Skocz do zawartości

Zdjęcie

Kate & Jack albo Kate & Sawyer a może...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
45 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Który wątek wygra? (14 użytkowników oddało głos)

Obstawiamy

1. Kate & Jack (2 głosów [18.18%])

Procent z głosów: 18.18%

2. Kate & Sawyer (7 głosów [63.64%])

Procent z głosów: 63.64%

3. czy z innej beczki Alvar Hanso i jego fundacja (2 głosów [18.18%])

Procent z głosów: 18.18%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1 pawelek

pawelek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 17 postów
  • MiastoRogowo

Napisano 09.02.2006 - |14:56|

moim zdaniem Kate bedzie z Jackiem gdyż to dwie różne osobowości a wiadomo że przeciweństwa się przyciągają. moim zdaniem związek Kate z Sawyerem nie trwał by długo choć scenarzyści może ich zwiążą ze sobą by powstała jakaś dramaturgia. Jak Kate bedzie z Sawyerem to Jack bedzie z Anną Lucią a wiadomo że ona umrze więc powstanie telenowela brazilijska
  • 0

#2 Woo

Woo

Szeregowy

• Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 11.02.2006 - |00:36|

No, co wy <_< ?!!! Ja dopiero jestem wkręcona od paru dni, nie mam AXN, a w czasie premiery 1TVP, rozkoszowałam się Gotowymi na wszystko, także masowo ściągam odcinki z muła, jestem na 13tym 1 serii rzecz jasna, ale najbardziej wciągnął mnie wątek Kate i Jacka, także jakakolwiek inna opcja mnie mocno nie zadowala, a w dodatku wynika z tego wszystkiego, że do końca wiele się nie zmieni, a nawet powstaną nowe przeszkody personalne. Grrr, to nie dobrze, na prawdę oboje bardzo polubiłam, a Jack jest dla mnie świetny, taki wyidealizowany bohater :rolleyes:, także dla mnie wyboru nie ma. Jeżeli to ma się ciągnąć przez 5/6 sezonów to faktycznie brazylijska telenowela może być nieunikniona.
  • 0

#3 Picy

Picy

Kapral

• Użytkownik
  • 244 postów
  • MiastoCzłuchów

Napisano 11.02.2006 - |11:27|

Też tak uważam.
Kate i Sawyer pasują do siebie i z wyglądu i nie co z charakteru.
I oczywiście obydwoje zamordowali w przeszłości człowieka :)

hmmm na poczatku widzialem Jacka i kate razem...
ale to by wyszlo z tego jakies romansidło...(maslo maslane )
Kate woli sawyera i dobrze....
niech tak zostanie.....tyle ze faceci obcujacy z Kate kiepsko koncza...
1. ojczym
2. pierwsza milosc(lekarz)
3. szeryf
Who is next ??
  • 0

#4 komar

komar

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 324 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 11.02.2006 - |13:58|

hmmm na poczatku widzialem Jacka i kate razem...
ale to by wyszlo z tego jakies romansidło...(maslo maslane )
Kate woli sawyera i dobrze....
niech tak zostanie.....tyle ze faceci obcujacy z Kate kiepsko koncza...
1. ojczym
2. pierwsza milosc(lekarz)
3. szeryf
Who is next ??

Popieram :)
Ale to dopiero początek serialu i założe się, że zostanie nam ukazana bardziej doglębniej przeszłość naszej grupy rozbitków :) i dowiemy się jeszcze wiele ciekawego z ich przeszłości.

<I become death,
destroyer of world's>
Battle of WitchHead
  • 0
Noc na miescie -50PLN
Komplet nowych opon -1000PLN
Mysl ze palisz opony, gdy jedyne co sie pali to sprzeglo - bezcenne

#5 Picy

Picy

Kapral

• Użytkownik
  • 244 postów
  • MiastoCzłuchów

Napisano 11.02.2006 - |20:33|

Zaiste morderstwo niesamowicie zbliza. Beda mieli o czym wnukom opowiadac. ;)

:P o to i Jack powinien im poopowiadac ilu pacjetów,zgineło pod jego nozem!!
oczywiscie nie zjego winy ,a z winy jego ojca :hyhy:
  • 0

#6 komar

komar

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 324 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 12.02.2006 - |00:01|

Staruszek Jacka to pewnie większy rzeźnik niż Freddy czy JasonX.
Ciekawe ile ludzi powedzmy "dzgnął" skalpelem tam gdzie nie trzeba.
  • 0
Noc na miescie -50PLN
Komplet nowych opon -1000PLN
Mysl ze palisz opony, gdy jedyne co sie pali to sprzeglo - bezcenne

#7 Arwen

Arwen

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 325 postów

Napisano 12.02.2006 - |13:14|

Mnie się wydaje, że Kate z nikim na razie się nie zwiąże. Podoba jej się i Jack i Sawyer. Dlatego do tej pory na nic się nie zdecydowała. Oczywiście jej przeszłość wskazuje bardziej na Sawyera. Ale na wyspie ludzie się zmieniają i być może Kate chce ułożyć sobie od nowa życie i poukładać je, a to byłoby możliwe raczej z Jackiem. No chyba, że panowie między sobą to załatwią :), a Kate nie będzie miała w tym udziału. Zresztą podoba mi się taka telenowela w stylu brazylijskim. W końcu przydaje się jakaś odskocznia po tych wszystkich horrorach, które się wydarzają na wyspie. Można sobie odpocząć. Choć może to takie babskie. ;) Co do AL, nie wydaje mi się żeby byla dobrą partią dla Jacka. Jack to stateczny facet na poziomie. Wychowany w wysokich kręgach osób na stanowiskach, w środowisku lekarskim. Nie sądze by się chciał angażować w związek z babką z poważnymi problemami psychicznymi, ciągle tkwiącej w traumie o mrocznym mordeczym zabarwieniu. Być może utnie z nią sobie mały romansik, ale nie skończy się na czymś poważnym. Zresztą nie wiem. Są w extremalnych warunkach, być może nigdy nie wrócą, a taka sytuacja zmienia ludzi i daje podłoże do tworzenia nowych, innych zasad i relacji społecznych.
  • 0

#8 zuzia1

zuzia1

Szeregowy

• Email
  • 35 postów

Napisano 12.02.2006 - |23:58|

Kate ciągnie i tu i tu. Rozsądek pewnie mówi Jack ,ale to flaki z olejem. Temperamet kieruje go Sawyera, a to może być mieszanka wybuchowa. Osobiście wolę wybuchy.
  • 0

#9 cube

cube

Szeregowy

• Użytkownik
  • 16 postów
  • MiastoBiałystok

Napisano 13.02.2006 - |00:26|

Mi sie wydaje, ze kate leci i na sawyera i na jacka. Wyglada na taka ktora z niejednego pieca chleb jadla wiec kto wie. ;)
  • 0

#10 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 13.02.2006 - |03:00|

Jak dzieciaki z gimnazium, czy liceum, rozważacie kto z kim, kto na kogo leci, a tu przecież nie to chodzi. Erotyka jest nieobecna w tym filmie.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#11 Arwen

Arwen

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 325 postów

Napisano 13.02.2006 - |12:28|

Jestem przeciwna erotyce w filmie, ale delikatne smaczki miłosne mi się podobają. Nie uważam jednak, że serial powinien zamienić się w melodramat miłosno-erotyczny. Byłoby to głupie i nie chciałoby mi się oglądać. Fajnie jest jednak zastanawiać się co siedzi w głowie Kate albo Jacka albo Sawyera. Rozmawianie kto z kim powinien być, bądź kto do kogo pasuje jest również analizą osobowości bohaterów oraz analizą tego co nam przedstawiają twórcy filmu (to przecież oni wymyślili wątek Kate-Jack-Sawyer ;) ). No i tyle.
  • 0

#12 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 13.02.2006 - |13:44|

Nie ma powodu łączenia sie w parki. Mimo, że upłyneło dwa miesiące od katastrofy, rozbitkowie liczą na ratunek. Ich wysiłki skupiaja się na przeżyciu. jak sobie wyobrażacie związek kate z Jackiem. Po uratowaniu Jack wróci do swojego dostatniego życia jak wzięty chirurg, a Kate pójdzie do więzienia albo będzie dalej uciekać. sawyer też ma swoje powody by pozostać wolnym stzrelcem i nei wiązać się z kobietą, tym bardziej z taką, którą rozglądała się FBI i policje wszytskich stanów. Myślę, także że libido naszych bohaterów nie jest w najwyższym stadium. Zestresowani, niedożywieni, zmęczeni. Pamiętajmy też, że w świecei zwierzecym kopulujaca para jest najłatwiejszym celem ataku drapeiznika. raz trudno sie bronić. Dwa - ma się dwie zdobycze. jakkolwiek będziemy wizdieć umizgi Kate i Anna-Lucia, nie zajdzie dalej niż pocałunki. So be it.
  • 0
Genesis

#13 Picy

Picy

Kapral

• Użytkownik
  • 244 postów
  • MiastoCzłuchów

Napisano 13.02.2006 - |15:40|

a ja sie nie zgodze z toba jonasz
Cos musi zajsc na tej wyspie, bo inaczej ludzie sfiksuja.
natura czlowiek jest taka ze czlowiek jako zwierze stadne doazy do jednego celu - kopulacji i zachowania gatunku :P
a na powaga to pamietacie ja sawyer podsumowal jakas tam babke ze tu napisala jak teskni za mezem za dziecmi a co noc przytula sie do innego (Exodus 2 - to chyba bylo) i to jest cale setno sprawy
wyspa wyspa a zycie zyciem.na razie oni musza życ a co bedzie potem to bedzie.
  • 0

#14 Arwen

Arwen

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 325 postów

Napisano 13.02.2006 - |21:55|

Niech zaczną myslec o rozmnazniu ,bo moze trzeba będzie ratowac gatunek ludzki na wyspie.Nikt im nie obiecywał ,że ich stad zabierze. A na poważnie to mi sie wydaje ,że erotyki w tym filmie jest akurat. Jest bardzo delikatnie i subtelnie ,i mi sie podoba.

Ponoć jedna z teorii mówi, że na wyspie są po to by stworzyć nowe społeczeństwo. Większośc to ludzie młodzi, w wieku rozpłodowym. :)
A na poważnie również uważam, że erotyki w filmie jest akurat. Nie za mało, nie za dużo. Zresztą dziwne by było gdyby tacy młodzi, atrakcyjni ludzie nie czuli do siebie żadnej mięty. ;) Zresztą są tak daleko od rzeczywistego świata, nie wiadomo czy kiedykolwiek wrócą. A jeśli mieliby kiedyś wrócić to długo na to poczekają. ;)
  • 0

#15 Picy

Picy

Kapral

• Użytkownik
  • 244 postów
  • MiastoCzłuchów

Napisano 15.02.2006 - |12:00|

Niop i to bowinien byc bodziec!!
No ale rozbitkowie wiedza co sie stalo miedzy Sayidem a Shannon i pewnie nie chca powtorki z rozrywki!!
Pozatym i tak Hugo i jego kciuk mowi wszystko najlepiej ( Po tym jak Jin wrócil do Sun)
niby wielka wyspa ale prywatnosci to tam na lekarstwo ,
moze o to chodzi !!!
pozdrowionka
  • 0

#16 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 15.02.2006 - |18:22|

Erotyki i seksu nie zobaczymy wiele, poza jakimiś aluzjami. Film ma kategorie TV14 i nadawany jest w czasie najwiekszej oglądalności, oglada go sporo dzieciaków, a w USA takie sprawy są traktowane bardzo poważne. No sex, no swearing on national network. W realu, w takiej sytuacji ludzie rozpuscili by języki, a tam wszyscy przestrzagaja zasad kultury języka. (może to jednak z tajemnic wyspy)

Użytkownik Jonasz edytował ten post 15.02.2006 - |18:23|

• 0
Genesis

#17 Picy

Picy

Kapral

• Użytkownik
  • 244 postów
  • MiastoCzłuchów

Napisano 16.02.2006 - |20:05|

no i dobrze ze nie zobaczymy , ale nawet na to nie liczylem , mnie wystarczy jak cos w koncu sie wyjasni , czy kate kogos wkoncu wybierze??
czy moze utworzy sie jakas inna paraa
tylko to
  • 0

#18 dzajant

dzajant

Szeregowy

• Użytkownik
  • 41 postów
  • MiastoKwidzyn

Napisano 26.02.2006 - |12:20|

jack moze by troche powalczyl o nią gdyby nie to ze sawyer pow ze ją kocha, tylko niewiadomo czy pow to swiadomie czy nie... dlatego teraz jack startuje do any, ale w pewnym momencie kate - jak to kobiety ;) - zacznie byc zazdrosna i odciagnie go od any :P

jakby ktos niewiedzial filmik o kate i jacku:

• 0

#19 Corristo

Corristo

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 109 postów
  • MiastoChrzanów

Napisano 26.02.2006 - |13:09|

Mi sie wydaje, że Kate wróci do Jacka, a Sawyer ze złosci bedzie zarywać do A.L :>

Użytkownik Corristo edytował ten post 26.02.2006 - |13:10|

• 0
4 8 15 16 23 42

#20 matlas

matlas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 402 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 27.02.2006 - |02:40|

najlepsze by bylo jaby Jack do Sawyera zaczal startowac...joke :D :D: D

a tak na powaznie do Kate i Sawyer pasuja do siebie jak ulal obaj kogos zabili obu nie mozna ufac :D
  • 0
O serialach i nie tylko: matlas blog
--- > Mój ranking seriali < ---

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych