. I ten wybuch spowodował Sylar (Graphic Novel - String Theory). W odcinku 4 Hiro cofa się do przeszłosci i przekazuje Peterowi, aby ratował Claire. Przyszłosć się automatycznie zmienia, ale nie tak jak to chciał zrobić Hiro. Bomba nadal wybuchła itd. itd. Historie znacie. Mówisz coś o komiksach. Ok. Ale co z obrazami Isaaca? Obraz na podłodze namalował przed przyjsciem Future Hiro wiec mogliśmy wywnioskować, że wraz z przyjsciem FHiro bomba nie wybuchnie. Ale wtedy Isaac namalował człowieka, który wybucha. Pozniej widzimy w odcinku Five Years Gone, że bomba jednak wybuchła. A wiec do odcinka 20 wiemy, że bomba wybucha.

Teraz się odniose do Twoich teorii:
1. Mówisz, że jak komiks się sprawdzi to bomba nie wybuchnie bo Sylar zginie? Ale czy komiks pokazuje, jak Sylar ginie? Widzimy tylko jak Hiro mieczem uderza Sylara i to się stanie: to się równiez stało w przeszłosci Future Hiro, ale Sylar miał moc Claire, wiec przezyl. A teraz tej mocy nie ma, więc zginie od miecza (znowu: Graphic Novel - String Theory). Tak, to by świadczyło o tym, że bomba nie wybuchnie bo Sylar ginie od miecza ^^ To dlaczego w odcinku 20 miasto jest zdewastowane :>? Odpwiedz sobie na to.
2. Komiks się nie sprawdzi i NY wybuchnie. O tym, czy rysunki Isaaca lub choćby Petera pokazują prawde przeczytasz w moim ostatnim poście.

Również mówisz, ze moja teoria traci na wiarygodności, tak jak wieszkosc osób tutaj. Tylko problem w tym, że ja ukazałem moje TWARDE dowody na moja teorie. A wy? Wy nic nie dowiedliście, mówicie tylko o waszych przypuszczeniach, która sa nic warte bez dowodów.

Użytkownik MorFeuS edytował ten post 20.05.2007 - |20:26|

• 0

#35 quisatz

quisatz

Kapral

• Użytkownik
  • 245 postów
  • MiastoPiotrkow

Napisano 21.05.2007 - |00:42|

Mysle ze bomba nie wybuchnie poniewaz juz pokasowali zbyt wielu bohaterow a to nie jest serial o tym jak wszyscy po kolei gina a bomba i tak wybucha.

W drugim sezonie pozostali przy zyciu bohaterowie zrobia jakas koalicje i beda wlaczyc przeciw zlym bohaterom tajnym korporacja i dalej scigac Saylera + efekty specjalne + troche tynku i serial sie bedzie krecil przez 2 sezon z niezlym wynikiem. A 3 sezon bedziemy ogladac dla efektow i z przywyczajenia.

To pomysl na jeden sezon jak prison Break owszem mozna krecic wiecej sezonow ale juz tylko z gorszym skotkiem bo wyzyny juz zostaly osiagniete.

Użytkownik quisatz edytował ten post 21.05.2007 - |00:47|

• 0

A kiedy podniosł sie z kaluzy krwi jego serce ogarnol gniew.

#36 psjodko

psjodko

TIME LORD

• Moderator
  • 2 337 postów
  • MiastoLeżajsk

Napisano 21.05.2007 - |12:46|

Mysle ze bomba nie wybuchnie poniewaz juz pokasowali zbyt wielu bohaterow a to nie jest serial o tym jak wszyscy po kolei gina a bomba i tak wybucha.

W drugim sezonie pozostali przy zyciu bohaterowie zrobia jakas koalicje i beda wlaczyc przeciw zlym bohaterom tajnym korporacja i dalej scigac Saylera + efekty specjalne + troche tynku i serial sie bedzie krecil przez 2 sezon z niezlym wynikiem. A 3 sezon bedziemy ogladac dla efektow i z przywyczajenia.

To pomysl na jeden sezon jak prison Break owszem mozna krecic wiecej sezonow ale juz tylko z gorszym skotkiem bo wyzyny juz zostaly osiagniete.

Mylisz sie :)
Ten serial jest/będzie inny od każdego do tej pory wyświetlanego:

http://news.hatak.pl...m=single&id=475

Należy podejrzewać, ze ten wątek (Nowego Yorku) zostanie definitywnie zakończony.

#37 quisatz

quisatz

Kapral

• Użytkownik
  • 245 postów
  • MiastoPiotrkow

Napisano 27.05.2007 - |20:47|

Mylisz sie :)
Ten serial jest/będzie inny od każdego do tej pory wyświetlanego:

http://news.hatak.pl...m=single&id=475

Należy podejrzewać, ze ten wątek (Nowego Yorku) zostanie definitywnie zakończony.

Po obejzeniu ost odcinka jakos

» Click to show Spoiler - click again to hide... «

Nie wiem jaka Ty widzisz taka wielka innosc w tym serialu z koro tak wiele osob juz przepowiada co bedzie sie dzialo w sezonie drugiem. To juz BSG byla znaczniej trudna do przewidzenia pomiedzy seoznoanami czasem pomiedzy odcinkami i nikt nie twierdzil ze to serial inny niz wszyskie.

Zupelnie nie rozumiem Twojej innej inszosci ^^

To jest kolejny komiksowy serial tyle ze zaopatrzony w pozonnego narratora ktory robi z tego serialu bardziej gornolotny.

Użytkownik quisatz edytował ten post 27.05.2007 - |20:49|

• 0

A kiedy podniosł sie z kaluzy krwi jego serce ogarnol gniew.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych