Skocz do zawartości

Zdjęcie

Podsumowanie roku 2006

• Zamknięty Temat jest zamknięty
29 odpowiedzi w tym temacie

#1 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 30.12.2006 - |21:10|

Nowości:

5.5

Dexter - zabijający klimatem, psychologiczny thriller. Jednym słowem bomba od Showtime

5.0

Blade - rozkręcający się z odcinka na odcinek serial akcji z wampirami. Lubię wampiry więc tak wysoko.

Heroes - niezły X-men dla 30 latków, dobre aktorstwo, klimat.

4.5

Brotherhood - dobry dramat polityczno gangsterski od Showtime.

The Unit - akcja/wojsko Over There to to nie jest, ale ogląda się całkiem całkiem

Jericho - obyczajówka z akcją podczas atomowej zagłady. Jest dobrze ale mogło być lepiej

Vanished - intryga już się rozkręca i właśnie wtedy stacja kasuje serial. Oj nieładnie.

4.0

Kyle XY - całkiem udana produkcja, czyli familijny paranormal dla nastolatków o tym co jest dobre a co złe.

Eureka - dziwacznie i na luzie, jak dla mnie za dziwacznie.

Kontynuacje:

6.0

Battlestar Galactica s3,5 - masakrycznie ciężki klimat, ale jak zawsze cudowna realizacja i chyba już wracamy do głównego nurtu BSG

5.5

Shield s5 - także bardzo ciężkie klimaty

5.0

Prison Break s2,5 - gorzej niż s1 ale jednak się trzyma, początek s2 słaby, potem lepiej

Deadwood s3 - s3 to już czysty Sheckspire, s1-2 jednak lepsze

Supernatural s2,5 - zdecydowana poprawa widoczna już zresztą od połowy s1

House s3,5 - House pod ścianą, ciekawy przeciwnik dla naszego doktorka, serial się rozwija

Medium s3,5 - stare dobre Medium, czyli wielka dawka pozytywnej energii

Veronica Mars s3,5 - V trzyma się a my trzymamy kciuki za nią, czyli bardzo dobry serial w słabej stacji

Sleeper Cell s2 - pewnie tu się znajdzie, czekam na napisy

4.5

Smallville s6,5 - Ogląda się przyjemnie mimo że przeginają z przewlekaniem wątku miłosnego, choć s6 ruszył wreszcie i w tym temacie.

Stargate SG-1 s10,5 - czyli Fargate :D , świetny desing Ori i totalne ich przegięcie jeśli chodzi o siłę.

Stargate Atlantis s3,5 - czyli gdzie się podziali Wraith ?

4.0

Lost s3,5 - wątek miłosny moich ulubionych postaci ratuje ten serial przed niebytem

4400 s3 - nadal nie wiem o czym jest ten serial

Użytkownik Quendi edytował ten post 06.01.2007 - |23:06|

• 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

#2 leviathan

leviathan

Starszy kapral

• VIP
  • 282 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 30.12.2006 - |23:46|

Trzeba przyznać, że rok 2006 (pamiętajmy, że podsumowanie tego roku dotyczy też drugiej połowy poprzedniego sezonu TV) był bardzo udany. Zacznę oczywiście od mojego ulubionego:
Battlestar Galactica - druga połowa 2 sezonu wgniotła mnie w fotel (szczególnie finał) i gdy myślałem, że już nic mnie nie zaskoczy, jesienią powalił mnie na kolana 3 sezon, najbardziej mroczny i psychologiczny dotychczas - oby tak dalej.
Stargate SG-1 - no cóż na pewno nie był to dobry rok dla tego serialu. Od wiosennego finału 9 sezonu było już tylko gorzej, aż nadeszła wiadomość o kasacji. W końcu 10 lat to i tak dużo. Ważne, żeby go należycie skończyli (dobrym filmem).
Stargate Atlantis - po słabym finale 2 sezonu, 3 zaskoczył mnie bardzo pozytywnie. Oprócz 2 słabych odcinków w tym sezonie naprawdę SGA trzyma dobry poziom.
Lost - mam bardzo mieszane uczucia co do tego roku w Lost. Najpierw 2 sezon do połowy jakiś taki bez wyrazu, potem druga połowa i odcinki finałowe bardzo dobre no i na koniec pierwsze odcinki 3 sezonu wg mnie strasznie kiepskie.
Prison Break - niestety tak jak przypuszczałem zrobienie 2 sezonu pogrzebało w moich oczach ten serial, więc przestałem oglądać po 2x04

Jeżeli chodzi o nowe seriale to napewno niespodziewanym hitem okazał się Heroes ( dla mnie najlepsza nowość), Day Break, czyli odświerzenie starego pomysłu nawet całkiem udane, niestety nie dla amerykańskich widzów. Jericho - dobry pomysł, beznadziejne wykonanie no i nieszczęsny Vanished. Reszty nie oglądałem.
  • 0

#3 truskolodz

truskolodz

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 502 postów
  • MiastoŁodź/Dublin

Napisano 31.12.2006 - |00:27|

Na pierwszym miejscu oczywiście
BATTLESTAR GALACTICA - Jak dla mnie 6.0 Cały czas trzyma poziom!

EUREKA - Zobaczyłem zwiastun i od niechcenia oglądać, ale spodobał mi się odrazu. Zwłaszcza, że jest to wylajtowiony serial. 5.0

HEROES - Zachęcony komplementami na forum, zacząłem oglądać... i jest to bezapelacyjnie najlepszy serial 2006 roku z nowych. 5.5

JERICHO - Pomysł i wykonanie IMHO fajne, nie tak nudny jak np. Invasion. Dla mnie 5.0

BLADE - To czego się spodziewałem po tym serialu, zostało zrealizowane w 95 % szkoa ze go skonczyli po jednym sezonie. Jak dla mnie 4.5

Czyli to wszystko co mnie interesowało w tym roku.
  • 0
Dołączona grafika

#4 elam

elam

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 757 postów
  • MiastoBielsko-Biala

Napisano 31.12.2006 - |00:45|

serial roku - DEXTER

niespodzianka roku - HEROES

najlepsza kontynuacja roku - BSG

rozczarowanie roku - skasowanie SG-1

kicha roku - nie wiem :) nie ogladam kichy :)

z innych:
4400 - trzeba obejrzec do konca, zeby zrozumiec
Supernatural - w swoim rodzaju, bdb
Masters of horror - zdecydowanie nie dla mnie. za dobre horrory, nie lubie az tak sie bac :)
Rome - doooobry, choc nie sf;
Eureka - lekkie, latwe i przyjemne
Prison break - jeszcze nie skonczylam ogladac, ale drugi sezon, hmm.. licze na poprawe.
SGA - czekam na wraith !!!
Lost - znudzil mi sie....
Jericho - tez: pozyjemy, zobaczymy.. nie chwale, nie przekreslam.
Kyle XY - dla mlodziezy
Medium - dwa fajne sezony, a trzeci - ?

Blade , Vanished, Day break i inne - nie znam (jeszcze :) )

Użytkownik elam edytował ten post 31.12.2006 - |00:47|

• 0
lubisz science-fiction? na serialach sie nie konczy !
www.science-fiction.com.pl/forum

#5 mr_gm

mr_gm

Kapral

• Użytkownik
  • 233 postów
  • Miastostolica Polski

Napisano 31.12.2006 - |02:20|

Nowości:

1. DEXTER - Największy hit tego roku i najlepsze zakończenie roku.
2. HEROES - Najlepszy nowy serial SF roku.
3. VANISHED - Najlepsza intryga oraz najlepsza zmyłka roku (agent Kelton + zakończenie)
4. DAY BREAK - Najbardziej zagmatwany serial roku.

Kontynuacje:

1. BATTLESTAR GALACTICA - Najlepsze efekty. Najlepsza kontynuacja roku.
2. PRISON BREAK - Największe stężenie nieprawdopodobieństw na metr taśmy filmowej, a ogląda się i to jak!
3. THE 4400 - Najlepszy "wakacyjny" serial roku.
4. MEDIUM - Najlepsza serialowa rodzina.

EUREKA - Największe rozczarowanie roku.

PS. STARGATE SG1 + ATLANTIS hm, co by tu napisać...a wiadomo i tak.
  • 0

#6 borderline

borderline

Starszy kapral

• Email
  • 250 postów

Napisano 31.12.2006 - |11:45|

Najlepszy serial roku to bezapelacyjnie: DEXTER.

Po prostu kapitalny pomysl, swietni nakresleni bohaterzy i historia prowadzona tak, jakby czytalo sie ekstremalnie wciagajacy kryminal.

Najwieksze zaskoczenie roku: KYLE XY.

Bylem w szoku, jak szybko i jak bardzo oczarowal mnie ten lekki, latwy i przyjemny serialik. Czekam na drugi sezon!

Najwiekszy potencjal roku: TRAVELER.

W czasach, gdy Prison Break coraz bardziej rozczarowuje, stajac sie rownie wiarygodny jak Mlodziez Wszechpolska w trakcie zamawiania browaru, Traveler ma szanse przejac paleczke i stac sie nowym krolem tego gatunku. Pytanie tylko, czy w 2007 roku serial w ogole wystartuje, bo na razie cisza...

Najwieksze rozczarowanie roku: LOST.

To niewiarygodne, jak mocno tworcy Zagubionych obnizyli loty i zatracili wyczucie w prowadzeniu interesujacej opowiesci. Moze w 2007 roku LOST odrodzi sie niczym feniks z popiolow, ale na dzis to jest jedna wielka porazka.

Najwiekszy zmarnowany potencjal: VANISHED.

Swietny temat, kilka pierwszych odcinkow bardzo wciagajcych i potem nagle cos sie stalo niedobrego. Serial stracil klimat i zaczal staczac sie z przyspieszeniem godnym promu kosmicznego. Szkoda, bo moglo byc tak dobrze.

Najbardziej przeceniany serial roku: HEROES.

To wprost niesamowite, jak wielu ludzi i jak mocno chwali ten serial, podczas gdy naprawde jest to przecietna i wtorna produkcja. Ale przyznaje, temat nadludzi, choc mocno eksploatowany, takze i mnie ciagle wydaje sie interesujacy. Moze wiec z Heroes jeszcze bedzie cos dobrego ;)

Użytkownik borderline edytował ten post 31.12.2006 - |11:47|

• 0

#7 matlas

matlas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 402 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 04.01.2007 - |01:14|

najlepszy serial 2006: DEXTER

z kontynuacji:
4400 sezon3 - trzyma poziom caly czas , ciekawe czy 4 sezon bedzie ostatni (4 sezon wojna tych z zdolnosciami przeciwko tym co nie maja???)

24h sezon5 - po troszke slabszym 4sezonie w 5 JAck wraca w duzym stylu, 1 odcinek 5minut pierwszych wymiata :P

Prison Break 2sezon - poczatek slaby , potem coraz lepiej, potem znizka, i koncowka znow dobra:D

LOST 3sezon - trudno ocenic po kilku odcinkach, czekam na reszte co z tego wyjdzie

BSG 3sezon - po dobrym poczatku (etap okupacji), potem troszke gorzej, ostatni odcinek zwyzszka formy:D

Supernatural - jeszcze lepiej niz 1 sezon, wiecej "braci" i nie tylko :D
  • 0
O serialach i nie tylko: matlas blog
--- > Mój ranking seriali < ---

#8 Guzek9

Guzek9

Szeregowy

• Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 04.01.2007 - |10:58|

Najlepszy serial roku to oczywiście Heroes z moją oceną 6.

Miłą niespodzianką był też Kyle XY (6-)

Poza tym z tegorocznych nowości podobały mi się takie seriale jak:
1.Day Break (5+)
2.Vanished (5)
3.Jericho (5)
4.The Lost Room (5-)
5.Robin Hood (4)
Jesli chodzi o kontynuacje to:
1.Prison Break (6) ,najlepszy serial jaki w życiu widziałem
2.Lost (6)

Użytkownik Guzek9 edytował ten post 04.01.2007 - |11:00|

• 0

#9 Sawyer 815

Sawyer 815

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 117 postów
  • MiastoTczew

Napisano 04.01.2007 - |11:52|

6.0

##Dexter I

Super serial, klimat wymiata! Super aktorzy, super fabuła, super wszystko! Czekam na II sezon.

5.0

##Prison Break II

Nie będe tu porównywał II sezonu do I. II sezon ma całkiem inny klimat, który mnie się osobiście podoba. Przyjemnie widzieć Micheala, Lincolna i reszte w akcji.

##Heroes I

Dobry serial o nadprzyrodzonych mocach.

4.5

##Jericho

Dużo obyczajówki, ale dla mnie super :)

##Lost

No cóż ... tendencja spadkowa :( Coraz gorzej ... zobaczymy co będzie po przerwie.
  • 0

#10 Gość_jooboo_*

Gość_jooboo_*
  • Gość

Napisano 04.01.2007 - |23:45|

Moje typy:

SERIAL 2006: Battlestar Galactica (nadal bezkonkurencyjny :D )

Najlepsza nowość: Dexter :clap:

Najlepszy miniserial SF: The Lost Room

Największe rozczarowanie: kasacja Vanished :angry:

Największy niewypał: Blade :(

Największe zaskoczenie: Kyle XY :clap:

Seriale, które nie spełniły (moich) oczekiwań: Eureka, Heroes, Jericho.

Seriale, które utrzymały poziom w 2006 roku:
- Medium,
- Sleeper Cell,
- The 4400,
- SG-1,
- SGA (a nawet jest jakby lepiej),
- Prison Break,
- Ghost Whisperer,

Seriale, które obniżyły loty:
- Lost,
- My Name is Earl,

Więcej grzechów nie pamiętam ;).
  • 0

#11 medusa

medusa

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 559 postów

Napisano 05.01.2007 - |14:37|

Absolutne rozczarowanie i szok roku: decyzja o zakończeniu produkcji SG1 i to w takim momencie(lubię Ori!!!)
mniejsze rozczarowanie ale jednak : Blade seria - taki potencjał i żadnego pomysłu choć dziewczyny ładnie się prezentowały i choćby ze względu na wielkoformatowego Blade'a oglądałabym gdyby był kręcony na bieżąco
na dużym plusie: Supernatural (za humor i za tryb prowadzenia narracji) i Atlantis (też jestem zdania, że choć nigdy nie był serialem słabym, to coraz bardziej się rozkręca i parokrotnie przebijał w tym roku SG1)
na plusie: BSG - poza jednym dennym odcinkiem było bez zarzutu i chyba wygrywa dla mnie ten plebiscyt w ogólnej klasyfikacji (the best of SFseries 2006), Jericho - niby nic a jednak wciąga, podobnie Medium, Lost - inny, ale nadal lubię

a z nie SF - Prison Break - najlepsza produkcja serialowa roku - czekam z niecierpliwością na każdy następny odcinek, Vanished - w sumie bardzo dobra produkcja, szkoda, że już wypadła
  • 0
Biorę sobie w tej pętli wolne.

#12 leviathan

leviathan

Starszy kapral

• VIP
  • 282 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 05.01.2007 - |21:15|

Zapomniałem w tym wszystkim wspomnieć oczywiście o 2 sezonie najlepszego serialu kryminalnego ostatnich lat, czyli "The Closer". Rozpoczęty w czerwcu i zakończony we wrześniu 2 sezon w stacji TNT po prostu wymiata wszystko co do tej pory w tym temacie powstało, co potwierdziła oglądalność premiery sezonu (rekord stacji kablowych - ok 9 mln widzów), a Kyra Sedwick (aktorka grająca główną rolę) słusznie została nominowana do tegorocznych Złotych Globów. To daję serialowi w roku 2006 miejsce obok Battlestar Galactica wśród najlepszych seriali. Tak więc pozostaje czekać do czerwca na 3 sezon :D .
  • 0

#13 Iblis

Iblis

Szeregowy

• Użytkownik
  • 11 postów
  • MiastoUNDERWORLD

Napisano 05.01.2007 - |22:55|

Witam,
hmmm 2006 rok obfitował w dużą liczbę seriali trochę ciężko tak wszystko wymienić i ocenić z pewnością niektóre pozostały nie docenione inne opuszczone, ale krótko i na temat:
SERIAL ROKU 2006: :clap: :clap: :clap: "DEXTER" :clap: :clap: :clap: - dlaczego??? zobacz sam a się dowiesz :D

Dalej:
=->Heroes
=->Stargate Atlantis i SG1(szkoda że koniec)
=->Prison Break
=->Jericho
=->Blade(szkoda że koniec)
=->Lost (zaczyna stawać się nudny)

MAM NADZIEJĘ ŻE OBECNY 2007 ROK RÓWNIEŻ BĘDZIE TAK UDANY JAK 2006 :) :) :)
pozdrawiam
  • 0

#14 elfikk

elfikk

Szeregowy

• Użytkownik
  • 39 postów

Napisano 05.01.2007 - |23:16|

Najlepszy serial jak dla mnie w tym roku to DEXTER ! i zostawł reszte z tyłu :)

dalej

Na plus
24 godziny - 5 sezon przekozak dla mnie najlepszy ! oby 6 był tak dobry
Prison Break - dalej ma kozackie zwroty akcji !

Na minus
Lost - choc chodzi mi o 3 sezon 2 moza strawic
Vanished - za zakonczenie :0

a i mam pytanie ( choc odpowiedz chyba jest jasna) czy jest osoba która go widziała i nie uwzględniła ?

Użytkownik elfikk edytował ten post 05.01.2007 - |23:19|

• 0

#15 Skaara

Skaara

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 267 postów

Napisano 06.01.2007 - |13:25|

Więc i ja podsumuje:
Najlepsza nowość: zdecydowanie KYLE XY - co tu dużo pisać, niby temat oklepany, ale serial ten ma coś w sobie co nie pozwala sie od niego oderwać. :clap: 6

Co do kontynuacji seriali:
6.0
Smallville - 6 sezon o wiele lepszy póki co od 5 i znowu ma ten typowy dla niego klimat.
Veronica Mars - jeden z najbardziej chyba nieodecenianych i najmniej znany w Polsce. Szkoda, bo serial wymiata. :D
Desperate Housewives - 3 sezon, a ze świeca szukać jakichś słabyszych odcinków. Desperatki cały czas trzymają wysoki poziom.

5.5
Stargate SG-1 - trzymający w miarę dobry poziom, choć niestety nie brakuje i beznadziejncyh odcinków.
Prison Break - początek drugiego sezonu był beznadziejny, ale tak od 9 odcinka serial powrócił do poziomu z sezonu pierwszego.

5.0
Stargate Atlantis - 3 sezon o niebo lepszy od 2, tylko gdzie są Wraith? Wymarli czy co?

4.5
LOST - serial coraz bardziej obniża loty. Pierwszych 6 odicnków 3 sezonu to po prostu porażka. Nudaaaa i tyle. Oby dalej było lepiej.

4.0
The O.C. - 3 sezon to... szkoda gadać. Ocena powinna być niższa, ale z sentymentu niech będzie i 4.
  • 0

#16 Gaj

Gaj

Sierżant

• Użytkownik
  • 708 postów

Napisano 07.01.2007 - |09:01|

Więc i ja podsumuje - z tym, że kila ocen przepisałem z kolegi powyżej - zgadzam się z tym co napisał w kilku przypadkach:

Najlepsza nowość: zdecydowanie wspólnie Vanished i Heroes.
Vanished - 6, to super wartka akcja (w 1 odcinku Vabished jest więcej akkcji niż w całym LOST), dobre pomysły i oczywiście typowo amerykański cancel jeśli tylko serial jest zbyt ciekawy.
Heroes - 6. Może nie taki dobry co totalnie zaskoczyłwszystkich bo temacie tak oklepanym ciężko było się spodziewać czegoś interesującego.

Inne debiuty raczej oceniam chłodno.
Smith - 4, takie nie wiadomo co.
Eureka - 4, no cóż SciFi dla 11 latków.
Jericho - 4+, to wielkie nieporozumienie wg mnie, ale niby miło się to ogląda jak farmer kocha się urzędniczką skarbową z Waszyntomu.
Day Break - 4, chyba sam reżyser i scenarzysta nie wiedzą co wymyślili i nikt inny tego też nie rozumie...
Kyle X - 4+, pogodny, ale bez wyrazu jakoś.

Co do kontynuacji seriali:
6.0
BSG - no cóż ten serial deklasuje wszystko co jest na rynku. Nie ma o czym gadać. Sensacją roku jest pierwszy w historii BSG kontrowersyjny odcinek z boksem w tle. Mimo tego jest poza zasięgiem reszty peletonu.

Smallville - 6 sezon znakomity, ma ten typowy dla niego klimat. Wg mnie jak dotąd najlepszy sezon Smallville i wreszcie mniej Lany.

Desperate Housewives - 3 sezon, a ze świeca szukać jakichś słabyszych odcinków. Desperatki cały czas trzymają wysoki poziom - ok.

SGA - jak dotąd najlepszy sezon Atlantis. Wyg;ąda to tak jakby wszystko co najlepsze dawane jest do SGA, a ochłapy do SG-1. Mówię o odcinkach zapychaczach czyli obok głównej fabuły. Nie ma Wraith, ale jest świetnie co jest zasługą głównie świetnych scenariuszy i Rodneya.

5.0
STargate SG-1 od ściany do ściany. Od super odcinka do dna. Mimo wszystko temat Ori i obecny team to najlepsze wątki SG-1 w jego historii. Niemniej scenarzyści w 10 sezonie naprawdę dali kilka razy ciała. Przeliczyli się spowalniając akcję - picząc na 11 sezon. Stargate SG-1 trzyma dobry poziom, choć niestety nie brakuje i beznadziejncyh odcinków. W efekcie kasacja legendy stała się faktem. Jeśli ma je zastępować takie byle co jak Eureka czy Kyle X to ja THX. Wolę łowić ryby jak ONeil.

Prison Break - początek drugiego sezonu był kompromitacją, ale tak z odcinka na odcinek powrócił do poziomu z sezonu pierwszego. Drażni tylko to, że absurd goni absurd czego nie było w 1 sezonie. Niemniej ogląda się nawet lepoiej niż 1y, jest inaczej, więc coś za coś. Jak na to, że wiele osób nie wyborażało sobie w ogóle 2 sezonu to jest to wielki sukces. Szkoda, że SG-1 nie ma takich scenarzystów jak PB.

4.0
LOST - serial coraz bardziej obniża loty. Pierwszych 6 odicnków 3 sezonu to po prostu porażka. Nudaaaa i tyle. Oby dalej było lepiej. Niestety nie widzę na to szans. LOST is dead i pędzi resztką sił - ku swojej zagładzie.
4400 - 3 sezon wg mnie to mały deszcz z wielkiej chmury - zmarnowany potencjał i tyle.

Rezcy gorsze pomijam bo nie oglądam lub przestaję po 1-2 odcinkach - jak Supernatural i Blade.

Generalnie rok był niezły. Byłby świetny gdyby nie 2 b. złe wieści:
- kasacja SG-1 z prawdopodobnym nieskończeniem głównych wątków;
- podejrzanie niskie notowania BSG.
- brak dużego sukcesu Serenity i brak kontynuacji serialu... SUkces był, ale zdaje się za mały wobec potrzeby reaktywacji.
- martwica w świecie ST pogłębia się niebezpiecznie długo.
- co chwila kasacja czegoś co jest niezłe lub choćby powyżej średniej jak choćby Invasion - za dużo tych urwanych seriali. Nie ma sensu nic nowego oglądać bo tylko nerwicy można dostać...

Najlepsze wieści to:
- planowany nowy film ze świata B5 !!!
- umierkowany, ale jednak sukces Serenity;
- dobra forma SGA;
- HATAK ma się swienie i się rozwija...
- niedługo seral ze świata terminatora!

Pozdrówa.
  • 0

#17 Sokar

Sokar

snapik.com

• VIP
  • 1 337 postów
  • MiastoOleśnica

Napisano 07.01.2007 - |09:36|

Najlepszy debiut roku w kategorii serial to: Heros i Vanished

Największa porażka roku to: Jericho był atak, ale nic nie wiadomo.

Najlepsza niespodzianka roku to: The Lost Room

A co mnie wk... w 2006:
Kasacje seriali, Invasion, Vanished, Stargate SG-1, Blade
  • 0

#18 Surin

Surin

Starszy kapral

• Zbanowany
  • 346 postów
  • Miastoz pokładu Slave - I

Napisano 07.01.2007 - |10:37|

Najlepszy debiut roku w kategorii serial to: Heros i Vanished

Największa porażka roku to: Jericho był atak, ale nic nie wiadomo.

Najlepsza niespodzianka roku to: The Lost Room

A co mnie wk... w 2006:
Kasacje seriali, Invasion, Vanished, Stargate SG-1, Blade

No z tym " Jericho " to nie znowu taka porażka jak to malujesz ... dopiero 11 odcinków skręcili a Ty się pieklisz. Zerknij na " Lost " , tam na przykład wiemy dalej tyle co nic a III season już leci :P

Użytkownik Surin edytował ten post 07.01.2007 - |10:37|

• 0
" 4400 " --> poziom serii wprost proporcjonalny do ilości postów osób nią zainteresowanych

= Teoria Prawdy Telewizyjnej =

#19 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 07.01.2007 - |14:55|

Tylko taka mała uwaga Gaj.

Jeśli s3 BSG deklasuje wszystko na rynku, a też ja i wielu tak uważam to jeśli BSG s3 ma ocenę 6.0 to taki Smallville s6 czy SGA s3 które zjechałeś nie mogą mieć też 6.0
Albo coś jest o klasę kilka klas niżej albo nie.
  • 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

#20 blinkkin

blinkkin

Starszy szeregowy

• Email
  • 82 postów
  • MiastoBiałystok

Napisano 10.01.2007 - |04:37|

Największa niespodzianka: Lost Room - po obejrzeniu miniserii mam ochotę na więcej.

Największy potencjał: Dexter - serial, który dostał drugą serię jeszcze przed emisją połowy pierwszej.

Największa nuda: Lost - temat zaczyna się powoli wypalać.

Największe rozczarowanie: Jericho - niby fajna produkcja, ale nie tego się spodziewałem.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych