No to odnowa
Sylar nie "dorżnął" przyjaciółki Claire. Nie "pozarł" jej mózgu.
Zaczął ja jedynie "nacinac" gdy zauwazył Claire.
Więc Mendez nie mógł narysowac obrazu z otwarta czaszką (nawet jeżeli chodziło o przyjaciółkę).
Nie, nie udowodnię Tobie, że Sylar pożarł mózg przyjaciółki Claire, ale tak samo jak ty nie udowodnisz, że nie pożarł. Więc Twoje zdanie tez nawala na całej lini
Pozatym skąd wiesz, że nie otworzył czaszki? Może przejechał po czasce, ale czaska została na głowie, a jak upadła to czaska spadła z głowy. Pozatym zobacz ile krwi się lało i jak długo Sylar trzymał ją. Przeważnie jego ofiary gineły po chwili, tak jak ta kelnerka -> ciach i po czasce. Wiec po co sylar miałby się bawić?
Peter RAZEM z Claire "siedzieli" na stopniach amfiteatru. gdy ukazał się cień Sylara.
Natomiast Mendez narysował jedynie Claire.
No ok, ok, już Tobie daje screeny (myślałem, że się bez tego obejdzie -> nie lubie screenów!)
Oczywiście obrazk Isaaca wygląda inaczej, ale jak wszystkie jego obrazu, np. ten:
Idziemy dalej (btw. kocham pisać długie posty ;]). Tym razem Hiro i Dinozaur
Obrazy Isaaca nie sa jak zdjęcia, wyglądaja inaczej bo to styl KOMIKSOWY.
lol, to nie wiersze zeby takie interpretacje tutaj walić...
Isaac malował przyszłość, nie symboliczne sceny, gdyby malowal symbolicznie to zamiast Petera moglby byc Jezus a zamiast Sylar'a Szatan... kwasny.gif
Tutaj można się tylko domyślac. Powiedz mi np. dlaczego Isaaca namalował w pierwszych odcinakch 'single helix' kilkanascię razy?
Udzielam się na wielu forach i naprawde DUUUZOOO ludzi uważa, że te symbole oznaczaja Heroesów, a raczej mutantów. Więc dlaczego obraz Micah niemógłby być 'symbolem'?
Czyli ty uważasz, ze Micah jest materialistą i zrobił to dla kasy??
Znowu? Słuchaj, Micah skradł kase z bankomatów (odcinek 13 i od 39 minuty;)). I wiesz co to znaczy: and they live happily ever after? Pewnie nie, skoro masz wątpliwości: I zyli długo i szczęscliwe (polska wersja). Micah zrobił to dla rodziców, aby oni sobie żyli długo i szcześlwie. Materialista to osoba, która sie nie troszczy o innych i tak Micah niby sie nie troszczy o miliony osób, które zagłosowały przeciwko Petrelli, ale co z tego? Ona ma ich w [beeep]e, jak każdy dzieciak, który chce miec komputer, rower itd. Dlatego mówie, że ty nie wiesz o zachowaniu 10 latka (może przespałem swój okres dziewcinstwa, ablo go w ogole nie miałes?)
Twoja wcześniejza wypowiedz sugerowała jedynie, że samemu sobie niezmiernie zawężyłeś spektrum rozwiązań, czyli stwierdziłeś, że może być tylko albo tak (jedna opcja), albo tak (druga opcja). I to mnie zdziwiło, że deklaratywnie widzisz tylko dwie opcje na temat wyglądu Candice. A wrzucanie do tego gadopodobnego wygladu Mystic dodałao jeszcze szczypry zbyt dużej fantazji nawet jak na ten serial i realia w jakich jest osadzony. Jak na razie nic nie wskazuje, aby którykolwiek z hirosów nie miał wygladu człowieka. Przykładowo dałem tylko kilka rozwiązań, dotyczących wygladu Candice, i nie zamknąłem żadnej z opcji. Natomiast w twoim poście dało się zauważyć, że wiesz o wiele wiecej niż reszta z nas.
ZNOWU?!
Moj tekst: 'Mi się coż zdaje, że Candice wygląda jak Mystic jezor.gif Tzn. coś w tym stylu, ale nie możemy tego jeszcze powiedzieć, bo tak naprawdę nie widzieliśmy jeszcze żadnej osoby, która wyglądała by nieco inaczej, niż człowiek.'. A więc napisałem, że to nie musi się okazac prawda. A co do tych wyborów: źle sie wyraziłęm. Chodziło mi o to, że Candice wyglada jak 'mystic' ale w przenosni, że może ona wyglada jakos brzydko, że kazdy się nasmiewał, tak jak z mystic. A drugi wybór był na temat czarnych ludzi, którzy nie byli tolerowani. Zauważ, że grubi ludzie w ameryce to normalka, tak jak i kiedyś. OCzywiscie mogli by się z niej wyśmiewać, ale to nie jest az takie straszne.
Wiele osób się ze mna kłóciło odnośnie fabuł serialu, co i jak i gdzie, i zawsze ja miałem racje
Może tym razem się myle to będziecie mogli mnie zbesztać
Co nie nastapi oczywiscie
Użytkownik MorFeuS edytował ten post 17.05.2007 - |20:29|