Skocz do zawartości

Zdjęcie

Gra lost na PC, Xbox 360 oraz PlayStation.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
79 odpowiedzi w tym temacie

#1 znawca

znawca

Kapral

• Użytkownik
  • 190 postów

Napisano 18.04.2007 - |19:33|

http://gry.onet.pl/1...,wiadomosc.html to chyba będzie pierwsza prawdziwa gra o Loscie. ;)
  • 0

#2 Mercenor

Mercenor

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 118 postów

Napisano 18.04.2007 - |19:56|

O grze już było słychać dawno... mnie najbardziej rozwaliła sonda na tej stronie...

Co sądzisz o serialu „Lost”
Uwielbiam go, jest genialny

Może być

Wolę „Prison Break”

W ogóle nie oglądam seriali

Sam pomysł na grę jest ciekawy, ale chyba sama gra wyjdzie po zakończeniu serialu (chyba), albo będzie miała jedynie zbliżoną fabułę do serialu... Jestem jedynie ciekaw, jak ta gra zostanie zbudowana, jaki będize sposób kontroli, jaka grafika itp. Mam nadzieje, że będzie można Sawyerem wyśmiewać ludzie :D Lockiem wysadzać bunkry, a Jackiem zszywać ludziom rany :D :lol: :lol:
  • 0

#3 znawca

znawca

Kapral

• Użytkownik
  • 190 postów

Napisano 18.04.2007 - |20:02|

Ja mam nadzieje że gra będzie w bardzo dużej części zgodna z serialem. A nie tylko sam tytuł i pomysł na uwięzionych rozbitków;]. Chciałbym żeby gra wyszła jak najszybciej.
  • 0

#4 Picket

Picket

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 133 postów
  • MiastoMazowsze

Napisano 18.04.2007 - |20:13|

Ja również mam nadzieje, że gra będzie bardzo zblirzona do fabuł, bo inaczej był bym bardzo wkurzony. W grę napewno zagram i niemoge się jej doczekać a tak ogólnie to ciekawe jaki ma być to rodzaj gry i jak duża tam będzie wyspa?
  • 0

#5 Santiago

Santiago

Kapral

• Email
  • 170 postów
  • MiastoThe Swan

Napisano 18.04.2007 - |21:25|

http://www.valhalla....w-tym-roku.html

Też jestem ciekaw jak gra będzie się kończyć, skoro premiera w tym roku... chyba że skończy się np finałem 3 sezonu i będziemy czekać na sequel :)
  • 0
"If we can't live together, we're gonna die alone."

#6 caluch

caluch

Szeregowy

• Użytkownik
  • 41 postów
  • MiastoTarnów

Napisano 01.05.2007 - |08:53|

Ohoho! Jeśli gierkę robi faktycznie Ubisotf Montreal, to można się spodziewac świetnej grywalności, a nawet niezłego kopa. Tym panom na początku bardzo się udała nowa seria Prince of Persia, a ostatnio gierka na podstawie filmy TMNT. Ta pierwsza jest na tyle sławna, że chyba nie trzeba jej wielu osobom przedstawiac. Imponowała rozmachem i świetnymi walkami, oraz niezapomnianym klimatem baśni tysiąca i jednej nocy. Do tej drugiej gierki podchodziłem z rezerwą, gdyż wydawało mi sie, że będzie raczej kiepska. Robiona na szybko i byle jak. Koniec końców przeszedłem całą i bawiłem się nieźle. Nie miała takiego rozmachu jak PoP, ale była bardzo dynamiczna i nieźle przemyślana.
Ubisoft Montreal potrafi zrobic inteligentną gierkę, niby błahostkę, ale jednak wciągającą. Raczej nie zrobią średniaka, prędzej grę dobrą, a nawet bardzo dobrą. Czekam z niecierpliwością.

Użytkownik caluch edytował ten post 01.05.2007 - |08:54|

• 0

#7 Vismund

Vismund

Kapral

• Email
  • 249 postów

Napisano 01.05.2007 - |12:56|

Zapomniałeś o heroesach :D
Prince był rzeczywiście genialny, mam nadzieję że Lost będzie równie dobry.
  • 0
"Wiiiiiiiiiiith... a HERRING!"

#8 Santiago

Santiago

Kapral

• Email
  • 170 postów
  • MiastoThe Swan

Napisano 02.05.2007 - |22:05|

Zapomniałeś o heroesach :D
Prince był rzeczywiście genialny, mam nadzieję że Lost będzie równie dobry.

Ubiisoft nie wymyślił Herołsów, odkupił 3DO. Co do studia, w którym powstaje gra - tworzą oni też hit Assasin's Creed, nie wiem, czy kojarzycie jak ta gra będzie wyglądać... :) Mniam.
  • 0

#9 Santiago

Santiago

Kapral

• Email
  • 170 postów
  • MiastoThe Swan

Napisano 03.05.2007 - |09:47|

http://www.valhalla....sins-Creed.html

Grafika z gry http://www.valhalla....mg.php?id=36306

a tutaj filmik z gry:

Więc jeśli tak ma wyglądać LOST to nie mam nic przeciwko ;) Byle tylko był na PC...
  • 0

#10 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 04.05.2007 - |06:59|

A ja slyszałem (dawno temu ;]) , że gra będzie robiona na silniku Far Cry'a ;]
  • 0

Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:

showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali

#11 baku

baku

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 552 postów

Napisano 04.05.2007 - |17:15|

Pewnie będziemy mieli okazję wcielić się w rolę jakiegoś BALASTA.

Bardzo możliwe i powiem, że jest to dość ciekawe rozwiązanie.

Ubisoft to jak dla mnie gwarancja jakości. Żadna z ich gier, które widziałem nie była słaba a kilka było wręcz wyjątkowych. To może być wielki hit i zważywszy na ogromną popularność serialu pewnie nieźle się sprzeda.
  • 0

#12 Crazy Dino

Crazy Dino

Szeregowy

• Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 06.05.2007 - |14:58|

Najlepiej, wg mnie by było, gdyby można było wybrać jedną z głównych postaci, lub dodatkowo zostać balastem. Oczywiście nieliniowość fabuły, różne misje dla różnych osób. Grałoby się dlugo i przednio :D
  • 0

#13 Yona

Yona

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów

Napisano 07.05.2007 - |18:09|

Ja bym chciała tak jak mówi Crazy Dino. Różne postacie, różne fabuły...
Coś jak Gothic, gdzie możemy wybrać "śłużbę" tylko bardziej rozbudowane.
  • 0

#14 pablocoo

pablocoo

Kapral

• Grupa Hatak
  • 249 postów

Napisano 27.07.2007 - |08:41|

Nikogo gra już nie interesuje? :P

Screeny z trailera dla ciekawych:

Dołączona grafika Dołączona grafika

[Korzystaj z edycji postów na drugi raz]martha

Jasne, chciałem podbić temat i później połączyć posty, ale jakoś mi z głowy wypadło... /p

Użytkownik pablocoo edytował ten post 29.07.2007 - |17:30|

• 0

#15 caluch

caluch

Szeregowy

• Użytkownik
  • 41 postów
  • MiastoTarnów

Napisano 27.07.2007 - |15:28|

Trailerek niestety bez klimatu, lecz sporo mówi. Widać zarówno trochę akcji, jak i łamigłówek. Widać, że aktorzy użyczyli swoich wizerunków, lecz postacie są troszki plastikowe. Można się domyślać, że akcja będzie osadzona mniej więcej podczas drugiego sezonu, skoro komputer wciąż działa. Zmartwiło mnie mało akcji w tym trailerze, ale może taki jest koncept gry.
  • 0

#16 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 27.07.2007 - |22:57|

Mnie interesuje ;) Pierwsze co sie rzuca w oczy to nierówny poziom grafiki, raz jest świetna a czasem plastikowa. No i zagadki a nie akcja :(
  • 0

Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:

showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali

#17 jacekfreeman

jacekfreeman

Plutonowy

• Użytkownik
  • 431 postów
  • MiastoLublin

Napisano 28.07.2007 - |11:38|

Osobiście wolę przygodówkę a nie jakąś benadziejną strzelankę. Lepszy klimat maja takie łamigłówki logiczne. Chociaż sam jeszcze w tego losta nie grałem i może się mylę bo zagadki są denne i nie nadają klimatu tylko wszystko psują...
  • 0
Rok 2007 był to dziwny rok, w którym rozmaite znaki na niebie i ziemi zwiastowały jakoweś klęski i nadzywczajne zdarzenia.

Zapraszam do Lublina :)

#18 dominika1984r

dominika1984r

Plutonowy

• Użytkownik
  • 426 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 28.07.2007 - |12:29|

:) Zobaczymy. Mi sie ta gra juz podoba. Lubie takie klimaty. Troche walki, troche myslenia. Sadze po trailerze, ze ta gra taka wlasnie bedzie. Szkoda tylko, ze postacie nie sa bardziej odwzorowane. Chodzi mi o to, ze w gre nie graja aktorzy, jak to bylo w przypadku gry "The X files". No i grafika troche gorsza niz w moim ukochanym "Myst". Ale mimo to czekam na gierke nie mniejsza niecierpliwoscia jak na 4 sezon :)
  • 0
Living is easy with eyes closed

#19 Vismund

Vismund

Kapral

• Email
  • 249 postów

Napisano 28.07.2007 - |20:45|

Cholera, ja bym tylko chciał żeby była długa i mocno nawiązywała do serialu, grafika i rodzaj mnie nie obchodzi, może być przygodówka, może i być zręcznościówka. Ach i ta muza z serialu żeby była... :D
  • 0
"Wiiiiiiiiiiith... a HERRING!"

#20 jacekfreeman

jacekfreeman

Plutonowy

• Użytkownik
  • 431 postów
  • MiastoLublin

Napisano 28.07.2007 - |23:19|

Oooo muzyka jest bardzo ważna. Bez tego ani rusz. A w loscie jest wyjatkowo klimatyczna imo :)
  • 0
Rok 2007 był to dziwny rok, w którym rozmaite znaki na niebie i ziemi zwiastowały jakoweś klęski i nadzywczajne zdarzenia.

Zapraszam do Lublina :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych