Skocz do zawartości

Zdjęcie

#6 i #8 w najnowszym Command & Conquer!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Nom

Nom

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 335 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 16.12.2006 - |12:27|

REDWOOD CITY, Calif., October 18, 2006 – Electronic Arts (NASDAQ: ERTS) today announced that the highly-anticipated Command & Conquer 3 Tiberium Wars™ (C&C 3) game will feature an all-star celebrity line-up for its high-definition, live action video sequences from critically-acclaimed television series such as “LOST” and “Battlestar Galactica,” blockbuster films such as Star Wars The Empire Strikes Back and The Return of the Jedi (1980, 1983), Top Gun (1986), Starship Troopers (1997), and The Wedding Crashers (2005), and a former Miss USA pageant winner. The unparalleled, diverse cast includes Tricia Helfer, Josh Holloway, Michael Ironside, Billy Dee Williams, Grace Park, Ivana Bozilovic, Shauntay Hinton, and more!

W skrócie: EA oglosila liste aktorow zatrudnionych do grania w przerywnikach filmowych w najnowszej grze z serii Command & Conquer - Tiberium Wars. Wsrod wymienionych osob znajduja sie dwie dobrze nam znane Cylonki - Grace Park i Tricia Hefler. Poki co niewiele wiadomo o postaciach, w jakie maja sie wcielic oprocz ich imion: Kilian Qatar (Tricia Hefler) i porucznik GDI Sandra Telfair (Grace Park).

Pelna obsada:
Michael Ironside / Top Gun, voice of Splinter Cell's Sam Fisher
Billy Dee Williams / Empire Strikes Back, Colt .45 Spokesperson
Josh Holloway / Lost, CSI
Tricia Helfer / Battlestar Galactica, CSI
Grace Park / Battlestar Galactica, L.A. Law: The Movie
Ivana Bozilovic / Wedding Crashers, Van Wilder
Shanon Cook / CNN reporter
John Huck / Las Vegas Fox News anchor
Shauntay Hinton / former Miss USA
Joe Kucan / Command & Conquer series

Caly artykul na ten temat znajdziecie na oficjalnej stronie gry - http://www.ea.com/commandandconquer/.

Użytkownik Nom edytował ten post 16.12.2006 - |12:28|

• 0
om bhur bhuvah svah
tát savitúr váreniyam
bhárgo devásya dhimahi
dhíyo yó nah pracodáyat

#2 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 270 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 13.02.2007 - |18:23|

Jej ;)

Log65: Happy camper

#3 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 13.02.2007 - |21:14|

noo i jest tam też Saywer z LOST'a :D
  • 0

Dołączona grafika

#4 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 01.03.2007 - |17:09|

Grałem wczoraj w demo...
1,2GB do pobrania, 2,7GB do instalacji a to tylko 1 misja treningowa i 2 misje zwykłe...
a gdzie tam wersja finalna? (ciekawe czy mi dysku styknie? ;)
a co do gry... Powrót do starego stylu (bo moim zdaniem nie zbyt udanym sterowaniu w Generals) Budowanie jest znowu z boku, a nie w budynkach...
jeśli idzie o zauważalne zmiany:
szkoląc żołnierza, nie szkolimy jednej jednostki a np 5 na raz, co prawda liczy to się jako jedna, ale ładniej wygląda....
Nie ma tych buldożerów... (nie lubiłem ich) ale też mamy określone pola, gdzie możemy budować (tak jak za starych czasów)

a teraz najważniejsze, FILMIKI:
Filmiki Bractwa NOD mają oczywiście czerwony filtr (Tricia Helfer nadal w swoim kolorze :P) Ciekawe jak będą wyglądać przerywniki, gdzie ona będzie wprowadzać do misji :D - demo tego nie zawiera
Filimi GDI maja niebieski filtr co w połączeniu z Michael Ironside i tymi mundurami sprawia wrażenie że jest się znowu na SeaQuest DSV :)
Grace Park oczywiście po stronie tych dobrych.... choć niezbyt jej do twarzy w niebieskim....

Tak myślę, że mogli by dać im nakręcić normalny film, myślę że dobre kino SF by im z tego wyszło...

Jeszcze tylko dodam coś do grafiki... nie wiem czy znacie grę C&C Renegade, ale jakby się tu ciut bardziej postarali, to spokojnie można by się poczuć w tej strategii jak w tamtej grze FPP:P

Minusem gry będzie oczywiście przy grze z komputerem: Zrobić najlepsze jednostki, dać im wsparcie z powietrza i sie wroga rozwali... no ale cóż zobaczę po premierze..

#5 AloneFighter

AloneFighter

Szeregowy

• Email
  • 4 postów

Napisano 18.03.2007 - |13:35|

Zapowiada się fajna gierka. Mam nadzieję że pójdzie jeszcze na moim kompie :D
  • 0

#6 mojer

mojer

Szeregowy

• Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 08.04.2007 - |19:48|

Pójdzie; u kumpla biega spoko na sempronie 2800 1 gb ramu radek 9550
  • 0
- Panowie czas rozwalać rzeczy i ranić ludzi..
Operator systemów ofensywnych B1 sięgnął do przycisku odpalenia i zrzucił na ziemie kawałek piekła...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych